REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

PDL Mangalia şi-a stabilit comisia de negociere cu PNL

PDL Mangalia şi-a stabilit comisia de negociere cu PNL

Replica API 11 iulie 2014 | 00:00 190

Marţi, 8 iulie, la Mangalia a avut loc şedinţa Biroului Permanent Local al Partidului Democrat Liberal. Alături de preşedintele Zanfir Iorguş şi de ceilalţi membri ai BPL au participat şi reprezentanţii Comisiei Biroului Permanent Judeţean: preşedintele PDL Constanţa Christian Gigi Chiru, prim-vicepreşedinţii Iustin Fabian Roman şi Vasile Delicoti şi secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, George Măndilă.

Christian Gigi Chiru a adus în discuţie proiectul de fuziune dintre PDL şi PNL despre care se anticipează că se va încheia în 2017, precizând că "deşi nu va fi uşor, acesta va fi dus până la capăt".Reprezentantul de la Constanţa a promis biroului din Mangalia tot sprijinul în ce priveşte realizarea unificării dreptei pe plan local pe această perioadă de tranziţie în care deja am intrat.

La rândul lor, atât membrii PDL Mangalia cât şi reprezentanţii PDL din localităţile învecinate prezenţi şi-au arătat disponibilitatea pentru unificarea celor două partide într-un parteneriat echitabil, cu atât mai mult cu cât de-a lungul anilor a existat o bună colaborare a acestora cu membrii PNL. Ei au înţeles necesitatea procesului de fuziune şi faptul că aceasta este posibilă prin solidaritate, o bună organizare, o echipă performantă şi deschidere în întâlnirile şi relaţiile cu reprezentanţii PNL.

Pe ordinea de zi a fost completarea Biroului Permanent Local Mangalia, care va participa în perioada următoare la întâlnirile bilaterale cu Biroul Permanent Local al PNL. Iorga Vasile a fost desemnat Lider al grupului Consilierilor locali PDL iar Preşedinte interimar al Organizaţiei de Tineret, Beghim Levent.

Alte puncte pe ordinea de zi au fost stabilirea celor 5 membri ai Comisiei de negociere cu PNL:

1. Zanfir Iorguş - Preşedinte

2. Petică Mariana - Secretar Executiv

3. Iorga Vasile - Lider Consilieri Locali PDL

4. Beghim Levent - Preşedinte Organizaţia de Tineret

5. Slăvescu Gheorghe - Preşedinte Organizaţa de Pensionari

şi înfiinţatea Comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului de Coordonare Local:

1. Comisia de Turism

2. Comisia de Politici Publice

3. Comisia Economică, de Gospodărire şi DMHI

4. Comisia de Sănătate şi Asistenţă Socială

5. Comisia Evenimente, Tineret, Cultură, Sport şi Comunicare

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272