REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Patru sfaturi de nuntă prin care vei arăta extraordinar

Patru sfaturi de nuntă prin care vei arăta extraordinar

Replica API 27 iunie 2019 | 01:26 516

Nunta ta înseamnă mult mai mult decât rochia de mireasă. Părul și machiajul, pantofii și accesoriile joacă un rol esențial în a te face să arăți ca o mireasă extraordinară. De asemenea, sunt și alte aspecte care vor crea un look complet de mireasă și îți vor pune rochia în evidență.

Pe scurt, secretul pentru a te transforma dintr-o mireasă frumoasă într-o mireasă din povești este să lucrezi la toată ținuta și să ții cont și de lucrurile care nu se văd, în loc să te concentrezi doar pe rochia de mireasă. Totul trebuie să fie gândit, de la păr și machiaj până la lenjerie de corp. Bijuteriile și accesoriile trebuie să facă ținuta să pară întreagă și elegantă, iar modificările unei rochii de mireasă trebuie să o facă să ți se potrivească mănușă.

Lenjerie

Lenjeria de corp corectă este cel mai important lucru când vine vorba de felul în care arată și se simte rochia. Unele rochii de mireasă pot avea corsete și sutiene cusute în interior, dar în cele mai multe cazuri susținerea este fragilă.

Corpul tău poate fi foarte tonifiat și potrivit și nu simți că ai nevoie de slăbire sau susținere, și totuși lenjeria bună îți va proteja rochia de ulei și transpirație. În al doilea rând, te va proteja de frecare și te asigură că rochia se curbează frumos pe corp.

De asemenea, motivul numărul unu pentru care rochia pe care ai cumpărat-o nu arată ca în imaginea din catalog este pentru că nu are jupă pe dedesubt.

Modificări

Pentru a face rochii de mireasă să ți se potrivească, într-adevăr, adesea este nevoie de unele modificări. Tivul este cel mai tipic dintre ele, sau poate scurtarea bretelelor unei rochii de mireasă sau efectuarea unor ajustări pe talie sau pe bust. Pentru a face ca rochia să ți se potrivească ca o mănușă, du-o la o croitoreasă pentru a obține o opinie și ajutor.

De obicei, prima evaluare a unei rochii de mireasă este gratuită și poți decide întotdeauna ce vrei să faci. O croitoreasă bună îți poate indica lucruri pe care poate nu le observi și, prin urmare, te face să te simți mult mai încrezătoare în privința rochiei.

Accesorii

Accesoriile dau unei rochii de mireasă detaliul final și o duc de la un articol vestimentar la o adevărată ținută. Când vine vorba de bijuterii de mireasă, perlele sunt întotdeauna o alegere bună. De asemenea, poți include cu ușurință culori sau suveniruri de familie sub formă de bijuterii.

Cu pantofii orientează-te mai întâi către confort, pentru că vei sta în picioare mult timp. Cumpără ceva cu care poți merge cu ușurință și achiziționează-i suficient de devreme pentru a-i putea folosi în probele de rochii de mireasă.

De asemenea, poți lua în considerare accesorii de pus pe cap, precum mici perle sau flori sau chiar o pălărie de mireasă sau un văl.

Părul și machiajul

Îngrijit trebuie să fie cuvântul când vine vorba de machiaj și păr. Asigură-te că produsele pe care le vei folosi vor fi eficiente pe tot parcursul zilei și că ele vor arăta bine în fotografii.

Un machiaj șters este ceva ce îți va strica aspectul extrem de ușor, chiar în ciuda unei rochii de mireasă extraordinare și impecabile. De aceea, ar trebui să folosești cât mai puțin machiaj dacă nu ești sigură că el va sta la locul lui. De asemenea, având mai puțin machiaj pe față înseamnă că îți poți atinge fața în timpul zilei fără a întinge prea mult pigmentul.

Buclele se vor îndrepta ușor în aer umed, mai ales dacă ai păr lung fără textură naturală. Dacă îți vei prinde lejer părul, te vei asigura că coafura se menține bine până seara.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108