REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Parada autoturismelor de epocă sau târg de mașini noi ale dealerilor auto?

Parada autoturismelor de epocă sau târg de mașini noi ale dealerilor auto?

Replica API 30 mai 2017 | 09:16 518

Parada automobilelor de epocă din Piața Ovidiu a scos la iveală și câteva autoturisme care par demne de epoca ultramodernă sau poate epoca de aur a avuției moderne. Pe lângă mașinile vechi de peste 100 de ani, avem și câteva „prospături” care au fost expuse la marginea piețetei din jurul statuii lui Ovidius, cu semnele clare ale dealerului auto care se ocupă de comercializarea lor.

Constănțenii nu au putut să nu remarce că pe lângă exponantele din Epoca de Aur a autovehiculelor, avem câteva mașini din Epoca de Avuție, modernă, a bolizilor de lux. Și cum mașinile de epocă au plecat în paradă prin oraș în weekend-ul care tocmai a trecut, în urma lor au rămas „exponantele moderne”. Dar oare acest lucru a fost stipulat de organizatori când au închiriat spațiul? Rămâne un semn de întrebare până când autoritățiile locale ne vor lămuri dacă în contractul semnat cu organizatorii, existau și aceste „strategii” de marketing clare pe care le-au făcut cei de la reprezentanța auto.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde e volga lu comanescu ? condusa de george
4
1
cea mai mare mizerie. 2 zile si-au permis sa ingradesca bancile de nu au putut parintii sa stea cu copiii la joaca. pentru ce ? pentru asa zise licitatii? Ce fel de licitatie poate sa fie aia in care pleci de la jumatate de pret si ajungi la o suma la care organizatorul iti spune ca este sub pretul cerut de proprietar. Cui i-a servit mizeria asta de asa zisa expozitie ? noua constantenilor sigur nu.
11
1
Din nou un ziar de cacat, din nou o stire de cacat!
5
6
Asa este, ai dreptate, ne pare rau, o sa le strangem de acolo si o sa le punem in circulatie cu ajutorul unor credite avantajoase. Multumim de atentie!
1
8
Jurnalisto,te-ai prins!Strategia publicitarilor e mereu cu un pas inainte de lege dar,o impacheteaza ei cu ,,chichite'' si scapa !Si-au atins scopul!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108