REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Petrică Tomescu, cel care l-a tâlhărit pe Stelian Tocia, a fost arestat preventiv; la fel și complicele lui

Petrică Tomescu, cel care l-a tâlhărit pe Stelian Tocia, a fost arestat preventiv; la fel și complicele lui

Mirela PASCAL 4 octombrie 2022 | 00:00 8435

După ce Replica a publicat, în exclusivitate, faptul că Stelian Tocia a fost tâlhărit de Petrică Tomescu, iată că oamenii legii au venit cu precizări. Proaspăt eliberat din penitenciar, interlopul Petrică Tomescu, membru al clanului ”Spaniolul”, a ajuns, din nou, în spatele gratiilor, după ce i-a sustras lui Tocia, în urmă cu aproximativ două săptămâni, suma de 18.000 de lei. Și complicele lui Tomescu a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.


Urmare a cercetărilor într-un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care vizează săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, șantaj și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat 2 bărbați, de 48, respectiv 50 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 20 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin plângere, de către 2 bărbați, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în timp ce se aflau într-o zonă din orașul Ovidiu, ar fi fost agresați fizic de alți 2 bărbați, unuia fiindu-i sustrasă o sumă de bani dintr-o borsetă, iar celuilalt încercând să îi sustragă o altă borsetă, fără a reuși. Una din victime este, așa cum a relatat Replica recent, Stelian Tocia.
La data de 30 septembrie a.c, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară.
În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
La data de 1 octombrie a.c., aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive, propunere ce a fost admisă.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
La activități au participat și polițiști ai I.P.J. Neamț.

Potrivit informațiilor noastre, în dosar a mai arestat preventiv Gabi Liutic, pentru mărturie mincinoasă.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Talharie de de 4 mii de euro? Pe bune? Sii mai avea o borseta care nu a putut sa o ia? Sa fim seriosi daca vroia sa ia lua tot il rupea si bataia pe scarba asta de tocia voi nu vedeti ca e cusuta cu ata alba??? Asa ciumeg tocia asta de nu ia luat decat 4000 de euro fereasca dmz in ce vremuri traim te baga la puscarie degeaba
7
1
Ne astepta la ipj silviu nu la rar vaca g***a drogata
0
5
Bai astia care il vorbiti de rau pe Silviu, spune-ti in fata, va asteapta la sediul RAR , Agigea. Da si o cafea. Dar pe rand, sa nu stati la coada. Asa, pe virtul, toti sunteti bombardieri, v-an gura de latrai.
10
0
Pentru ass,,, BA TU ESTI p***t TARE BA BAIATULE VINDETI DRACU PLACINTELE SI MAI SUGE O CU FUNIA TA CU TOT!! Poate o folosrsti odata sa vezi cum e si asa vad ca o tot pomenestii la foecare articol!!
0
0
Tocia gayul,sugea o p..la,în masina lui Stefancu..și a dat-o în tâlharii. Tocia și Stefancu au ajuns niște zdrențe,toată ziua fumează prafuri la garaj în agigea cu mulți alții,inclusiv cu un polițist din port. Au făcut prăduit,sa scape ei.. Vand droguri, vând țigări contrafăcute, au o mașină de făcut țigări la Medgidia,au datorii la multa lume,au prăduit prietenii care făceau afaceri în Anglia,cu Rafte praduitorul,toți niște gay și sifoane. O sa vă facă lumea de rușine,când va publica filmulețe cu voi,cum va sugeti,cum vă fu..eți,cum luați și dați la mu..e,între voi ăștia care va considerati smecheri,și o sa va lachească lumea în oraș,homosexuali ce sunteți. Acum numai su..g femeile ,s..ți voi bărbați.zdrentelor..tocia,stefancu,americanu,rafte,și alții din gașca voastră,se știu ei
6
7
Sa legat tot lotul…
6
0
Tocia cu Americanu faceau cu prafuri!Tocia la legat pe Oancea Cristian Is Jeaksy! Tocia se iubea cu Stefancu la Pacific trageau la butelie!Acuma sunt la folie…Tocia da in primire tot o rabla de m******n! Tocia e bagat la lume rau
6
6
Petrica Tomescu era mandru detinator de Ferrari rosu. A ajuns sa fure 3600 de EUR?
6
1
Madalina MADALYNA MADALYNGA e bunacyune toata naturala!
3
2
cineva le-a zis ca erau 100 k euro… da au luat borseta cu lei.. aia cu euro a scapat ca s-a luptat omu si a pastrat-o :) bine ca nu aveau pistoale .. ca se impuscau intre ele !
6
1
Sunt aici pentru comentariile despre Baronu si funie!
7
1
tocia a dat-o in sifoneala păi să si dea datoriile ca are reclamații tot orasul
6
3
Scursuri ale societății, 3 zile zmei după care urmează viața de pușcărie, și mai ai tupeul să se plângă că nu au condiții în pușcărie.
11
0
Stefanculee si pe astia i-ai sifonat?
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272