REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ovidiu Silaghi: Dosarul de la DNA este o aberaţie

Ovidiu Silaghi: Dosarul de la DNA este o aberaţie

Replica API 20 august 2013 | 00:00 211

"Totul este o aberaţie, tot ce se susţine acolo este o aberaţie, sunt numai interceptări telefonice care nici măcar nu sunt legate de mine. Sunt legate de alţii. Oricum, decizia mea a fost că trebuie să îmi retrag această candidatură pentru că nu pot să împiedic funcţionarea guvernului şi nu pot să îl împiedic pe Antonescu să facă o altă propunere. A fost decizia mea personală transmisă lui Antonescu prin care i-am explicat foarte clar că nu îmi permit să împiedic funcţionarea guvernului prin acest dosar. În continuare, mis e pare o lipsă de deontologie profesională când eu sunt chemat miercuri la DNA şi se anunţă luni că sunt acuzat", a spus Silaghi, la "Deschide lumea".

Silaghi a spus că îl cunoaşte pe Remus Şpan: "Singurul pe care îl cunosc personal este Remus Şpan care, fiind de la noi din zonă, l-am cunoscut acum mulţi ani. Ştiu că a lucrat la Blue Air. Atât".

Silaghi susţine că l-a întâlnit pe Nelu Iordache în campania electorală.

"Toate întâlnirile despre care se face vorbire în comunicatul DNA sunt făcute în campanie electorală. În campanie, te întâlneşti cu 1100 de oameni, nu cu doi oameni. Toţi au opiniile lor, cu toţi trebuie să stai de vorbă pentru că de-aia se cheamă campanie electorală. M-am întâlnit sigur cu el în campania electorală", a spus Silaghi.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi a solicitat Procurorului General al Parchetului de pe lângă ÎCCJ să sesizeze Camera Deputaţilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale împotriva deputatului Ovidiu Silaghi, pentru infracţiunea de trafic de influenţă în formă continuată, fapte despre care există indicii şi date că ar fi fost săvârşite în perioada în care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor, transmite DNA.

Sursa: realitatea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108