REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban: Guvernul va folosi capacitatea de exerciţiu deplină pentru a reduce posibilitatea infectării românilor cu COVID-19

Orban: Guvernul va folosi capacitatea de exerciţiu deplină pentru a reduce posibilitatea infectării românilor cu COVID-19

Replica API 16 martie 2020 | 00:00 956

Premierul Ludovic Orban a declarat că Guvernul va folosi capacitatea deplină de exerciţiu, recăpătată odată cu învestirea în Parlament, pentru a continua măsurile care se impun "pentru a reduce cât mai mult posibilitatea infectării cetăţenilor români cu COVID-19".

"Odată cu votul de învestitură prin care Guvernul şi-a recăpătat toate atribuţiile, avem posibilitatea să emitem acte normative cu valoare de lege, ordonanţe de urgenţă şi alte categorii de acte normative, de asemenea suntem în deplină capacitate de exerciţiu şi vom folosi această capacitate de exerciţiu pentru a continua măsurile care se impun pentru a reduce cât mai mult posibilitatea infectării cetăţenilor români cu COVID-19 ", a precizat Ludovic Orban, duminică, într-o conferinţă de presă online.

El a cerut, totodată, o atitudine responsabilă din partea cetăţenilor români şi respectarea măsurilor impuse de autorităţi.

"Vă cer să respectaţi toate recomandările care sunt formulate de specialişti - de medicii epidemiologi, de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii - care sunt transmise prin intermediul unor informări şi anunţuri de utilitate publică. Este foarte important, pentru reducerea riscului de contaminare a altor cetăţeni, ca orice cetăţean român să respecte măsurile care se iau: măsura carantinei, măsura izolării la domiciliu. De asemenea, chiar dacă viaţa trebuie să se desfăşoare normal în continuare, căutaţi să respectaţi recomandările formulate - care sunt foarte importante pentru dumneavoastră - privind evitarea infectării cu COVID-19 sau pentru a elimina riscul de a-i infecta pe alţii, în cazul în care sunteţi purtător al virusului", a subliniat Orban, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo! Succes! Mult succes! Sunteti profesionisti, hotarati, capabil! Va pasa de romani.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108