REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Organizatorii NEVERSEA se PREGĂTESC de FESTIVAL!?

Organizatorii NEVERSEA se PREGĂTESC de FESTIVAL!?

Replica API 28 iunie 2021 | 00:28 2704

Neversea, cel mai mare festival de la malul Mării Negre, încă se lasă așteptat. Deși a fost anunțat primul val de artiști ce ar urma să urce pe scena festivalului, ei bine, la mai puțin de câteva zile distanță de data cu care erau obișnuiți tinerii, încă nu se știe dacă se va organiza sau nu. Pe lângă primul val de artiști anunțați, lucrările de pe plajă pare să-i dea de gol organizatorii evenimentului, lucrând intens pentru desfășurarea celei de-a patra ediții a festivalului.

Festivalul Neversea încă nu a fost oficial anunțat, dar asta nu i-a oprit pe organizatorii acestuia să se apuce de treabă. Pe lângă multitudinea de construcții ușoare ridicate pe plaja unde ar urma să fie evenimentul, mai nou, organizatorii doresc să racordeze scena de evenimente la rețeaua electrică. În acest sens, a fost eliberată autorizația de construcție cu numărul 523 din data de 24 iunie a.c., pentru E-Distribuție Dobrogea SA, prin Municipiul Constanța, pentru racordare la rețeaua electrică scena evenimente plajă Modern. Organizatorii lucrează intens pentru desfășurarea celei de-a patra ediții a festivalului în cele mai bune și sigure condiții, având speranța că vara anului 2021 ne va aduce festivalul preferat de la malul Mării Negre.

Iată primul val de artiști anunțați

Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami și Ummet Ozcan B2B Brennan Heart se numără printre cei care au reconfirmat prezența la festival și sunt nerăbdători să facă senzație pe mainstage.

Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap îi vor purta pe fani într-o călătorie muzicală unică la scena The Temple, iar The Ark îi va găzdui, printre alții, pe Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai bine este sa nu-l mai vedem pe aici.
4
1
habar nu au pe ce lume traiesc..
3
1
Muzica buna,vin iar patru comericiali si garda cu pastile,ca a fost plandemic si "nu mai e bani" ,se dau mici pe boabe si va xx albina pe manuka 10000 MGO sau MRC 5 ca e tot una,sau nu?O ieftineala pentru oi si un mare oi oi oi pentru locuitorii zonei ca pe ei la after nu-i cheama nimeni pentru ca se duc doar la sunwaves unde vin italienii si rusii.Frumos,cam ca la wu ha n de ordonat,sa dati mici si stegulete ca doar v-au dat bani si G eorgica si Xi hapciu'
3
0
pregatiti apartamentele sa le inchiriati cu 500 euro pe noapte hehe
4
0
Festival narko
9
2
primarul s-a grabit sa le rezolve repede problemele dar de termoficare il doare in pix ca l-a lasat director pe trantorul hot popa
8
1
Au ingradit plaja fara nici un drept..a da dreptu de cocalar de cluj....doat p plus 10 mai trebuie ca au cotetze fara autorizatie prea multe..
7
6
festivalul drogalailor
13
5
Mare belea pe capul nostru acest festival teribilist cu zgomot ,drogati si betivi sa fie dus la Mamaia,iar Constanta safie consarata evenimentelor culturale.Nu vrem aiureli in Constanta.
12
5
Mergeti cu slobozsiu vostru pe camp la cogealak ca e mai bine si lasati plaja pentru oameni nu pentru drogati aurolaci
18
8
Ziaristi idioti, acolo doar se amenajeaza un beachbar care se numeste Neversea, ce festival visati voi?!
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468