REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PLUS Constanța și-a ales candidații la Alegerile Parlamentare

PLUS Constanța și-a ales candidații la Alegerile Parlamentare

Replica API 7 octombrie 2020 | 21:05 2628

S-a încheiat procesul democratic intern pentru desemnarea candidaților PLUS la Alegerile Parlamentare de anul acesta, ca primă etapă în stabilirea listelor comune ale Alianței USRPLUS Constanța pentru Camera Deputaților și Senat.

click pe imagine

În aceasta primă etapă, membrii Filialei Județene PLUS Constanța au votat online lista candidaților înscriși în competiție: Doina Moțiu, Cristina Rizea, Iulian Călin, Sorin Andrei și Cristian Florin Stoian. Fiecare membru cu drept de vot din filiala Constanța a putut acorda încrederea sa unuia dintre cei cinci candidați. Participarea la procesul electoral intern a fost de 84% dintre membri cu drept de vot ai filialei.

În urma votului liber exprimat al membrilor PLUS Constanța, pe locul întâi a fost aleasă Cristina Rizea. Pe locul doi, a urmat Sorin Andrei, iar locurile trei, patru și cinci au fost ocupate de Cristian Florin Stoian, Iulian Călin și Doina Moțiu.

În ordinea clasamentului dat de votul intern, cei cinci candidați vor ocupa pozițiile desemnate pe listele comune ale Alianței USRPLUS pentru Camera Deputaților și Senat, conform protocolului semnat între USR Constanța și PLUS Constanța, pe 10 septembrie 2020. În paralel, organizația USR Constanța va parcurge același proces. La fel ca și la precedentele serii de alegeri, Alianța USRPLUS propune pe listele sale de candidați, oameni noi, competenți și cu vocația de a face politica altfel, în interesul alegătorilor. La Alegerile Europarlamentare, constănțenii au demonstrat că își doresc schimbarea, iar rezultatele obținute de Alianța USR PLUS au depășit media pe țară. Voința românilor de a alege o clasă politică cu valori și principii așezate pe baze solide s-a văzut și la alegerile locale, unde Alianța USR PLUS a câștigat municipii importante, dar și multe localități din mediul rural. La Constanța, Alianța USR PLUS a demonstrat că poate deveni principala forță politică. Alegerile Parlamentare reprezintă o nouă provocare de a lupta pentru schimbarea pe care cu toții ne-o dorim și de a aduce plus valoare în viața noastră, de zi cu zi.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exista o stire pe ct100.ro despre aceasta doamna in care se demonstreaza ca este o escroaca
0
1
Ati avut un presedinte, un medic foarte bun, care a a ales sa isi ia lumea in cap, sa plece din cloaca asta. E cel mai bun exemplu ca in politica din Romania raman doar scursurile. Cei care cred ca au ceva valoare cauta sa si-o exprime afara. Voi astia care ati ramas, ce faceti in directia asta, sa ne pastram oamenii buni in tara, sau va bucurati sa scapati de ei si va puteti afirma voi mediocritatea ? USR acelasi ca PCR anii 45... Vom trai si vom vedea...
9
3
Incep sa se certe!
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108