REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

PERICOL pentru SĂNĂTATE la magazinul de la Liceul Eminescu: IMAGINI DE COȘMAR; produse preparate în... catacombe!

PERICOL pentru SĂNĂTATE la magazinul de la Liceul Eminescu: IMAGINI DE COȘMAR; produse preparate în... catacombe!

Replica API 16 iunie 2018 | 00:02 628

VIDEO!!!

VIDEO!!!

Comisarii din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Constanța au continuat acțiunile de control de la malul mării. Astfel, ei au verificat două spații comerciale (un magazin și un așa zis spațiu de producție) ale aceleiași societăți comerciale. Unul dintre ele este situat lângă localul Irish Pub, iar celălalt în incinta Liceului Eminescu. Ceea ce au găsit acolo este greu de exprimat în cuvinte, cert este că reprezintă un real pericol pentru sănătate!

La cea de-a doua adresă, repesctiv din unitatea de învățământ, erau livrate produse de patiserie, care erau preparate în condiții de neimaginat, în "catacombe", adică, da!, într-un spațiu aflat la subsolul unui bloc (în zona Irish Pub)! Mizerie cât cuprinde în așa-zisul spațiu de producție din zona străzii Mircea cel Bătrân, suprafețe ruginite, toate acestea au format un peisaj apocaliptic, cu greu fiind posibil numai gândul că din respectivul loc ar putea ieși spre vânzare pizza, plăcinte sau sandivișuri. Și totuși cam asta se întâmpla. Astfel, inspectorii OPC au decis oprirea temporară a activității și au cerut închiderea definitivă. Este vorba de proceduri ce pun în pericol sănătatea, au precizat reprezentanții Comisariatului, produse periculoase, depozitări neconforme. ”Dacă e să mă rezum: am găsit altă lume, un coșmar cu ochii deschiși, în plin centrul orașului", a precizat Horia Constantinescu, șeful OPC. Acesta a aplicat o sancțiune în valoare de 30.000 de lei pentru împiedicarea controlului și 5.000 de lei pentru toate neregulile găsite.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La coral pe mircea e deschis
0
0
dar oare , n-ar trebui destituiti cei ca fac controale, au dormit pina acum m cine le-a dat aprobarea de functionare, cind s-a facut ultimul control?, cum de au sesizat mizeria tocmai cind s-a terminat scoala, demisie si destituiri in serie asta e rezolvarea
0
0
nu este magazinul la care lucra tanti Geta, era unul nou, chiar in incinta liceului, dar imaginile sunt de la Coral de pe Mircea,acolo le facea si le repartiza pe unde avea fraieri de hranit
0
0
Am ajuns saracio Europei datorita votului vostru... astia care ne au condus destinele ne au nenoricit pentru tiata viata, cretinilor
0
0
Comerciantii nu vor sa investeasca in igiena. Ei nu cauta decat sa castige si atat. Felicitari OPC
5
0
Domnule Horia mai bine sa ii obligati pe cei ce produc si sau comercializeaza sa serveaca macar o saptamana din marfa lor asta normal dupa ce ii inchideti firma si dreptul de a mai avea vreodata societate sau sa fie asociat
5
0
V-an gura de machidoni imputiti si lacomi! Bai nenorocitiilor, nu va e teama de D-zeu ? Ca de statul Roman observ ca ca nu va este. Natie de hoti si avarii. Ce sa mai zicem de Iancu cand ala de la dolce viata facea nunti si spala vesela cu apa de la butoi ca ii oprise raja apa ca-l turnase cu cioarda. Asa nenorociti sunteti. Nu aveti pic de rusine si respect , tzaranilor !
10
1
Acum 20, copil fiind, am cumparat un suc de la dozator. Pana acasa mi s-a facut rau cu stari de voma. Felicitari dl.Horia Constantinescu,cei dinaintea dumneavoastra au crezut ca jegul de acolo este lapte si miere.
4
1
Sa fie inchis pentru totdeauna fara drept de a mai functiona vreodata,iar patronului o amenda sa-l usture buzunarul cel putin un miliard,Nu a castigat cat sa dea sa fie invatatura de minte si un exemplu pentru altii .
12
1
Este vorba de chioscul din incinta scolii, a lui infectul ala de la coral...un imputit si jegos...au gasit elevii viermi in sandwich.. dar astea nu le publica...in schimb chioscul din curte comercializeaza numai produse proaspete si facute in fiecare zi chiar la fata locului. Ar fi trebuit inchis de mult acest chios care nici macar autorizatie nu are si nici contract...dar inca functionam pe PILE!!!
14
2
Nea Iancu ma
3
3
Incredibil cat de infecta este locatia. Si conducerea liceului, oare manca tot acolo?
8
0
oare e cipanez?
3
1
Eu vin de la Colegiul National "'Mihai Eminescu". 4 ani de zile am mancat acolo. Nu imi vine sa cred! Partea buna este ca Doamna Geta imi mai dadea sandwich pe datorie. Acum inteleg de ce facea asta..
8
0
Sa ii moara familia de cancer in chinuri, jeg de patron...sa-l calce tiru de ziua copiilor lui. Cred ca Iancu e jegalia asta de nespalat
10
0
E muistu ala de Iancu, patronu de la Coral.Un nenorocit care vinde placinte de pe vremea lui Ceausescu si nu i face nimeni nimic.Cica are pe cineva de pe la parchet care il tot tine in spate ca altfel era inchis demult.Are un trening cu Juventus si un tricou cu NBA de 20 de ani pe putin, le poarta indiferent de vremea de afara.Janina stie ce zic!
26
2
Nenorocita natie de om sa gatesti in asemenea conditii si sa vinzi produsele fara nici o remuscare. Zdreanta asta de femeie merita impuscata. Cat de jalnic sa fi ca pentru bani sa faci ce-a facut mizeria asta umana???
13
0
Jegosul ala da marfa la mai multe scoli si licee, de multi ani, peste 10 ani !!!
15
0
corect, Adela! a inceput sa mi fie teama sa mananc in oras! ar trebui sa mearga la toate chioscurile din incintele scolilor si la localurile din zona portului turistic constanta, in fata arata f bine, in spate insa gunoiul este la nici 5 metri de locul unde se prepara mancarea!!! plus ca nu e suficient spatiu pentru a gati!
19
0
Idiotii astia ar putea fi acuzati de crima cu premeditare
18
0
nu fiti rai, facuse omul curat acum 3 ani
17
1
You idiot impuscate. Iar Horia closca si crisan pleaca dracu inapoi in ferentari . Boratule de controlor cu fata de borfas
1
21
Nu pot sa cred. Este strigator la cer. Cat de lacom sa fie un patron incat sa nu schimbe vasele, sculele la local.
20
3
La toate sa mergeti
20
1
Patronul merita impuscat in cap de plutonul de executie, dar inainte chinuit el si familia lui si lucratorii la fel, ca nu au facut nimic in privinta asta! Partea buna, e ca au mancat doar copii de bogatasi, cine isi mai permite azi sa manance la scoala chestii de 5 lei bucata? of of...
25
6

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389