REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Pe PLAJA din NĂVODARI a VENIT deja MOȘ CRĂCIUN. VIDEO

Pe PLAJA din NĂVODARI a VENIT deja MOȘ CRĂCIUN. VIDEO

Replica API 3 septembrie 2021 | 23:28 2600

La un beach bar a venit Moș Crăciun, la final de sezon. Cum așa? Ei bine, reprezentanții localului din Năvodari și-au împodobit terasa cu zeci de podoabe de Crăciun, iar angajații au purtat căciulițele specifice de sărbători, spre deliciul clienților care le-au călcat pragul.

Sezonul estival s-a terminat, iar operatorii economici încep încet, încet să își strângă accesoriile de pe plajă și să pună iar lacătele până vara viitoare. Dacă unii dintre ei au ales doar să înceapă să-și „tragă obloanele”, unii mai organizează petreceri, în speranța că vor mai câștiga ceva bani și pe ultima sută de metri. La final de sezon, o terasă a organizat o petrecere cu o tematică inedită pentru finalul lunii august. Mai exact, un beach bar de pe o plajă din Năvodari și-a uimit clienții cu o tematică cel puțin ciudată. Reprezentanții localului și-au împodobit spațiul pe care îl dețin cu podoabe de Crăciun. Ghirlande, măști și multe alte accesorii de Crăciun i-au înveselit pe cei ce le-au călcat pragul. Nu mai spunem că au avut și brad! Tot în spiritul sărbătorilor, angajații au purtat căciuli de Moș Crăciun.

Click pe fotografie

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bradu ala a ramas de la epica petrecere de sapt trecuta si nu nu s-a prizat ceva ca bautura e mai eftina si de rest fumei si droage upss
1
0
La ce jalnic arata asa zisa statiune estivala Mamaia nord Navodari, terasa asta chiar se prezinta bine. Daca ajungi cu masina prin statiune din greseala iti e scarba sa te dai jos, asta daca ai un grad minim de civilizatie in tine
7
3
... se prizeaza acolo , normal ca bradul este necesar
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468