REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Patronul unui club de noapte îngroaşă lista celor care construiesc blocuri cu 7 etaje în Mamaia Sat

Patronul unui club de noapte îngroaşă lista celor care construiesc blocuri cu 7 etaje în Mamaia Sat

Replica API 11 octombrie 2017 | 00:00 1428

În curând, vor fi mai multe betoane decât în staţiunea Mamaia!

În curând, vor fi mai multe betoane decât în staţiunea Mamaia!

În ultimii ani, în Mamaia Sat au „explodat” investiţiile. Construcţii de toate felurile, înălţimile şi culorile au împânzit de o parte şi de alta drumul care leagă staţiunea Mamaia de oraşul Năvodari. Imobilele din apropierea vestitei Tabere de copii din Năvodari continuă să se înalţe şi în această perioadă. Cei care au cumpărat terenuri în zonă dar nu au apucat încă să toarne betoane depun dosare de intenţie la Agenţia de Mediu. Este şi cazul SC DISTRIKTAP. În fruntea societății se află Daniel Turcuț, cunoscut ca afacerist în lumea imobiliară și care deține și un club de noapte în Oradea.

Terenul pe care urmează să se construiască un noul imobil este situat în Năvodari, Mamaia Sat, Hanul Piraților, Lot 4+5, și are o suprafață de 2.000 mp, conform cadastrului pus la dispoziția proiectantului. Acesta dorește demolarea fundației existente pe teren și construirea unui imobil P+6E+E7th RETRAS. Imobilul propus va avea suprafața construită propusă de 800.00 și suprafață construită desfășurată de 5.800 mp.

Fundațiile existente pe teren (C1+C2) au o suprafață construită cumulată de 450 mp, acestea fiind propuse spre demolare, prin prezentul proiect. Terenul rămas liber în incintă va fi tratat ca spațiu verde amenajat peisager cu plantații ornamentale și gazon. Se propune amenajarea de spații verzi cu rol decorativ și de protecție în suprafață de cel puțin 30% din totalul suprafaței de teren conform hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr. 152/22.05.2013 privind stabilirea suprafețelor minime de spații verzi aferente construcțiilor realizate pe teritoriul administrativ al județului Constanța – destinația construcțiilor fiind «bloc de locuințe».

Pe teren se va amenaja o suprafață de spații verzi de 322,20 mp, iar pe terasa imobilului o suprafață de 277,80 mp, cumulând un total de 600.00 mp. Se vor planta arbori « abies alba/brad, querqus pedunculiflora/stejar brumariu » și flori « hydrangea macr/hortensie, lavandula/lavanda ». În partea de sud-vest a terenului se prevede o platformă betonată pentru depozitare menajeră în pubele ecologice. De asemene,a se dorește și împrejmuirea terenului cu gard din zidărie întărită cu sâmburi și centuri, înălțimea maximă de 2.20m. Acesta va fi finisat cu tencuieli decorative exterioare colorate în masă.

Amintim că în aceeaşi zonă au anunţat intenţia de a investi şi fostul director ăn cadrul Portului Constanţa, Eugen Bogatu, alături de soţia Codruţa Dana Bogatu şi Iulian Dragoş Tudoran. De asemenea, un alt investitor este SC ASTORIA BUILDING SRL, un altul – SC Ian Invest Trade SRL din Bacău, iar lista poate continua.

Claudia CORBU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/un-nou-ansamblu-rezidential-se-ridica-in-mamaia-nord-321343/

https://www.replicaonline.ro/in-atentia-autoritatilor-cum-polueaza-constructorii-unor-blocuri-la-doi-pasi-de-plaja-video-320844/

https://www.replicaonline.ro/eugen-bogatu-fostul-sef-al-directiei-domenii-portuare-construieste-un-bloc-cu-6-etaje-la-hanul-piratilor-324235/

https://www.replicaonline.ro/mai-rasare-un-bloc-in-mamaia-nord-iata-cine-este-investitorul-323693/

https://www.replicaonline.ro/surpriza-cine-construieste-pe-plaja-la-navodari-322735/

https://www.replicaonline.ro/inca-un-bloc-cu-7-etaje-urmeaza-sa-fie-construit-in-mamaia-nord-navodari-322081/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi frati interlopi.Mint cu nerusinare , obraznici, nu respecta termenele, te jupoaie de bani cat se poate . Adica doua javre ordinare.
0
0
Stire de cacat, de la un site de cacat, sa vedeti daca stie cineva de el sa dea aici tot ce stie... vai de voi ..
1
0
Coruptia e mare in ro daca nu se consfisca averea nu rezolvam daca se cinsfisca se lasa de furat ca zice ba fur si apoi ma consfisca mai bine nu mai fur
0
0
Si maineste si eu ! Fac acolosea un building smeker rau de tot
2
1
Bogatu asta a furat la greu, a stat putin pe la mititica si acum e curat lacrima, mare investitor! De ce nu i s-a confiscat averea? Ca sigur nu a avut cum sa o justifice!
12
2
Va dati seama cat a furat Bogatu ala din Port de nu mai stie ce sa mai faca cu banii, mai un hotel, mai un bloc, mai niste vapoare, camioane etc...
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102