REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Patronul Bismobil Kitchen, reținut pe Aeroportul din Chișinău când încerca să fugă din țară

Patronul Bismobil Kitchen, reținut pe Aeroportul din Chișinău când încerca să fugă din țară

Cristina BĂRBUCEANU 25 ianuarie 2023 | 00:00 3717

Mihail Șaran, directorul și fondatorul companiei Bismobil Kitchen, a fost reținut acum câteva zile pe Aeroportul Internațional Chișinău în timp ce intenționa să păsăsească țara, informează publicația Ziarul de Gardă, din Moldova. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție (IGP) luni, 23 ianuarie a.c.

Patronul Bismobil Kitchen, retinut pe Aeroportul din Chisinau cand incerca sa fuga din tara

În acest moment Mihail Șaran se află în arest, iar judecătorii i-au aplicat un mandat de arestare pe un termen de 20 de zile.

Potrivit reprezentanților IGP, împotriva companiei Bismobil Kitchen și a directorului acestuia Mihail Șaran sunt înregistrate 15 plângeri din partea clienților care au încheiat contracte de realizare a bucătăriilor la comandă. După ce săptămâna trecută reprezentanții companiei au încetat să mai răspundă la apelurile telefonice ale clienților, iar magazinul din Chișinău a fost închis, clienții au început să depună plângeri la poliție.

În România, unde cele 14 magazine Bismobil Kitchen au fost închise, iar mai mulți clienți au rămas „prejudiciați” atât fără bucătării, cât și fără avansurile achitate de circa șase mii euro – s-au depus 54 de plângeri la adresa firmelor pe care Bismobil Kitchen încheia contracte, iar în 15 cazuri s-a început deja cercetarea penală pentru înșelăciune, conform clujust.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am o vecina m*********a. S-a mutat de c*rând cu chirie aici în Constanța și locuim intr-un bloc nou în centru. Suntem de-a dreptul disperati pt ca vin și ne bat barbati disperați la usa. Iar când am rugat-o sa fie mai atenta ne-a spus asa cu un accent grav ca ea are sot si e femeie serioasa, dar cu câteva seri se tot certa în fata scării ba cu unul,ba cu altul de trezea tot blocul
3
2
Experientele mele cu moldovenii sunt dezastruoase. Care frati? Consider ca ar trebui facuta o reevaluare atunci când luam în calcul acordarea de burse și susținere moldovenilor.Nu stiu cati ati interacționat direct cu ei, dar exceptând conferințele publice unde le alocam bani și ne elogiază, în rest sunt extrem de disprețuitor.
6
2
Bine va face . In Romania nu gaseati pe nimeni la nivelul lor?Nu v-ati convins de fratii nostri de dincolo de Prut ? Vor doar sa- i ajutam .Umbla si pisica aia lesinata de nu mai stie de ea.Pentru linistea noastra ,lasati-i in plata lor pe moldoveni.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108