REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Pe Florin Cîțu îl așteaptă la întoarcerea din SUA o cerere de a demisiona de la șefia PNL

Pe Florin Cîțu îl așteaptă la întoarcerea din SUA o cerere de a demisiona de la șefia PNL

Replica API 1 aprilie 2022 | 20:31 607

Președintele PNL, Florin Cîțu, este așteptat de colegii din PNL, la întoarcerea din vizita sa în SUA, cu o solicitare de a demisiona din funcție. În caz contrar, partidul va organiza un nou congres extraordinar pentru alegerea unui nou președinte, au declarat pentru Digi24.ro surse din conducerea PNL.

Noul președinte ar urma să fie premierul Nicolae Ciucă, au precizat sursele citate.

Duminică ar urma să fie convocată ședința Consiliului Național al PNL, care să demareze procedura pentru organizarea unui Congres Extraordinar, în cazul în care Cîțu va refuza să demisioneze. Liberalii susțin că, odată cu Florin Cîțu, va pleca din funcție și bunul său prieten, Dan Vîlceanu, ministrul investițiilor și proiectelor europene.

Liberalii îi reproșează lui Florin Cîțu proasta gestionare a relației cu partenerii de coaliție, provocarea unui război permanent cu PSD, sabotarea lui Nicolae Ciucă în interiorul Coaliției și nerespectarea parteneriatului cu președintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Senatului a efectuat, împreună cu o delegaţie de parlamentari, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, la Washington, până pe 30 martie. El a avut întâlniri cu reprezentanţi ai Legislativului SUA, ai mediului de afaceri, precum şi ai comunităţii româneşti din zonă.

Florin Cîţu s-a întâlnit la Washington și cu preşedinta Camerei Reprezentanţilor a Congresului SUA, Nancy Pelosi, cu care a discutat despre includerea României în programul Visa Waiver şi dezvoltarea capacităţilor armatei române, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am crezut ca s-a dus sa dea bancii pe care a tepuit-o banii inapoi... Ce-o fi vorbit Pelosi cu Citu? Ce putea sa vorbeasca?!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212