REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Parcare de toată jena… Cum o fi luat marele șofer permisul de conducere?! Video

Parcare de toată jena… Cum o fi luat marele șofer permisul de conducere?! Video

Cristina BĂRBUCEANU 17 ianuarie 2023 | 00:00 5228

Sunt multe tipologii de șoferi în Constanța, unii buni într-ale șofatului, iar alții... să le spunem, mai puțini buni, ca să nu spunem mediocri. În această ultimă categorie intră și un conducător auto care, în încercarea de a-și parca mașina, a dat mai multe lovituri: a blocat trotuarul, dar și o bucată din șosea și a lovit stâlpișorul montat tocmai pentru a-i opri pe șoferi să parcheze pe trotuar.

Cum a lăsat mașina conducătorul auto

Cu ce ne mai încântă Constanța? Pe lângă frumusețile sale, cu câte o depășire pe contrasens sau o parcare „pe dos”.

O parcare pe dos

În oraș, probabil de la aerul prea sărat, unii conducători auto parcă nu realizează cât încurcă traficul rutier, dar și pe cel pietonal. 

Cei doi stâlpi au fost acroșați

Așa a procedat și un constănțean, care și-a parcat mașina cât se poate de prost. Și spunem acest lucru deoarece conducătorul auto s-a urcat cu mașina pe trotuar, blocând accesul pietonilor în zona respectivă, după cum se poate vedea și în imagini. N-ar fi o noutate, astfel de parcări sunt la ordinea zilei...

Mașina a ocupat trotuarul dar și o bucată din șosea

În afară de faptul că a încurcat și traficul rutier, cât și pe cel pietonal, în momentul în care a făcut „manevra”, a reușit să mute stâlpul care bloca accesul mașinilor pe trotuar.

Stâlpul a fost mișcat în timpul manevrei

Stâlpul de iluminat a „furat” capacul de la rezervorul pentru alimentare cu carburant

Din imagini se vede că și capacul de la rezervorul de alimentare cu carburant a fost rupt, dar din ce motiv s-a întâmplat acest lucru, va rămâne, probabil, o enigmă.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SUTA LA SUTA TI-AU SARIT VACILE IN CAP
1
0
Eu sunt satul de meseriasii care isi parcheaza cazanele perfect, in opinia lor, dar altfel, in trafic, nu stiu sa circule pe autostrada, banda 1 le pute, iar de abordarea sensurilor giratorii nu mai zic...
9
0
Blonda si la coor...
4
1
si politia locala?nu si a aruncat un ochi?
13
1
Daca nu avea noroc , astazi era pieton
5
1
e o vaca p o a s t a!
14
4
Examinatorii sint de vina!trebuie da' se mai uite si la om!nesimtitii si cretinii se vad!ar trebui sa se faca si in test de limba Romana si ortografie ,sa vedem cum plm ANALfabetii iau permis ,cind ei habar nu au sa scrie si sa citeasca!toti nesimtii si habarnistii au permis,cum dracu' l-au luat....nu se stie!nu semnalizeaza,nu respecta reguli de devansare,depasire...iluminare....plm...si ne mai miram ca sint atitea accidente....locuiesc intr-o zona din jurul CT si vad ce se intimpla ....
18
1
Clar că e o p***a !
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272