REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Orban, avertisment pentru primarii PNL : 'În bătălie, trădătorii sunt pedepsiţi pe loc, cei care nu vor fi alături de noi, vor suferi de pe urma trădării lor'

Orban, avertisment pentru primarii PNL : 'În bătălie, trădătorii sunt pedepsiţi pe loc, cei care nu vor fi alături de noi, vor suferi de pe urma trădării lor'

Replica API 8 aprilie 2019 | 01:32 417

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut, sâmbătă, la Craiova, celor prezenţi la o întâlnire regională cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţii pentru Parlamentul European, să se implice zilnic în campania pentru alegerile europarlamentare, iar primarilor liberali le-a transmis că are încredere în ei, însă, în caz de trădare, "nu iartă şi nu uită", potrivit agerpres.ro.

"Vă cer, ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, ca, până în 26 mai, să puneţi deoparte plăcerile, tabieturile, să puneţi deoparte alte activităţi, să punem pe primul loc obiectivul fundamental pe care îl avem, să câştigăm alegerile pentru Parlamentul European. În fiecare zi să mergem pe fiecare stradă, fiecare casă, să vorbim cu toţi românii pe care îi întâlnim şi să le spunem că destinul României este în mâinile lor, că au la dispoziţie glonţul de argint care poate să ucidă fiara pesedistă şi că acest glonţ de argint este ştampila pe care o primesc şi să pună această ştampilă pe Partidul Naţional Liberal", a spus Ludovic Orban.

Acesta a afirmat că ştie presiunile la care sunt supuşi primarii PNL de către PSD, motiv pentru care are echipe de rezervă care pot face campanie în cazul în care mai cedează câte unul. "Am încredere în primarii PNL, deşi ştiu foarte bine ce fac pesediştii, cum sunt toată ziua la uşa lor, cum le promit marea cu sarea, cum încearcă, prin toate mijloacele, să-i convingă să nu facă campanie pentru PNL. Şi vă spun, fraţilor, că şi acolo unde mai cedează câte-un primar, PNL are echipe care pot să facă campanie şi pot să bată PSD-ul. Şi vă mai spun un lucru: nu iert şi nu uit. În bătălie, trădătorii sunt pedepsiţi pe loc, fără proces şi toţi cei care nu vor fi alături de noi, deşi au primit încrederea românilor, vor suferi de pe urma trădării lor, pentru că vom câştiga. Sunt convins că toţi veţi intra pe câmpul de luptă şi sunt convins că toţi veţi fi alături de linia întîi care va porni asaltul împotriva ciumei roşii şi fiecare dintre voi va avea parte de gloria acestei victorii uriaşe în care nimeni nu credea în urmă cu doi ani de zile şi în care astăzi credem cu toţi", a afirmat preşedintele PNL.

Orban a susţinut că, din cauza amânării majorării pensiilor, pensionarii au pierdut bani şi în 2018 şi în 2019. "Spuneţi-le părinţilor şi bunicilor noştri că PSD şi-a bătut joc de ei, că le-au promis creşterea pensiilor, că vor aduce punctul de pensie la 45% din salariul mediu. Minciuni gogonate. Nu numai că nu s-au ţinut de cuvânt, nu numai că n-au crescut pensiile, dar au tăiat pensiile şi în 2018 şi în 2019, pentru că, în loc să crească punctul de pensie de la 1 ianuarie cu 9%, în fiecare din cei doi ani, au amânat creşterea punctului de pensie în 2018 pe 1 iulie, iar în 2019 au amânat pe 1 septembrie creşterea punctului de pensie, pentru că sunt alegeri prezidenţiale şi îşi imaginează că, dacă măresc pensiile în campanie electorală, o să-i mai voteze vreun pensionar care are scaun la cap şi care ştie să socotească cât i-a furat PSD din pensie şi-n 2018, şi-n 2019", a mai spus liderul liberal.

La reuniunea care a avut loc pe Esplanada Teatrului Naţional "Marin Sorescu" din Craiova, au mai participat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, lideri naţionali şi locali ai PNL, primari, parlamentari şi candidaţi la alegerile europarlamentare, printre care Rareş Bogdan, Marian Jean Marinescu, Cristian Buşoi, Mihai Ţurcanu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stop la Cernavoda unde tov Necoita pnl unelteste cu Emilian Nicolai psd candidatura la primarie !2 borfasi !
5
1
chiar nu te invata nimeni ca romanii nu sunt atat de prosti cum ii vezi tu? In afara de cativa .... derapati de pe lenga tine toata lumea ar vrea liniste si bun simt nu gloante, fie ele si de argint.
2
1
Ce vina au primari ma diliilor daca mai sunt si oameni cu personalitate care nu pot fi influentati de primari vostri sau de televiziunile de care va folositi.Adevarul e ca ideea asta cum ca alegatori nu sunt decat o masa manevrabila de oameni are radacini adanci in capetele voastre patrate.
2
2
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
8
0
Spuneti tuturor ca au glontul de argint cu care trebuie sa ucida fiara , dar sa impuste PNL ul ? M ai bagat in ceata !!!
3
1
Asa, asa, treci la amenintari, Orbane ca asa nu se mai poate! Daca nu se lasa convinsi de discursul tau absolut tembel, ca si al leneshului din "deal", primarii trebuie amenintati. Eventual, se poate da si un exemplu. Iti dau o sugestie: ia un primar PNL, care se codeste, cand e vorba de campanie electorala, si suge-i p--a. Si sa vezi atunci angajare...
5
1
Esti un mare agramat!
2
2
Pai cei mai mari tradatori sunteti voi pnl-stii. Cand a-ti fost la putere v-a durut in cur de legea migratiei politice.Asa ca ciocu mic, usl-ul trieste!
5
1
Dobitocul asta chiar crede ca divergentele politice sunt batalii,ca a face ceva bine pentru tara se poate distrugand nu dusmanii reali,ci partenerii de discutii,de dialog din Parlament. Orban transforma discutiile politice in razboi fascistoid,cu indemnuri la intoleranta,la violenta,la ura si dezbinare,sub patronajul sinistrului si cinicului Iohannis,acest om de pluta cu paie-n cap. PNL s-a transformat in secta malefica,nu mai reprezinta vointa romanilor ci a scursurilor violente,a anarhistilor .
5
1
Si ce o sa faci tu bun pt. tara asta mai ne Orbane? De 25 de ani te ascult si nu ma convingi!
13
1
Sugi pula lui johannis si la toti masculii din romania
12
2
La femeie ii place puterea daia lui Felix probabil ii zice ca iubeste pesedistii la liberali le zice ca uraste pesedistii la fel cum lea intors spatele la talibani dupa ce i-a luat pe lideri la puscarie.
11
2
MANDOLINA ,BETIVU SATULUI,,O SA LUATI MOOOMOE.
9
3
bai orbane ,vrei sa ma educi pe mine, tu care este seful suprem al tradatorilor spui ca esti mare anticomunist si-l pupi in cur pe Lazar care spuneai ca numirea in 2012 a lui Kovesi la DNA este tradare nationala si acum ii sugi chilotii ca te -a scapat de cersetoria de 50000 euro de la Urdareanu .Da ce crezi ca dictatura este admisa in PNL bai sica mandolina, hai canta la alta masa!
18
1
Nene Orbane in iunie 2017 primarita PNL Belu si viceprimarul PNL Pandrea de la Kogalniceanu la alegerile de primar de la NBalcescu au facut campanie pe strada la brateta cu pesedistii pentru candidatul PSD. Ca urmare ce masura crezi ca a luat Hutuca impotriva tradatorilor? NICIUNA!!
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212