REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Persoanele asistate social, scoase la curățenie pe străzile din Constanța!

Persoanele asistate social, scoase la curățenie pe străzile din Constanța!

Replica API 12 iulie 2019 | 02:03 476

Angajații Serviciului Igienă Publică împreună cu persoanele asistate social și cele care prestează muncă în folosul comunităţii au acționat săptămâna aceasta în cartierul Tomis Nord, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona centrală, în stațiunea Mamaia și zona Vârful cu Dor. Muncitorii au măturat, au strâns gunoiul și au spălat străzile.

În același timp, echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi au cosit iarba în cartierul Tomis Nord, în stațiunea Mamaia, a fost tuns cardul viu din mai multe cartiere, au fost întreținute spațiile verzi din sensurile giratorii și jardinierele în cartierul Inel II, bulevardul Aurel Vlaicu, bulevardul Tomis. După aceste acțiuni au fost măturate aleile, au fost strânse și transportate resturile vegetale și au fost golite coșurile de gunoi. Astfel de lucrări vor continua în perioada următoare și în alte zone din municipiul Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ti se face lehamite de atata curatenie si initiative din astea, anuntate cu surle si trambite. Din ce e normal sa se faca in mod crent, fagadau si co. isi pun lauri, de parca ar fi luptat la Marasrsti! Puneti ,,masa de manevra,, la treaba si nu-i mai platiti din banii nostri! Cu banii dati celor ce taie frunza, irigati spatiile verzi, ca daca nu ploua , iarba saraca arata ca dupa Hirosima!
1
1
Asta e normalitatea.
0
0
Imi aduc aminte de o lozinca a Partidului Comunist: nici paine fara munca, nici munca fara paine. Sa stiti ca era mult adevar aici. Poate fi transmisibila si in prezent.
3
0
Cam putine si pe timp foarte scurt.Nu vad printre ei samsarii din Piata Chilii si din H.Coanda.Or fi pensionari?Dar fac puradei cu duiumul.
4
0
La munca cu ei bravo la munca cu asistati sociali iar psd afara
7
0
Nu ar trebui sa ne bucuram de niste lucruri normale, pentru care platim taxe. Orasul arata execrabil. Acum se poate compara cu Fetesti, Calarasi sau Giurgiu. Nu trebuie sa mergi foarte mult ca sa vezi mizeria si lipsa de bun simt a primariei si a oamenilor din oras. Faptul ca se face curatenie cu asistati social spune multe despre calitatea lucrarilor. Pomacost incaseaza in continuare sume uriase pentru spatiile verzi, iar primaria le intretine cu asistati social. Va veni randul varificarii la sange si pentru acest contract.
10
0
Tot trebuie sa fie niste cartitori chiar daca se intampla si demersuri salutare!
8
6
ati inebunit? Cum deranjati voi ciorile asa fara motiv? Dar cretinii din primarie si de la polutia locala cand ies la munca?
13
0
Astfel de lucrari ar trebui sa fie mereu. Acesta este normalul.
15
0
Sa veniti si in statia autobuzului 48, vis a vis de Sabroso, la coborarea spre calea ferata. Sa ne ajutati si pe noi, cei care trecem pe aici zilnic in drumul catre serviciu. sunt constanteni care arunca gunoiul aici si sa format o groapa de gunoi.
11
0
sa-i scoateti in fiecare zi
19
0
Din primarie? Cand ai scoateti la munca??
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108