REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Panică la Liceul Călinescu! Pe fir au intrat inspectorii ITM

Panică la Liceul Călinescu! Pe fir au intrat inspectorii ITM

Replica API 30 ianuarie 2020 | 00:00 1184

Medicii constănțeni au fost solicitaţi să intervină la Liceul Teoretic George Călinescu, unde o profesoară, în vârstă de 46 ani, s-a accidentat atunci când se afla la intrarea în unitatea de învaţământ. Contactat telefonic, directorul liceului, Vasile Mihăilă, a declarat că profesoara este în afara oricărui pericol, fiind vorba doar de o alunecare.

Mai exact, luni, 27 ianuarie, a avut loc un incident nefericit Liceul Teoretic George Călinescu din Constanţa. O profesoară a alunecat, la intrarea în unitatea de învăţământ, fiind nevoie de intervenția medicilor. Potrivit directorului unității de învățământ, accidentul nu a fost unul grav: “Nu este neapărat un accident de muncă, a fost o alunecare. O profesoară a alunecat la intrarea în unitate şi colegele, care s-au speriat probabil, că ştiţi noi suntem mai păţiţi în ultima vreme, au chemat Ambulanţa. Nu este un accident care să se fi soldat cu vreo traumă sau fractură, doar că aşa este procedura, dacă este solicitat echipajul SMURD, trebuie anunţat ca accident de muncă, dacă se petrece în incinta unităţii. Orele de curs nu vor fi afectate, întrucât acestea au fost acoperite. Profesoara se simte bine, momentan stă acasă, pentru că a facut o întindere” a precizat directorul Liceului George Călinescu, Mihăilă Vasile. Inspectorii ITM Constanța aşteaptă finalizarea cercetării dosarului întocmit de comisia numită de către angajator, care va fi înaintat pentru verificare şi avizare, pe îl vor aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzator, vor dispune în scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completare a dosarului, dupa caz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este accident de munca. Studiati legea domnule Director! Programul de munca incepe de la ora cand pleci la locul de munca si pana cand te intorci acasa! Toate lucrurile sunt gandite si puse pe hartie. Trebuie anuntat Inspectoratul si acolo este o persoana desemnata pentru activitatea de SSM care stie ce are de facut.
5
0
Directorul ala e mai competent si potrivit pt postul asta decat multi alti, indiferent ca are sau nu master in management. Simt o oarecare urma de frustrare cumva? O fosta eleva....
4
2
Bun,o persoana a alunecat si asta creaza panica ? Ziaristii s-au obisnuit sa faca dintr-o basinuta ditamai cacatul,dintr-un eveniment minor o tragedie. De fapt ,adevaratele motive de ingrijorare sunt bagate sub pres,romanii fiind informati doar partial de unele probleme si informatiile contin trimiteri odioase impotriva unora sau altora din zonele politicului,in finctie de interese. Manipularile si nu informarile corecte sunt azi otrava care tembelizeaza populatia deja foarte slab echipata intelectual. Peste tot titluri gen ,,bomba'' sau ,,dezastru'',doar pentru prostit prostii.
4
1
Directorul este expert in management? Nu are acest document la cv! Deci, nu e legal!
5
4
Eu as schimba titlul. As spune Teroare la Calinescu - o profesoara a alunecat pe coaja de banana, ITM face analize ADN pentrua identifica tara de provenienta a bananei! ITM, cea mai tare institutie - daca mergi pe orice santier din CTA o sa vezi sute de muncitori fara hamuri si casti, ca sa nu mai zic de altele mai grave. Nu e luna sa nu moara sau sa isi rupa gatul un muncitor, fara ca ITM sa se deranjeze. In schimb, la Calinescu se face investigatie ca a alunecat cineva pe trotuar. Probabil e un fel de apropo la musiu directoru de la Calinescu, sa sara si el la cap, ca sa poata sta linistit
5
4
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
4
4
A alunecat Codreanu?!
3
2
Curva aia era beata
5
14
Jumatate de pagina de ziar pt. o ametita de profesoara care a alunecat pe scari !
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108