REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Parcări de reședință în locul garajelor demolate, aprobate de CL Mangalia

Parcări de reședință în locul garajelor demolate, aprobate de CL Mangalia

Replica API 27 septembrie 2019 | 01:22 493

Aleșii locali din Mangalia au aprobat, într-o ședință ordinară, amenajarea mai multor locuri de parcare pe locul fostelor garaje demolate, din zona Șoseaua Constanței – str. Rozelor – Parc Diana - curtea spitalului – Ion Creangă, precum și din zona b-dului Callatis – str. M. I. Dobrogeanu și str. Oituz. Potrivit documentației tehnice, în perimetrul respectiv vor fi realizate câteva sute de locuri de parcare, atribuite, ulterior, locatarilor care depun cereri în acest sens, la sediul municipalității. Primarul Radu Cristian a declarat că măsurătorile pentru parcări au putut fi realizate abia după demolarea tuturor garajelor și aducerea terenului la starea inițială. „Din păcate, unii deținători de garaje au refuzat să și le demoleze singuri, iar alții au lăsat tot molozul pe domeniul public, deși ar fi trebuit să aducă terenul la starea inițială. Am început să lucrăm la proiectele pentru parcări abia după ce am curățat peste tot, astfel încât să putem face măsurători corecte”, a explicat edilul. El a subliniat că în Mangalia au început deja lucrările la parcări, pe locul fostelor garaje, în zona Șoseaua Constanței, între Casa Tineretului și Gară. „Îi asigur pe toți locuitorii Mangaliei că în locul garajelor demolate facem parcări, nu vile sau case de vacanță, așa cum dezinformează cei de la PSD-ALDE. Lucrările au început și vor continua în tot orașul, în pofida piedicilor puse de politicienii actualei guvernări, care sabotează, premeditat, orice proiect al orașului nostru”, a mai spus Radu Cristian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina don primar sa vada in spate la MG 31 doua asa zise garaje cand de fapt ele sunt ateliere si depozite cu materiale deconstructii de unde-si coordoneaza si aprovizioneaza afacerea un apropiat al primarului si camarilei. Pate sa vina ANF in fiecare dimineata intre 07- 08 sa constate si sa verifice! P-ulea garaj don primar! dar tu ai demolat de-avalma doar la prosti! Smecherii stau sub aripa ta.
2
0
Foarte bineeeee !......
0
1
garajul de la trocadero din spatele blocului LE37 si garajele din spatele blocurilor LE 34, LE 33 de ce nu se demoleaza ? Domnule primar , gasca dvs ?
2
0
Pe Callatis in spate la MG 31 si 29 ati demolat o p-ula! Doar doua garaje demolate si alte zece nimic:IGNOR TOTAL! Noi stam cu masinile lipite de bloc sau sub ferestre si astia ne rad in nas! Doua sunt pe post de atelier mecanic, trei nu au masini deloc dar au garaje...Bataie de joc!
6
0
Pe Oituz unde anume ca strada e de la faleza pana la iesirea din oras spre Albesti-N.Voda. Iar la OS-uri mai sunt garaje in picioare si nici vorba de teren nivelat.Macar sa se minta frumos.
3
0
in sfarsit. trebuie rase toate garajele din oras si facute parcari civilizate. asa s-a facut si in alte orase. acum urla cei care si pierd cosmeliile dar asta e. bravo
2
2
Str.Albatros spate bl.G1 mai sunt 4 garaje si o curte de 300 m patrati si un munte de gunoi ce faci Raducuuuuu
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212