REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Patronii stației GPL de la Crevedia vor fi plasați în arest la domiciliu

Patronii stației GPL de la Crevedia vor fi plasați în arest la domiciliu

A.F. 29 noiembrie 2023 | 17:22 1437

Patronii stației GPL de la Crevedia au primit arest la domiciliu. Vor ieși din arestul Secției 4, acolo unde se aflau. Ionuț Doldurea şi Cosmin Stîngă au fost plasați de către magistrații de la Tribunalul București sub măsura arestului la domiciliu.

Patronii statiei GPL de la Crevedia vor fi plasati in arest la domiciliuCosmin Stîngă, Ionuț Doldurea

Cei doi se aflau în arest preventiv, în spatele gratiilor, fiind acuzați de mai multe infracțiuni, cum ar fi neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, dar și de distrugere.

În data de 6 septembrie, Doldurea şi Stângă au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 5, însă ei au contestat această măsură, solicitând să fie cercetaţi în libertate, sub control judiciar sau în arest la domiciliu.

Patronii statiei GPL de la Crevedia vor fi plasati in arest la domiciliupompieri, la explozia de la Crevedia

81 de persoane care au suferit vătămări fizice, materiale și morale în urma exploziilor de la stația GPL din Crevedia s-au constituit în parte civilă în dosarul deschis de procurori și cer despăgubiri în valoare de peste 8,5 milioane de euro.

Potrivit datelor oficiale, exploziile au dus la moartea a cinci persoane și rănirea a altor 56, precum și distrugerea totală sau parțială a 89 de case, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să facă arestul la domiciliu.. in container , la Crevedia.. cu locuitorii care ia lăsat fără case.. fara apa curenta, fara lumina și căldura.. nu la vilele de milioane de euro...
2
0
Lungirea procesului din justizie este moarte sigura a adevarului,asta au facut de zeci de ani de zile jurishti romani,au facut scapati infractori cu premeditare la ordin politic sau pentru spagi de milioane de euro pentru ca si infractori ashtia sunt hotzi de milioane nu nishte gainari care au furat de foame,alora le dau judecatori 5--6 ani de pushcarie.
4
0
Cuminte Fani, criminalii de la lovitura de stat din 89 în frunte cu Iliescu, nu vor păți nimic, după ce va mierli cucuveaua de la Cotroceni, totul îi va fi pus în cârcă lui, ca și așa e mort și nu mai răspunde. Sper să ardă 1000 de ani în iad !
4
0
Trebuiesc eliberati imediat .In romania criminalii trebuiesc a fi liberi,chiar si daca au facut un genocid (1200 in 1989 ,cateva zeci la Colectiv ,alte cateva zeci arsi definitiv prin Spialele groazei etc).
5
0
Pe Chereches l au urmărit in toata europa pentru 5 ani de detenție.Pe acesti criminali cu n oameni morti si un sat întreg distrus le dau liber.
5
0
Primul pas spre dispariția lor peste hotare și după alți bani și resurse pentru capturarea lor chiar nu vsd judecătorii ce se întâmpla ?
5
0
"Onor" justiția r*mână, îi ținem în arest până se liniștesc apele, după arest la domiciliu,urmează judecarea în libertate și prescrierea faptelor, la milioanele lor nu era foarte greu să lovească cu euroi unde trebuia,a și era să uit bașca vin și alegerile noi ca și partide mafiote avem nevoie de milioane de euro pentru mita electorală.
6
0
Cum au ajuns astia multimilionari si noi muncim pana la 65 de ani... Asta nu e corect
8
0
la timpul lor inainte de tragedie poate se evita acum se fac ? am avut colectivul si nu ne-am invatat minte probabil la fel va fi si aici si mai sunt multe alte cazuri asemanatoare de ex structura de rezistenta a tuturor cladirilor de care vom afla doar la primul cutremur mai mare si sunt sigur ca va fi jale mare
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436