REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Pentru România, 10 ani în Uniunea Europeană înseamnă 10 ani de consolidare a democrației

Pentru România, 10 ani în Uniunea Europeană înseamnă 10 ani de consolidare a democrației

Replica API 2 ianuarie 2017 | 01:00 459

CioloÈ™:

CioloÈ™:

Dacian CioloÈ™

Zece ani în Uniunea Europeană, pentru România, înseamnă zece ani de creștere, de dezvoltare, de consolidare a democrației, afirmă premierul Dacian Cioloș, comisar european pentru agricultură și dezvoltare rurală în perioada 2010 - 2014, scrie Agerpres.

"Zece ani în Uniunea Europeană, pentru România, înseamnă zece ani de creștere, de dezvoltare, de consolidare a democrației. Pentru oamenii din România, zece ani în Uniunea Europeană se pot vedea aproape zilnic, de la tinerii care au posibilitatea să studieze, să aibă experiențe profesionale în țări din Uniunea Europeană până la primarul de comună rurală, care, cu fonduri europene, a reușit să facă pentru săteni un drum mai acătării", spune Cioloș, într-un mesaj video transmis la 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană și publicat pe pagina de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Cioloș precizează că, pentru el, cei zece ani au reprezentat "o perioadă de experiență foarte intensă".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce consolidare ce democratie pentru popor o mare saracie ! Spun drept avem n. experti si au vazut traiul scazut al populatiei si mai ca regret atat timp cat nu s-au implicat, posibil contrabenefic doar lor si totul a depins de basau si asta urmasul !
0
0
10 ani fara demnitate,reprezentati de niste loaze si fara avantajele pe care le-au avut tarile si ele foste comuniste dar cu lideri patrioti si inteligenti au fost ani buni? E ca si cu elevii care termina liceul si habar nu au ca Mircea Eliade a fost scriitor,nu jucator de fotbal si ca Romania e o tara,nu o planeta.Suntem in UE sa contribuim,nu sa si beneficiem de asta. Singura supapa este ca romanii au avut unde sa se refugieze de foame si alte nevoi,in rest ciuciu...Ce de democratie avem ,mama,mama!
2
0
asta de cind e comisar european pentru agricultura nu a facut nimic sa dea banii inapoi toate salariile si sa plece
3
1
Zgura ma,ti ce vrajeala ai tu in tine da' ia zi unde tii lista cu sarcinile de la merkel pt.sifonarea resurselor patriei?
2
0
mai animalule cu ce-ai contribuit tu la cresterea democratiei dezvoltarii la ceva, ceva infaptuite de tine ? Ba tu iesti bou din inascare, fa bine si dute, dute date-dku de cretin si imbecil ce esti ai stiut doar sa va dublati voua salariile nu celor saraci nemernicule !
3
1
Hai syktyr, vandutule!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108