REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Pe cine au lăsat acasă Faimoșii și Războinicii. Ce familii frumoase au concurenții Survivor!

Pe cine au lăsat acasă Faimoșii și Războinicii. Ce familii frumoase au concurenții Survivor!

Replica API 19 ianuarie 2022 | 00:00 1508

24 de concurenţi, 12 celebrităţi şi 12 oameni obişnuiţi au plecat în Republica Dominicană pentru a participa la «Survivor România», cel mai tare reality-show de la Pro TV. Însă mulţi dintre ei au acasă oameni dragi, care însă le urmăresc evoluţia din faţa micilor ecrane. Pe cine au lăsat acasă o parte din concurenţii reality-show-ului?

De duminică, 16 ianuarie, a început pe Pro TV un nou sezon din «Survivor», filmat în Republica Dominicană, la mii de kilometri de ţară, de familii şi persoanele dragi. pe cine au lăsat în urmă o parte dintre Faimoşi şi Războinici?

Despre Elena Chiriac (19 ani), mezina grupului, s-a mai scris că şi-a lăsat fratele şi părinţi singuri şi că nu mai există nici un iubit pentru că a avut parte de o încercare ratată. CRBL - Eduard Mihail Andreianu (43 de ani), a venit direct din Spania, acolo unde s-a mutat împreună cu soţia sa, coregrafa Elena Vascu cu care are împreună o fetiţă, Alessia Ecaterina Andreianu, scrie click.ro.

Şi Cătălin Zmărăndescu (48 de ani) şi-a lăsat fetiţele cu mama lor, Luiza. Andreea Tonciu (35 de ani) o să-i ducă dorul Rebeccăi, fiica ei şi a lui Daniel Niculescu. Cei trei au avut parte de o super cină înainte de a pleca în competiţia din Republica Dominicană.

Şi fosta vedetă Pro TV Roxana Ciuhulescu (43 de ani) l-a lăsat acasă pe soţul ei, Silviu Bulugioiu, împreună cu cei doi copii ai ei că să poată veni în competiţie. De amintit că vedeta are 1.92 metri, a pozat pentru Playboy şi a făcut o mulţime de nebunii în viaţa ei, aşa cum a declarat singură.

Şi de la Războinici am aflat de cine s-au despărţit în lacrimi şi pe cine au lăsat acasă. Ramona Crăciunescu (curier) şi-a lăsat iubitul, pe Nica Răzvan Cristian, la fel şi Ştefania Ştefan (online streamer).

Alexandrei Duli (managEr), care a fost şi la Burlacul, îi va fi foarte dor de mama ei. La fel cum şi lui Alex Delea (barman) îi va lipsi cea care i-a dat viaţă, dar şi ceilalţi membri ai familiei sau prietenii.

Un alt concurent care va duce dorul familiei va fi Relu Penescu (50 de ani), care şi-a lăsat soţia şi fiica în ţară. Acesta a demonstrat deja ce poate în competiţie şi speră să-şi facă familia mândră de el.

Pe primul loc din prima seară

Daniel Pavel a dat startul, duminică seara, celui mai puternic sezon din istoria Survivor România. 24 de concurenţi, Faimoşi şi Războinici, au acceptat provocarea, s-au cunoscut şi s-au confruntat pe primul traseu din competiţie.

A fost un joc puternic cu răsturnări spectaculoase de scor în care cele două echipe au demonstrat că sunt motivate să câştige şi să obţină recompensa pusă la bătaie.

După un început în forţă în care conduceau, Faimoşii nu au reuşit să mai ţină pasul cu adversarii lor până la final. Războinicii au învins cu scorul de 10 la 8 şi au câştigat recompensa.

Prima ediţie a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audienţă. De-a lungul difuzării, aproape 2.6 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenţi, iar în minutul de aur, la ora 20:22, aproape 3.3 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108