REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Partidul Conservator, evacuat din sediul de la Constanta

Partidul Conservator, evacuat din sediul de la Constanta

Replica API 16 decembrie 2010 | 00:00 172

Imobilul de pe General Manu a fost retrocedat

Imobilul de pe General Manu a fost retrocedat

Conservatorii lui Ion Mincă încep să-şi facă bagajele. De câteva săptămâni, sediul acestora din Constanţa începe să fie tot mai... singur. Şi nu doar pentru că membrii sunt greu de strâns pe la şedinţe, ci pur şi simplu pentru că PC este evacuat din imobilul în care a funcţionat până acum filiala. Vorbim despre clădirea din strada General Manu nr. 18, care a fost revendicat de Gheorghe Despina şi Dan Cornel - nume, de altfel, cunoscute în municipiu.

Până la pronunţarea deciziei de retrocedare, clădirea în care funcţiona Partidul Conservator - filiala Constanţa, situată pe strada General Manu, se afla în administrarea Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat din subordinea Primăriei municipiului. În luna august, clădirea "şi-a găsit" proprietarii, iar în urmă cu două săptămâni imobilul a fost predat, de către RAEDPP Constanţa, proprietarilor de drept. "Clădirea a fost revendicată de proprietari, iar acum proprietarii au venit cu o solicitare de evacuare, din câte am înţeles. Mai departe, dacă vechii chiriaşi doresc să mai stea în acel imobil, este o problemă care depinde exclusiv de proprietari, dacă se vor înţelege în acest sens", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Radu Babuş, directorul RAEDPP. Cele declarate de Radu Babuş au fost confirmate şi de alţi reprezentanţi ai Primăriei Constanţa, care, la fel, ne-au declarat: "Partidul Conservator a primit ordin de evacuare a clădirii din strada General Manu". Din câte se pare, conservatorii nu vor parafa nici un fel de înţelegere cu proprietarii imobilului, şi spunem asta pentru că din sediu au fost deja strânse lucruri, iar în cursul zilei de ieri operaţiunile de eliberare a spaţiului continuau.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108