REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Orban: Nici până azi Dosarul Mineriadei nu e finalizat. Fac un apel către magistraţi să facă lumină

Orban: Nici până azi Dosarul Mineriadei nu e finalizat. Fac un apel către magistraţi să facă lumină

Replica API 15 iunie 2020 | 00:00 1045

Premierul Ludovic Orban a făcut sâmbătă un apel către magistraţi să fac lumină şi să stabilească adevărul în Dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie care nu este nici până astăzi rezolvat.

"În 13 iunie regimul comunist, condus de Ion Iliescu, după ce câştigase alegerile în "Duminica Orbului" a decis, după o înscenare penibilă, să facă apel în primă fază la forţele de ordine şi după aceea să facă apel la mineri pentru a călca în picioare demnitatea tinerilor, intelectualilor, oamenilor care aveau o puternică convingere anticomunistă şi în favoarea libertăţii. Iar după data de 13 iunie au urmat crime, scene de o brutalitate inimaginabilă, anchete făcute de procurori,bătăi ale tinerilor nevinovaţi, administrate fie de mineri, fie de organele de ordine. Nici până astăzi Dosarul numit "Mineriada", un dosar care trebuie să facă dreptate nu este finalizat, iar vinovaţii nu sunt pedepsiţi. Fac un apel către magistraţi, măcar după 30 de ani, să trateze acest dosar aşa cum trebuie tratat, să facă lumină, să stabilească adevărul şi să-i pedepsească pe vinovaţi", a declarat premierul în Piaţa Universităţii, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici cu americanii nu imi este rusine ce se intampla si la ei, peste tot in lume sant revolte si demonstratii, pt minerieste f greu minele au fost inchise la comanda au ramas fara loc de munca stiti vorba muntii nostrii aurpoarta noi cersim din poarta in poarta , asta s a vrut
2
0
pana una alta sa ne spune istoricii cine a facut haosul in bucuresti pe 13 iunie cand au fost atacate institutiile statului, televiziunea, politia capitalei etc. minerii au venit pe 14 iunie!!! si apropo liderul si emblema manifestantilor de atunci marian munteanu a fost dovedit ca a fost turnator la securitate dupa un nr. de ani!!!
4
1
MAGISTRATII AU DOAR BENFICII CU PENSII SPECIALE CE NU LE MERITA AR TREBUI SA AIBE PENSIA CATA DREPTATE A INPARTIT .
4
1
Ca sa fie finalizat dosarul ,din 88 se stia ce se va intimpla in 89-90,totul a fost bine conceput in laborator ul rusiilor ,iar cine a studiat 5 ani la rusi nu poate gindi ca Bush.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212