REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Pelehra nu se lasă! Ar fi umblat la sigiliul pus de DSV pentru a lua din marfa de la Cuptorul cu Plăcinte - VIDEO

Pelehra nu se lasă! Ar fi umblat la sigiliul pus de DSV pentru a lua din marfa de la Cuptorul cu Plăcinte - VIDEO

Replica API 29 iunie 2017 | 00:23 377

Incredibil! Cuptorul cu Plăcinte are activitatea suspendată și, totuși, proprietarul localului nu ține cont de sigiliul pus de către Direcția Sanitar Veterinară Constanța și ar fi intrat în camera unde era depozitată marfa alterată... și ar fi luat din ea! Nu se știe ce s-a făcut cu respectivele produse, dar cert este faptul că a trecut peste sigiliul pus de o instituție.

Reamintim că potrivit Deciziei 5/26.06.2017, în urma controlului efectuat atât de DSV, cât și de CJPC, s-a concluzionat cu suspendarea activității pentru o perioada de 6 luni a S.C. PELEHRA S.R.L. Pe lângă decizie, firma a primit o amendă de peste 20.000 de euro pentru neregulile găsite, iar 3.5 tone de produse au fost retrase de la comercializare pentru că erau expirate, depozitate necorespunzător sau alterate.

Este efectuată cercetarea la fața locului la unitatea de alimentație publică din satul de vacanta controlată de OPC. Dacă se va constata ruperea sigiliului se va întocmi un dosar penal conform articolului 260 cod penal.

C.C.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/cuptorul-cu-placinte-inchis-pentru-6-luni-unii-clienti-suparati-ca-nu-mai-pot-manca-mici-cu-muste-si-mustar-tinut-in-cutii-de-vopsea-322967/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa moara toti machidonii si toti tiganii. Javre ordinare. Cancerul la oua sa faca.
4
0
ce sa-ti povestesc, niste borfasi controleaza alti borfasi.
4
7
Machidonii daca ai dai jos din Mertan habar nu au cine sunt, se pierd in multime.
15
2
Si-a luat bilet de puscarie makidonu. Dar sa nu dispere ca il rupe judecatorul makidon.
16
1
smecerie peste prostie toate invelite-n nesimtire,de ce se injura makedonii,sa zica careva care munceste-n industrie,agricultura si are macar un coleg makedon,sa fie el si numai pe jumate make,n-ai sa vezi nu le prieste munca,pesti,smenari hoti cu restaurante sau hoteluri,investitori imobiliari pe spatiul verde al orasului,smecheri cum am zis
15
1
ce va place sa va victimizati ca evreii.... de ce s-a ajuns la asta? cum va explicati ca judecatoria, notariatele, portul, restaurantele, cafenelele peste tot sunt numai machedoni. Va angajati rude si cumetri in loc sa respectati legea scotand posturile la concurs. Platiti taxe? poate 1% din voi. Atunci cum sa nu se supere romanii cinstiti?
20
0
Toti suntem o apa si un pamant. Clasa politica este oglinda poporului. De ce ne ascundem dupa deget?? Dam vina pe machedoni? Pe tigani? Nu. Toti suntem niste hoti si niste lasi. Stim doar sa latram...atat.
7
8
Nu sunt nici tigan nici machedon, insa transmit pe aceasta cale ca s-a ajuns prea departe cu ura! Ce treaba are a generalizam vis-a-vis de mechedoni sau de tigani problema unui om indiferent de etnia din care provine? Constat din comentariul "un arman" ca problema este destul de adanca...cum sa spui ma "romani jegosi"...dar tu ce gatu' ma-tii esti in buletin ma martafoiule? Ce pizda ma-tii scrie in buletinu tau ca esti? Nu tot roman? Nu uitati ca in tara asta toti sunt romani, indiferent daca atunci cand esti in casa vorbesti pasareasca...traiesti aici si respecti regulile!
18
6
Sa il aresteze procuratura pe boratura asta de pelehra, PROCURATURA DOARME
21
2
De ce nu mentionati cine tot scrie astea ? am inteles e o oroare ce a facut jegosul asta , dar vad ca promovati ura catre machidoni , de ce nu postati de tiganii din henri coanda ? asa v-ar trebui romani jegosi mai bine sa va conduca tiganii decat makidonii sa vedeti ce o sa plangeti , capre ordinare
7
19
Sa mi bag pula n ei de machidoni urat mirositori....zdrentele dracu
21
4
Ce va placea sa mancati mici de la machidoni cu 50 de bani bucata . Din ce va imaginati ca sunt facuti ? Asa va plangeti si de tara asta .. si tot psd votati . HAI SICTIR !
10
4
Omul acesta trebuia arestat,a atentat la viata oamenilor in mod clar.
23
2
Da sunt obiectele lui.Cand era sa le ia daca opc-ul nu la lasat sa respire?si in plus de asta sunt consumatorii fideli care ii cer sa continuie.Opc nu poate sta de paza cu nuiaua sa pazeasca sigiliul.
2
25
Makidonul asta este un nesimtit. Trebuia sa il aresteze si ANAF sa verifice de unde are bani si daca a platit impozit. Ar trebui sa se verifice si cum a obtinut autorizatiile. Makidonii de tipul asta sunt mai rai decat tiganii, suntniste jigodii.
35
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272