REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PDL, în campanie electorală pe plajă şi la grătare

PDL, în campanie electorală pe plajă şi la grătare

Replica API 3 mai 2014 | 00:00 135

Aflat în plină campanie electorală, PDL nu iartă nimic. Îl ajută şi perioada. Cu ocazia zilelor libere, de 1 - 4 mai, PDL se concentrează pe zonele aglomerate, în special unde sfârâie micul sau pe plajele invadate de turişti. Dacă mai toată lumea se bucură de zile libere însorite, PDL a ieşit pe treabă şi s-a mobilizat cu opt echipe de militanţi, numai pe municipiu, plus altele în judeţ, aşa cum a confirmat pentru "Replica" preşedintele Christian Gigi Chiru.

"Ieri (1 Mai - n.r.), am luat pauză, fără nici un fel de acţiune electorală, dar, începând de astăzi şi pentru toată campania de perioadă electorală, vom organiza echipe de militanţi, care vor face campanie electorală door to door, în spaţiile aglomerate, pe litoral, în staţiuni. Vom acoperi întreg judeţul. Suntem concentraţi pe aglomerările de cetăţeni la iarbă verde. Am vizat, în special, zonele în care se organizează grătare, ieşire la iarbă verde, relaxare în natură, aer liber şi facem o campanie civilizată, nimic agresiv. Nu facem altceva decât să informăm cu privire la ziua de 25 mai. Acolo unde există interes putem prezenta şi detalia componenţa echipei PDL. Informăm cetăţenii care sunt într-adevăr într-o perioadă în care manifestă mai puţin interes în ceea ce priveşte activitatea politică şi alegeri, indiferent de natura lor. Este cel mai important pentru noi, competitorii, să facem o informare corectă cu privire la data alegerilor şi importanţa lor, importanţa reprezentării României la nivelul Parlamentului European. Personal, acţionez astăzi (vineri - n.r.) în Ciocârlia şi, tot aşa, sunt însoţit de câţiva colegi şi vizăm zonele de ieşire la iarbă verde, de judeţ", a declarat Chiru. Nici Mamaia nu putea face notă discordantă, unde militanţii "portocalii" au dat vineri năvală şi au încercat să le explice turiştilor că distracţia-i una şi europarlamentarele sunt alta, iar preşedintele organizaţiei judeţene de femei a PDL Constanţa, Elena Ivănescu, a fost în fruntea lor. "O să avem 30%. De ce sunt optimistă? Pentru că aşa sunt eu optimistă. Este normal, pentru că nu lupt pentru mine, lupt pentru voi, pentru copilul meu, pentru tineri şi nu vreau să renunţ. Dacă renunţăm, le facem viaţa uşoară devalizatorilor", a declarat Ivănescu, pentru "Replica", acompaniată şi de consilierul judeţean, Florin Gavrilă. "Suntem în plină campanie electorală. Prezentăm oferta noastră şi a candidaţilor noştri, pentru europarlamentare. Avem cea mai bună echipă din câte sunt, ne lăudăm cu chestia asta. Candidaţii noştri sunt la al doilea mandat. Au avut în cadrul ultimului mandat o activitate foarte bogată, de două ori mai bogată decât colegii lor, de la celelalte partide. Noi îi susţinem, îi promovăm. Candidaţii noştri sunt mai bătăioşi şi sunt productivi, au substanţă, tot ce le trebuie", a concluzionat Gavrilă.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108