REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Orban: Evaluăm decizia de a restricţiona circulaţia pe timp de noapte

Orban: Evaluăm decizia de a restricţiona circulaţia pe timp de noapte

Replica API 25 octombrie 2020 | 22:17 2234

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că este în evaluare o eventuală decizie privind restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2, scrie agerpres.ro

Prim-ministrul a fost întrebat dacă ia în considerare o astfel de măsură în condiţiile în care tot mai multe localităţi au trecut de pragul de trei cazuri COVID-19 la 1000 de locuitori.

"Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare", a răspuns Orban.

Întrebat dacă în campania pentru alegerile parlamentare vor fi impuse măsuri suplimentare în contextul creşterii accentuate a numărului de infectări, el a spus că vor fi "aceleaşi măsuri ca în campania pentru locale".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ati votat PNL, luati cu paine !!! asa va trebuie si inca mai urmeaza !! PNL guvern, PNL primar...luati cu paiiiineeeee !
1
0
Bravo prosti nostri sa ne sugeti pula en gros.
0
0
Boul asta a facut studii care sa ii arate ca pe timpul noptii rata de raspandire a virusului este mai mare decat cea din timpul zilei? Prin votul lor romanii au inlocuit mafia psd cu mafia pnl. Singurul rezultat palpabil va fi inlocuirea firmelor de casa ale psd ului cu cele ale pnl ului. Prin ce este mai bun Comanescu decat Stroie?
7
0
pnl le o da la bot hastagistilor care ia votat!!!
5
1
Bravo votati pnl in continuare dragi romani, si in 2 ani depasim germania
6
2
Un retard si asta, un fel de Dancila, dar cu o clasa mai mult, atat! Sictir!
10
1
Ba' da' nimic nu stiti!Noaptea bantuie coronavirusii mai dihai iar de nu esti atent te musca de picior!
6
1
votati PNL si la parlamentare... ca o sa fie tragic! Cica ei "Dezvolta Romania", cred ca o "Dizolva"
8
1
Sa ma iertati voi dar trebuie neaparat, mor...daca nu ma cac in masca lui ludovic. Bai tomberonule, cand o sa ne fie foame in masa...sa chemi armata sa-ti pazeasca frigiderul. Ne chemati la vot sa votam toti handicapatii...dupa alegeri avem doua variante.1. Toti in strada kamikaze. 2. Fugim din tara ca ne omoara astia...in toata lumea sunt proteste...noi dormim linistiti pe xanax si alte pastile de nebuni.
10
1
Aruncati hoastele in case, 2-3 ore maxim sa-si faca piata si atat,nu ai loc de ei, nu respecta nimic nimic nici distantare, nici protejare...
3
10
Sunteti nebuni.Daca restaurantele,cluburile si alte locatii sunt inchise, unele datorita pandemiei, altele datorita programului, ce credeti ca lumea umbla de nebuna noaptea in grupuri masive si imprastie virusi in stanga si -n dreapta!? Diabolicilor! In curand vor trebui infiintate mai multe ospicii,ati luat-o razna.Fiecare e liber sa faca ce vrea cu propria persoana atata timp cat respecta reguli de igiena,distantare si nu pune in pericol viata semenilor.De aia se spune ca dupa 18 ani suntem majori si raspundem pentru faptele noastre.Dar nu ne ingraditi dreptul la libertate.
18
1
O sa purtam mastile si in somn
11
1
Da virusul exista insa terminati cu blocajul economiei si cu prostia de restrictionare a circulatiei. O sa crape lumea de foame si or sa atace hotii la drumul mare. Care scapa scapa care moare moare Regula de distantare si masti dar totul sa fie deschis.
13
0
Cretinul asta era beat cand s a gandit la masura asta!
18
2
Noaptea e nasol. Virusu e mai greu de vazut. Fiind intuneric. Daia nu trebuie umblat noaptea
20
1
Ce va spuneam ca vor copia ce au facut italienii? Ma intreb totusi ce dracu au prostii astia in capatanile ale seci? Ce castigi daca interzici circulatia noaptea cand oricum este pustiu pe strazi? Azi maine ne vor obliga sa purtam mastile peste tot in spatiile publice deschise in timp ce in cele inchise fiecare o poarta cum il taie capul sau deloc! Mari imbecili!
17
1
Astia sunt prosti rau!
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212