REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

PERCHEZIȚII în Constanța și Cumpăna la un individ care vindea produse 'de firmă!'

PERCHEZIȚII în Constanța și Cumpăna la un individ care vindea produse 'de firmă!'

Replica API 10 aprilie 2019 | 00:26 1518

Improvizase un magazin la domiciliu

Improvizase un magazin la domiciliu

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au efectuat, la data de 9 aprilie a.c., trei percheziții pe raza municipiului Constanța și a localității Cumpăna, în cadrul unui dosar penal pentru evaziune fiscală și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, ar fi comercializat articole vestimentare, bunuri purtând însemnele unor mărci identice sau similare cu mărci înregistrate. De la locațiile verificate, polițiștii au ridicat bunuri (îmbrăcăminte și încălțăminte) în valoare de aproximativ 100.000 de euro, precum și înscrisuri privind proveniența ilicită a acestora. De asemenea, în urma perchezițiilor a fost descoperit un pistol cu gaze, care avea în încărcător 11 cartușe, pentru care posesorul deținea un permis a cărui valabilitate este expirată. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație, fără drept, de produse care poartă însemnele unor mărci identice sau similare cu mărci înregistrate, evaziune fiscală și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scupra te-a dat in primire, doar stie toata lumea ca este un sifon ordinar
3
0
Comercianti din obor vand tot produse care nu sunt originale in plus f.multi nu au nici societate.
1
1
arata-mi tu mie cine cumpara de firma cu mii de euro geaca... poate doar politicienii talhari
7
0
Daca vindea doctorate,era altceva!Cumparau astia din politica la greu!
6
0
Futu va ANAF-ul mortii mamii voastre,lasati- l ma sa vanda ca are societate si angajati,plateste taxe,voi inchideti firme tot ce prindeti,poate reusiti sa le inchideti pe toate sa le lasati numai pe alea mari care fura milioane de euro,de acolo luati sspaga si dati exemple cu astea mici,lasati oamenii fara afaceri,pe drumuri...nu stiu unde o sa ajungem in stilul asta in 10 ani
5
4
Politia si ANAF nu isi fac datoria cum ar trebuie . Sunt o groaza care au dezvoltat adevarate afaceri pe internet fara a plati catre stat obligatiile fiscale . ANAF sare pe cei care au dezvoltat o afacere la vedere . Nu se deranjeaza domni sa ii gaseasca pe adevarati evazionisti . Te uiti si te minunezi cum diversi o duc bine mersi fara a a vea o afacere legala si tu te chinui sa iti platesti obligatiile fiscale si tot tu esti calcat in picioare de controale .
9
2
L AU DESCOPERIT DUPA 20 ANI...... CE ATI PAZIT PANA ACUM ? ATI DORMIT PE VOI ? RUSINE MARE .
14
1
Acum se va apuca de proxenetism si clorofila !
7
4
Aduce si omul niste haine din afara sa le vanda aici sa faca un ban si imediat sariti pe el... pe aia care ciordesc sute de mii de euro, vand droguri si alte infractiuni mult mai grave nu ii mai vedeti.
12
4
Haine fake pentru un oras de fakeuri intr-un sud turcesc de tara inapoiata
20
2
Si cum plateste prejudiciu ??? Sechestru pe avere ca sa nu incurajati EVAZIUNEA FISCALA ATENTIE DNA SE VA DA SPAGI STIU SIGUR
13
9
Politia sa scrie pe olx si okazii. adidasi nike si sa planga e plim de fake-uri la 99 de lei
11
3
Da aia care vand tigari in tomis 3 de ce nu le faceti nimic? Va luati dreptul de la ei...politia locala capete de creta...oras de kkt cu politia locala si toate autoritatile in frunte...faceti mah lege acolo unde e nevoie...nu faceti atata caz de 3 toale care le vinde unu....
24
5
el era infractorul number one din tara??? de aia nu merge treaba in tara? dar ciorile care fac trafic de fete si tigari??? pe ei nu ii cautati?? va moertiin gat de garcea oligofreni!!! MUIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28
6
Ai dreptate. Alea care le luati de la City Mall sunt de trei ori mai scumpe si mult mai proaste calitativ decat ale lui Cipri.
16
5
Sunteti niste lesinati de foame, omul facea cum putea bani. Nu te mintea ca hainele sunt din Pampas, toata lumea stia de unde sunt. Mai calitative ca orice mizerie din magazin oricum.
26
4
Acest ciprian, aducea haine incaltaminte parfumuri contrafacute de la turci si le vindea cu preturi de produse originale. Foarte bine ca i-ati confiscat marfa, deoarece merita acest evazionist , care nu platea impozit tva salarii etc, contributii la stat. El facea contrabanda si evaziune fiscala mare..merita arestat , confiscata toata marfa si inchis vreo 3 ani pentru evaziune fiscala. Smecherii din oras acum numai au de unde sa se imbrace
19
9
Nu mai dati tzignale aiurea. Va convenea sa va imbracati de la el. Acum doar de la SH sa va mai permiteti.
14
1
dupa poze par a fi a lui cip cyp , de pe langa tomis , dupa ce ca erau fake-uri mai baga si preturi de originale ...
16
3
E un smeker din Cumpana ! Unu Bomba Ciprian ! Sunt 2 frati smekeri in Cumpana !
9
9
La mine e plin de ei ce mai stati!
15
3
Cine e infractorul
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212