REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Pistolarul de la Vama Veche e fost colonel

Pistolarul de la Vama Veche e fost colonel

Victor ROTARU 15 iulie 2023 | 19:11 2396

Vineri seară, în Vama Veche, un scandal s-a terminat cu împușcături de pistol. Un conflict spontan a izbucnit între două persoane, într-un camping din Vama Veche. Unul dintre bărbați, în vârstă de 50 de ani, l-a împușcat în piciorul pe un altul de 21 de ani. Mai mult decât atât, pistolarul a amenințat că se sinucide, la fața locului ajungând și un negociator din cadrul IPJ Constanța. Acum apar noi detalii, potrivit informațiilor noastre, „pistolarul” e fost polițist, cu grad de colonel, fiind originar din Hunedoara.

Pistolarul de la Vama Veche e fost colonel

Apar noi informații legate de incidentul petrecut vineri, 14 iulie, în Vama Veche, acolo unde un conflict spontan s-a încheiat cu împușcături de armă. „Pistolarul” este fost polițist, cu grad de colonel, fiind originar din Hunedoara. 

Ce spune IPJ Constanța despre incident

„Ca urmare a sesizării din data de 14 iulie a.c., cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

De la fața locului a fost ridicată arma folosită de persoana în cauză, respectiv o armă letală cu glonț de calibrul 9x19 mm, pe care aceasta o deținea legal.

Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acționat accidental pistolul.

Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. 

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și a luării măsurilor legale ce se impun.” au transmis reprezentanții IPJ.

Reamintim:

”La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar și pentru identificarea tipului de armă folosit. De asemenea, la fața locului se află un negociator din cadrul IPJ Constanța, având în vedere faptul că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a amenințat că se sinucide.” au transmis reprezentanții IPJ.

În urma activităților desfășurate de polițiștii din Constanța, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a predat arma. Acesta a fost imobilizat. Se continuă cercetările.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracul pensionar! A vrut sa ajunga la bai la techirghiol si, din cauza ,,varstei avansate" si a ,,stressului" din timpul activitatii, a adormit in tren si s-a trezit saracul, speriat, la vama veche. Doar nu credeti ca voia distractie in vama! Ca de asta s,a pensionat. Era batrran si epuizat.
1
1
S-a plictisit la pensie asta,de la 45 de ani acasa a clacat in Vama :)))))
1
5
Pentru ca in democratia normala si consolidata a lui ciolacu unii “are” drept de port de arma letala iar altii nu; nu spune constitutia ca suntem egali in fata legii ? asta nu i-a impiedicat pe parlamentari sa dea legi cu dedicatie in care unii au ceva si altii nu fara numar; nici nu trebuie sa fii jurist ca sa vezi ca e nedrept, iti trebuie doar putin bun simt
4
4
SA-I CAUZEZE LU MATA SI LA TOATA FAMILIA TA AVORTONULE
7
5
Daca nu esti surd de cel putin o ureche si daca nu-ti plac manelele, nu ai ce cauta la Vama. Poate dauna grav sanatatii!
7
8
Votam Noua Dreapta si ... la canal si cu pensionarii la 45 de ani si cu manelistii fara serviciu.
9
2
Domnul este cel care a ordonat condamnarea lui Arsen si a lu Preftu! B.C. Se numeste umbla tot timpul cu automatul la el! Intradevar probleme psihice ! Acum Preftul este un sifon . Tot ce prinde sifoneaza este omul lu Sebes.Iosif acoperit de la D.G.A. Preftu are numai steakuri cu filmari .Arsen se duce pe cusca. Petre il tinea sa ii dea rapoarte se infiltra prin case pe la femei si le inregistra.Dati numele replica sa se vada increngaturiile dintre oamenii din sistem si derbedei!
0
7
ERA PENSIONAR LA 50 ANI
11
8
Omul nu a făcut altceva ,decât sa se apere de câțiva maneliști puși pe scandal.Astea sunt informații de la fata locului.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468