REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Orban: ”Plângeți pentru cei care vor fi aleși în conducerea rămășițelor PNL”

Orban: ”Plângeți pentru cei care vor fi aleși în conducerea rămășițelor PNL”

Replica API 26 septembrie 2021 | 00:00 655

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, le-a spus susținătorilor săi, după ce a pierdut competiția în fața lui Florin Cîțu că vor plânge „pentru bieții care vor fi aleși în conducerea rămășițelor Partidului Național Liberal”.

Ludovic Orban a participat la o sesiune foto alături de susținătorii săi, după ce a pierdut lupta cu Florin Cîțu, pentru șefia PNL. Lângă Orban s-a așezat un liberal, pentru fotografie: „Cu fruntea sus, președintele nostru”, a spus el.

„Acesta este președintele nostru”, îi spune o femeie lui Ludovic Orban, în timp ce îi face o fotografie, relatează Mediafax.

Dând să plece, lângă Orban se așează un bărbat, căruia fostul președinte i se adresează: „Mariane, cu ochii în lacrimi, plângeți pentru bieții care vor fi aleși în conducerea rămășițelor Partidului Național Liberal”.

Sesiunea foto a continuat, în timp ce unii liberali i-au înghiontit pe alții, mai timizi, să meargă să facă poze cu fostul lider PNL.

Premierul Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal. El l-a învins în competiția internă pe Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și președinte în funcție. Cîțu a obținut 61,2% din sufragii, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pot da si eu mooie
3
0
Va doresc un trei la suta la vot!
4
0
Daca adevaratii penelisti vor sa-si salveze partidul, trebuie sa se desprinda de actualul PNL, care e, de fapt, PDL-ul lui Basescu, sa se regrupeze in jurul adevaratilor penelisti si sa-si defineasca mai clar doctrina, asa cum incercase ceva Orban. Altfel, partidul dispare, e inghitit aproape total de ceilalti, niste progresisti mascati...
4
0
medici si profesori. Sa vaxx ineze avocatii, judeca torii, ei fac legile astea,ei tac cand e vorba acum de discri mina re. Justi tia bilii la vaxxi nare, apoi noi, dupa cativa ani.
2
2
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108