REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Parcul Tuzla, la un pas de realizare! Ce surpriză le oferă primarul locuitorilor comunei

Parcul Tuzla, la un pas de realizare! Ce surpriză le oferă primarul locuitorilor comunei

Replica API 28 noiembrie 2017 | 00:07 469

În colaborare cu un mare retailer

În colaborare cu un mare retailer

Primăria localității Tuzla a depus la Adminitrația pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare pentru proiectul: execuţie lucrări de "Amenajare parc Tuzla", amenajări peisagere, spații verzi, alei pietonale, pistă biciclete, loc de joacă pentru copii, piațetă publică, sediu administrație, grupuri sanitare și racorduri la utilități. Mai precis, acest parc se va ridica pe străzile Eternității și Poștei FN din localitate.

Terenul propus pentru realizarea investiției este situat în intravilanul comunei Tuzla și se află în proprietatea Comunei Tuzla - domeniul privat, conform extrasului de Cartea Funciară, eliberat sub numărul 10770 (109056) din data de 12.04.2017. Terenul are suprafața de 4146 mp, în conformitate cu Certificatul de Urbanism nr. 37, din data de 7.042017 emis de Primăria Comunei Tuzla.

Investitorul propune realizarea unei grădini publice „PARC TUZLA” cu următoarele funcțiuni: foișor de lemn, grup sanitar public, parcaje, împrejmuire, amenajare spații verzi, loc de joacă pentru copii, alei pietonale pavate. Proiectul privind amenajarea parcului Tuzla propune următoarea echipare cu mobilier urban: amplasarea unor elemente de mobilier urban, pe traseul principal (bănci, coșuri de gunoi, poartă acces gradină, mese tenis, mese șah, stâlpi de iluminat public având în vedere soluții economice), bolarzi și poartă semnal intrare la accesul principal; amplasarea unor aparate de joacă care sa respecte toate standardele și normativele europene; construcția unei cișmele arteziene pentru a asigura necesarul de apă potabilă în perioadele de caniculă; construcția unei pastile verzi în zona axului pietonală centrală.

Se vor realiza 8 locuri de parcare publice pe strada Poștei și 7 locuri de parcare pe strada Eternității.

Expunere de motive

Proiectul „AMENAJARE PARC TUZLA” este necesar pentru compensarea unor Suprafețe amenajate ca spații verzi în intravilanul comunei Tuzla în scopul implementării proiectului „Construire imobil parter, magazin retail, amenajare parcare, spații verzi, alei carosabile și pietonale, amplasare mijloace publicitare, post trafo, copertine, branșamente utilități, împrejmuire teren, organizare șantier” propus a fi realizat de LIDL ROMÂNIA SCS în comuna Tuzla, str. Aviatorilor lot 61, nr. 1A, județul Constanța.

Conform Certificatului de Urbanism nr. 37 din 07.04.2017 folosința actual a terenului este „curți construcții” și destinația terenului stabilitprin planurile de urbanism și amenajare a teritoriului aprobate este zonă de reglementare urbanistic UTR E 6 NORD cu funcțiuni permise: locuire, dotări comunale, teren de sport, cimitir, activități nenocive.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fim seriosi ca va face Taner parcul asta ..ha ha ha Pana in momentul asta ,de cand a fost ales nu a facut mai nimic,acum incepe sa minta iar ca dehh ,anii trec , se apropie iar alegerile trebuie sa mai arunce cate o pastila .Primarul nostru are treaba sa sustina si sa favorizeze infractori care inseala statul prin constructii ilegale -fara autorizatii prin Tuzla. Nicidecum sa faca ceva pt comuna.Nu mai visati aiurea.
3
0
Pe str.Pescarilor canalizare si strada la nivel de piatra pe cand aveti de gand? si din acest proiect se poate fura la greu !Primare te-ai c-am curvit ,te porti ca pe tarlaua lui mata ! vezi ca 2 ani trec repede .
4
0
un pas mic pentru om, un pas mare pentru omenire
0
0
Si toti interlopii lui Taner se vor confrunta cu ceilalti interlopi la un sah, dupa spargerile din parcari.
4
0
A inceput si Taner sa minta la fel cum facea Micu.Face si el parc asa cum a facut Micu sat pescaresc.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108