REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Orban: România va beneficia în următorii ani de oportunităţi pe care nu le-a mai avut

Orban: România va beneficia în următorii ani de oportunităţi pe care nu le-a mai avut

Replica API 12 septembrie 2020 | 00:00 1317

Premierul Ludovic Orban consideră că România va beneficia, în următorii ani, de oportunităţi de dezvoltare pe care nu le-a mai avut în ultima perioadă.

Ludovic Orban

"Din fericire, România va beneficia în următorii cel puţin şapte ani, dacă nu şi mai mult, de oportunităţi pe care nu le-a mai avut în ultima perioadă. În primul rând, România este o ţară din ce în ce mai atractivă pentru partenerii ei economici internaţionali. În al doilea rând, România va beneficia de finanţare cum nu a beneficiat în istoria sa. Finanţări externe importante, fie din bugetul Uniunii Europene 2021-2027, fie din facilitatea de rezilienţă şi recuperare decisă la nivel european, fie din alte programe (...) care beneficiază de finanţare de la bugetul Uniunii Europene", a declarat Orban vineri, la Drobeta Turnu-Severin, scrie Agerpres.

El a adăugat că accentul trebuie pus pe pregătirea accesării fondurilor care se vor afla la dispoziţia ţării noastre.

"Următorii ani vor fi decisivi pentru dezvoltarea economică a României. Noi am luat decizia fermă de a pregăti cu minuţiozitate fiecare program, fiecare domeniu de activitate, fiecare proiect, astfel încât în momentul în care banii vor fi accesibili, noi să fim pregătiţi să-i utilizăm cât mai repede, cât mai eficient şi cu cât mai multe efecte benefice pentru viaţa de zi cu zi a românilor şi pentru dezvoltarea economică a României", a precizat prim-ministrul.

Şeful Guvernului a reamintit că programul de investiţii şi relansare economică vizează dezvoltarea infrastructurii de transport, infrastructurii energetice, comunicaţiilor, infrastructurii de sănătate, infrastructurii educaţionale, care să pună bazele unei modernizări rapide a României.

Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la prezentarea proiectului noii termocentrale Romgaz-GSP Power din satul Halânga, comuna Izvoru Bârzii, în apropiere de Drobeta Turnu Severin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica sa scapam de tine si de seful tau.
0
0
Stiu ca va ard buzunarele goale dar nu va repeziti ca nu se stie, s-ar putea sa nu apucati ciolanul
1
0
Dupa 1989,Romania a avut oportunitati dar si guverne care efectiv au luptat impotriva romanilor,sub masca ,,tranzitiei'' spre economia de piata. Tara a fost radata,vanduta pe nimic,populatia dezbinata,supusa unei decaderi morale si materiale groaznice. Procesul degenerativ continua,lipsa patriotilor la nivel superior social se vede. Oportunitati sunt,dar sunt si indivizi antiromani,impostori ,nu avem presedinte pe bune,nu avem conducere pentru romani si Romania. Supravietuim din chinurile celor inca ramasi in tara,pe salarii jignitoare,suntem fiecare pentru el,platitori de taxe degeaba.
1
0
Cine crezi ca vine intr-o tara instabil politic sa investeasca ,intr-o tara unde politistii sunt pe o mina cu interlopii spune mi matale?cine?unde cetatenii civili sunt furati pe fata de system,unde avem o democratie mimata,unde de 30 de ani toate guvernele care sau perindat nu au facut decit sa isi umble buzunarele,spune mi dimineata ca eu sunt mai slab pregatit ,dar in acelasi timp mult mai bine pregatit pentru viata reala ,am parasit Romania acum 31 de ani pe vremea pusca tu lui .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468