REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Peskov: Moscova nu are interesul să încheie conflictul cu Ucraina, îşi va duce ''operaţiunea'' până la capăt

Peskov: Moscova nu are interesul să încheie conflictul cu Ucraina, îşi va duce ''operaţiunea'' până la capăt

A.F. 25 mai 2023 | 00:00 276

Kremlinul nu are interesul să pună capăt conflictului cu Ucraina, potrivit purtătorului de cuvânt al Preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, informează miercuri dpa.

Peskov: Moscova nu are interesul sa incheie conflictul cu Ucraina, isi va duce ''operatiunea'' pana la capatDmitri Peskov

Rusia îşi va duce "operaţiunea militară specială" până la capăt, până când îşi va afirma interesele şi îşi va atinge obiectivele - fie prin intermediul luptelor, fie al "altor mijloace disponibile", a declarat Peskov miercuri, citat de agenţia de presă TASS, folosind termenul preferat de Moscova pentru a descrie războiul pe care l-a declanşat asupra ţării vecine în urmă cu 15 luni.

Potrivit lui Peskov, la ora actuală nu sunt indicii că ar fi posibilă o soluţie paşnică. Negocierile cu Kievul nu sunt posibile pentru că leadership-ul Ucrainei "a interzis negocierile de orice fel cu Rusia", a afirmat Peskov, citează Agerpres.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a făcut din retragerea trupelor ruse de pe teritoriile ucrainene ocupate o precondiţie pentru negocierile de pace.

În acelaşi timp, într-un mesaj video adresat în cadrul unei conferinţe de securitate de la Moscova, preşedintele rus Vladimir Putin a vorbit despre o "instabilitate în creştere în lume", în contextul războiului pe care el l-a ordonat în urmă cu aproape un an şi jumătate.

Vladimir Putin a acuzat Occidentul de această instabilitate, afirmând că puterile occidentale încearcă să-şi menţină dominaţia globală în detrimentul altor ţări.

Liderul de la Kremlin a acuzat din nou de "neocolonialism" statele occidentale care ajută Ucraina să se apere în faţa invaziei ruse prin livrări de arme.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo. Chiar dracii de la Kiev au confirmat ca acordurile de la Minsk din 2015 au fost o pacaleala ca sa nu fie exterminati si ca vor ucide rusi peste tot,ceea ce au si facut din 2014 incoace cu populatia civila de e***e rusa din Donbass. Asta arata ca n-ai ce negocia cu fascistii teroristi de la Kiev,actele semnate de ei nu sunt bune nici la buda. Ce sa-ti povestesc,erau toti ingroziti de atacurile asupra Ucrainei de vest,din Kiev,Lvov,Rovno etc. Asa si,care e problema? Erau atacate tinte militare legitime sau transporturi de arme...din 2014 pana acum au fost ucisi peste 15 000 de civili in Donbass,femei si copii,de aceea mare parte au fugit in Rusia,iar acum rusii sunt acuzati de rapirea a sute de mii de oameni. Pe acelasi principiu,acuz si eu Polonia ca a rapit milioane de ucraineni,ce nu va convine? Ucrainenii sunt complici la crimele comise impotriva rusilor,asa ca acum sa-si asume consecintele.
0
0
Sa speram ca aceasta atac criminal asupra unei tari independente cum e Ucraina, se va finaliza cu rasturnarea regimul criminal si cu dictatorul odios atarnat la kremlin.....
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102