REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Pe Dumitru Ciote îl bate tehnologia: se chinuie să-și facă un selfie!

Pe Dumitru Ciote îl bate tehnologia: se chinuie să-și facă un selfie!

Mirela PASCAL 21 octombrie 2023 | 00:00 4493

Numele Ciote este cunoscut în tot orașul, după renumitele galerii din Centrul Constanței, de pe strada Ștefan cel Mare. Patronul Dumitru Ciote deține și complexul Aristrocratos din Mamaia, construit aproape de faleza din Mamaia, în urmă cu câțiva ani. Localul a găzduit, recent, un mega eveniment desfășurat la Constanța, organizat de CCINA. Vorbim despre Gala Topului firmelor din județul Constanța, care a adunat toată lumea bună de la malul mării, inclusiv personalități. La eveniment a participat și Dumitru Ciote. După ce s-a chinuit să fie o gazdă bună, inclusiv pentru domnișoarele sexi care întâmpinau invitații, afaceristul s-a cam luptat cu tehnologia, încercând să-și facă un selfie potrivit. Ce credeți, a reușit?!

Pe Dumitru Ciote il bate tehnologia: se chinuie sa-si faca un selfie!

Numele Ciote este cunoscut în tot orașul, după renumitele galerii din Centrul Constanței, de pe strada Ștefan cel Mare, sau după magazinul Metropol. De ceva timp, familia Ciote activează și în domeniul hotelier, deținând complex Aristrocratos, situat pe faleza din Mamaia care, încă de la construirea lui a fost gazda multor evenimente organizate în Constanța, inclusiv de instituțiile publice.

Pe Dumitru Ciote il bate tehnologia: se chinuie sa-si faca un selfie!

Cel mai recent este Gala Topului firmelor din județul Constanța, organizat de CCINA. Ciote nu a lipsit de eveniment, fiind prezent nu neapărat pentru a încasa vreun premiu, ci pentru a se asigura de bunul mers al lucrurilor. Pare, însă, că s-a cam plictisit la eveniment.

Pe Dumitru Ciote il bate tehnologia: se chinuie sa-si faca un selfie!

Se tot juca cu telefonul, încercând să-și facă niște selfie-uri, numai că nu prea îi ieșeau. Dar nu s-a dat bătut, s-a chinuit ceva timp, căutând, probabil, cele mai bune poziții și cel mai bun cadru pentru o fotografie reușită. A insistat, semn că nu prea se pricepe la tehnologie.

Pe Dumitru Ciote il bate tehnologia: se chinuie sa-si faca un selfie!

Dacă i-au ieșit fotografiile sau nu, nu știm. Cert este că, după câteva minute, a revenit printre invitați.

Pe Dumitru Ciote il bate tehnologia: se chinuie sa-si faca un selfie!

Sau fotografiile au fost un pretext pentru a fi mai aproape de domnișoarele sexi care primeau invitații și pe care reprezentanții sexului puternic le sorbeau din priviri?! Până și femeile le admirau cu o ușoară gelozie... Nu-i un lucru rău. Vorba aceea: ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Familia Ciote inchiriaza magazine si nu trec toata suma pe contract,trec 200lei si incaseaza la n***u 800Euro.Din ce credeti ca au facit avere???
3
0
Interioare de senzatie. Tre sa fi muncit mult pana sa le iasa kitsch urile astea sinistre. Semianalfabeti cu pretentii.
9
1
carabaș ăla mai trăiește? mai cară după el în lesă cățelușul din rasa runcan?
12
1
VROIA SA O AIBA... IN POZA MACAR PE BUNACIUNEA DIN FATA LUI DAR MANA E LA FEL DE FLESCAITA CA SCULA SI NU MAI NIMERESTE SA O PUNA... PE TASTA TELEFONULUI. NEA CIOTE... AI GRIJA DACA SE INTAMPLA VREUN MIRACOL SI TI SE SCOALA SA NU TI-O PRINZI LA FERMOAR CA NU MAI AI PENTRU CE TRAI...
8
0
Sifiringa chiar ca ce fata are zici ca face reclama la necaz
12
0
sima e no1 daca f**e si tot nu pleaca.ia facut vedete.fara sima tobosar pleaca la buc lupci e lupci pe veci ceara gaseste alta formatie bola patiser cu nevastasa sifiringa florar cu nevastasa ca il ajuta si fatza iar gudi carditorul tot smecher ramane
9
0
Ce mujex le dă Sima celor de la Pindu. Stau ăia leșinați după hapsânul Sima. Cântă pe cât le dă Sima. Rablele nu știu să facă și altceva. Bagabont Sima, l-a luat pe Lupci că-l "iubesc" talibanii și aruncă cu bani în Lupci și Sima. Mare bagabont. Cu Lupci e meci ușor, îl fraierește cu câteva sutici acolo și-l trimite la culcare. Ăilalți de la Pindu o să înceapă să cânte prin corul bisericii că doar acolo îi mai primesc. Mare bagabont Sima. Omu' se crede Lady Gaga. Ce-i drept, talibanii bijduvenii aruncă cu bani la Sima. Până la urmă, Sima să-i jupoaie de tot ca și merită papagalii de talibani. Gigi Sima e căpitanul banilor, nema impozite, nema taxe, nema TVA. Își bagă ceva în ANAF-ul mă'sii. Ce ștat de salarii, ce contribuții la stat, asta șmecherie în zilele de azi. Bravo Gigi Sima!
12
1
Bagabont batran...după c***e ,căprioare ...studente ....
12
0
adevarat!tie scarba ce auzi la cafenele de mizeriile pe care le fac cu cumnati veri!cum se uita unul la altul nu stiu!cresc copii care nus ai lor si pozeaxa in familii fericite
15
0
Stire de kkt...adica de replica
4
2
Mechedoni, ce să-i faci! Virtuțile lor sunt evaziunea și hoțiile. Se păcălesc unii pe alții și își fwt soțiile unul altuia. Asta e considerată șmecherie la ei. Bijduvenii i-au întrecut pe toți.
26
4
Ambii băieți ai lui Dumitru, noroc cu tacsu că ei nu știu nici pe ce lume trăiesc. Cel mare poartă vorba din bar în bar. Un bârfitor de cea mai joasă speță.
30
0
Buei fitziuicilor, chiar va plictisiti. Faceti articole cu gropile din Constanta daca va tin cooaele.
10
6
Ce stire interesanta de prima pagina1
14
1
Este asteptat la universitatea ovidius sa fie profesor alaturi de nemurile makkidonesti.
24
2
și fii-su ăla mare a tot vrut să se facă pr0cur0r, dar pica mereu la testare că el știa să scrie doar în ar0mână. a dat de atâtea ori că începuseră și comisiile de concurs să învețe alfabetul englezei de baltă.
30
3
și fii-su ăla mare a tot vrut să se facă p******r, dar pica mereu la testare că el știa să scrie doar în ar0mână. a dat de atâtea ori că începuseră și comisiile de concurs să învețe alfabetul englezei de baltă.
12
2
Un analfabet, dupa revolutie in loc de factura zicea fractura, se baga in seama ca vrea si el o prospatura.
27
1
pregatea pozele sa le duca la SRI cum era obisnuit sa toarne aromanii cu filmarile de la nuntii si pe totii ca era si a ramas un colaborator al fostei securitatii comuniste,plus ca poate vazuse o tinerica care ai facea cu ochiul,sarcina de servici turnator autorizat.
36
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468