REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban despre reluarea votului pe moţiune: Nouă nu ne e frică; n-au fost în stare să asigure cvorumul

Orban despre reluarea votului pe moţiune: Nouă nu ne e frică; n-au fost în stare să asigure cvorumul

Replica API 16 septembrie 2020 | 00:00 1016

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, marţi, că nu se teme de o reluare a votului la moţiunea de cenzură depusă "neconstituţional" de PSD, adăugând că social-democraţii "n-au fost în stare" să asigure cvorumul la dezbaterea acesteia.

Ludovic Orban

"Punctul nostru de vedere l-am exprimat de atunci: este neconstituţional să depui moţiune de cenzură în vacanţa parlamentară. Ca să nu mai spun, într-o sesiune extraordinară depui moţiune, în altă sesiune extraordinară vrei să dezbaţi moţiunea, iar acum ar fi culmea să se mai... Nouă nu ne e frică, dacă PSD-ul vrea să continue procedura, să o continue, îi aşteptăm. Până una alta, le readuc aminte că nici măcar n-au fost în stare să asigure cvorumul", a afirmat Orban, la sediul PNL, întrebat dacă se poate relua votul la moţiunea de cenzură, scrie Agerpres.

Curtea Constituţională a României a stabilit, marţi, că nu există conflict juridic între Guvern şi Parlament ca urmare a depunerii unei moţiuni de cenzură în sesiune extraordinară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prima data ati scapat dar a doua oara veti belii pula si tu betivule si guvernul tau de handicapati. vei deveni somer de lux cu pensie speciala si vei continua sa i-o sugi plavanului atunci cand nu mai poate Rares. Sa va dau muie la toti pnl istii si sustinatorilor vostrii.
2
0
dreptate,practica este mai grea ,nu am putut veni din strainatate caci toti politicienii urlau,nu veniti acasa,va imbolnaviti familiile,parintii,bunicii,etc,nu am venit a trecut si vara....dar te intrep pe dumneata,cum au putut cei din cadrul operatiunii sparanghel merge la lucru:Germania,olanda ,Austria ,italia.Iar noi romanii din colturi mai in departate cum ar fi;America,Kanada,Australia ,Noua Zeelanda ni sa spus nu veniti ,va imbolnaviti parintii,bunicii,cateii,etc.Am ajuns la mica sau marea concluzie caci nici un partid din Romania nu ne mai merita voturile.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108