REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Oprea: Se lucrează la un document în privinţa reglementării preţurilor la energie electrică

Oprea: Se lucrează la un document în privinţa reglementării preţurilor la energie electrică

A.F. 26 octombrie 2022 | 00:00 705

Social-democraţii lucrează la un document consistent cu privire la reglementarea preţului la energie electrică, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea.

Liderii PSD s-au reunit, luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional.

"Am discutat despre felul în care românii vor trece iarna care vine şi am vorbit despre reglementarea preţurilor la energie electrică, astfel încât să avem o predictibilitate. Ne propunem să avem o perioadă de reglementare de doi ani, astfel încât şi bugetul care va fi făcut şi prezentat în Parlament să poată să aibă toate componentele necesare. În acest moment, credem că este cea mai bună soluţie, pentru că oferă mediului de afaceri şi cetăţenilor români acelaşi lucru. Se lucrează în acest moment la un document consistent pe această zonă de reglementare", a spus Oprea la sediul central al PSD, scrie Agerpres.

El a adăugat că partenerii de coaliţie au înţeles "că este nevoie de reglementare în acest domeniu" şi că se lucrează intens în grupul de energie din cadrul PSD pentru finalizarea documentului necesar.

"Aţi văzut opiniile care au venit - inclusiv din partea premierului - că aceasta poate să fie o soluţie. O spunem şi o documentăm începând cu ianuarie anul acesta", a conchis Oprea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba bagabontilor desfiintati dracului ANRE daca tot nu mai au voie sa reglementeze pretul de furnizare a energiei electrice de catre furnizorii escroci ,care de fapt v-au cerut asta
1
0
lucrati , lucrati, lucrati si iar va c....pe voi si iar lucrati!asa i la noi ca e pace sau razboi!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272