REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Percheziții și audieri în cazul bikerilor din Hells Angels care au agresat un patron de restaurant

Percheziții și audieri în cazul bikerilor din Hells Angels care au agresat un patron de restaurant

Virgil STOIAN 23 iunie 2023 | 10:06 2115

Un cunoscut patron de restaurante a fost lovit cu un ciocan, înjunghiat şi împuşcat, pe terasa unui local, sub privirile clienţilor, de 12 motociclişti. Agresorii ar fi membri ai grupării Hells Angels, una dintre cele mai violente bande criminale din lume. Omul de afaceri a încercat să fugă, dar a fost prins de agresori, care l-au bătut crunt în mijlocul străzii. După execuţie, motocicliștii au fugit. La mai bine de o săptămână, vineri, 23 iunie, au fost puse în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, opt persoane fiind conduse la audieri.

Perchezitii si audieri in cazul bikerilor din Hells Angels care au agresat un patron de restaurant

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București efectuează urmărirea penală cu privire la infracțiunea de tentativă de omor calificat și tulburare a
ordinii și linștii publice în cauza privind incidentul din data de 14.06.2023, când un bărbat a fost agresat de mai mulți motocicliști în sectorul 3 din mun. București.
Ca urmare a stabilirii circumstanțelor în care a avut loc agresiunea și a identificării participanților, activități desfășurate împreună cu organele de cercetare
penală din cadrul Poliției Române, în dimineața zilei de 23.06.2023 au fost puse în executare 6 mandate de percheziție domiciliară la adrese din mun. București și
județele Ilfov, Buzău, Călărași și Prahova, opt persoane fiind conduse la audieri la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.
”Procurorii beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.” au transmis oamenii legii.

Bărbatul a fost bătut, înjunghiat și împușcat

Vă reamintim că răfuiala în stil mafiot a avut loc pe terasa unui restaurant cubanez din Sectorul 2 al Capitalei. Dragoş Furtună, unul dintre patronii localului, era la masă cu trei prieteni. În faţa lor a oprit o bandă de 12 motociclişti din temuta grupare Hells Angeles. Atacul a fost fulgerător şi bine coordonat. Un motociclist a aruncat cu un ciocan înspre ei, în timp ce un altul a sărit, l-a înjunghiat pe omul de afaceri, iar apoi l-a împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc. Rănit grav, bărbatul a încercat să scape şi a luat-o la fugă pe străzi, dar a fost prins din urmă de atacatori. L-au pus la pământ şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Totul s-a întâmplat sub ochii clienţilor şi trecătorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu l au batut degeaba....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468