REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Penitenciarul Poarta Albă ACHIZIȚIONEAZĂ DEZINFECTANT în valoare de peste 182.000 lei

Penitenciarul Poarta Albă ACHIZIȚIONEAZĂ DEZINFECTANT în valoare de peste 182.000 lei

Replica API 24 iulie 2020 | 00:00 1253

Penitenciarul spital din localitatea Poarta Albă a publicat un nou anunţ de achiziţie publică. Mai exact, este vorba despre achiziţionarea unor produse de dezinfectat care vor deservi unităţile arondate acestuia.

Penitenciarul Poarta Albă intenţionează să achiziţioneze, conform Serviciului Electronic de Achiziții Publice, dezinfectant de curăţare a suprafeţelor şi pavimentelor, antiseptic pentru dezinfectarea mâinilor, dezinfectant de curăţare pentru prelucrarea instrumentarului şi a dispozitivelor medicale. Suma totală estimată a contractului este de 182.770 de lei.

Care sunt condiţiile impuse prin contract

Autoritatea contractantă a optat pentru încheierea unui acord-cadru pentru o perioadă de 6 luni, având în vedere evoluția situației epidemiologice pe teritoriul României. Ofertanţii, terţii susţinători şi subcontractanţii nu trebuie să se regăsească în situaţiile prevazute la art.59-60 din Legea nr.98/2016, privind achiziţiile publice. În cazul în care vor fi mai multe oferte clasate pe primul loc, cu preţuri egale, autoritatea contractantă va solicita încărcarea electronică de către operatorii economici de documente care conţin noi preţuri.

La momentul actual, stocurile produselor în cauză asigură necesarul pentru o perioadă de maxim 30 zile.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fac doamne cu atat dezinfectant? Il beau? La bloc femeia de serviciu nu a spalat cu clor decat in aprilie de cateva ori acum nici macar nu se matura dar sa spele.De unde dracu in unele locuri se dezinfecteaza si pe creier si in altele nici macar curatenie minima nu exista,dar dezinfectare... in asociatiile de locatari.In blocuri in asociatii nu se ia covid 19 daca nu se dezinfecteaza? Marea dezinfectare in institutii pe banii contribuabililor. La bloc nu exista covid si nici nu se ia ca in spital! Hotii, dezinformare,haos.
1
0
e in constitutia tarii, pe banii nostrii s a avem datoria morala si financiara fata acesti indivizi care au gresit si vor gresii mereu! Salariile gardienilor de loc neglijabile si ...cautate , intretinerea , pensiipe etc.sunt cheltueli suportate de cei ce muncesc cinstit si greu iar hotii lea facut rau uneori! ei au drepturile omului, dar nu sunt demni de ele, stau cateva luni sau ani si vin din nou mai indarjiti , mai calificati!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212