REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
19.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

PNL: PSD are ceva de ascuns, că jandarmii au acţionat pe 10 august la ordinul politic al lui Dragnea

PNL: PSD are ceva de ascuns, că jandarmii au acţionat pe 10 august la ordinul politic al lui Dragnea

Replica API 1 februarie 2019 | 01:16 454

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că afirmaţiile lui Aurelian Bădulescu că a minţit în faţa procurorilor arată că PSD are ceva de ascuns, respectiv că Jandarmeria a acţionat la protestul din 10 august la ordinul politic dat direct de liderul PSD, Liviu Dragnea.

”PSD are ceva de ascuns. Dacă PSD a determinat un membru al PSD cu o răspundere atât de importantă cum e răspunderea să mintă referitor la evenimentele din 10 august în faţa procurorilor, înseamnă că PSD are ceva de ascuns. Ce poate să aibă altceva de ascuns decât implicarea în reprimarea brutalîă a manifestanţilor paşnici din 10 august? Am încredere că cei care cercetează cele peste 800 de plângeri depuse de cetăţenii agresaţi fără motiv, care au suferit răni şi vătămări corporale, de cetăţenii care au fost supuşi unui tratament agresiv din partea forţelor de ordine, am convinegerea că acestea vor fi cercetate şi că vom afla adevărul. Iar acest adevăr este pentru mine foarte clar: Jandarmeria nu a intervenit de capul ei, Jandarmeria a excecutat un ordin politic, care a fost dat direct de Dragnea”, a declarat Ludovic Orban.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, miercuri seara, într-o intervenţie telefonică, că i-a minţit la Parchet atunci când a fost chemat şi audiat în ancheta privind violenţele de la protestul de pe 10 august.

Viceprimarul Capitalei a precizat că a fost nevoit să depună mărturie mincinoasă la Parchet pentru binele patidului.

"Câte documente ai semnat ca să nu-i laşi în piaţă şi ăştia au dat la Parchet. Şi de ce? Şi de ce a trebuit să mint la Parchet? Asta nu se întreabă? Da (am minţit la Parchet -n.r.). După 30 ianuarie este ziua în care lumea va şti adevărul. Asta, asta este frica lor. Da, domn'e, recunosc că am minţit la Parchet şi mă pun la dispoziţia organelor de urmărire penală cu fapte şi declaraţii pentru data de 10 august 2018. Poftim, am spus-o public. Ce am minţit o să declar la Parchet", a declarat Aurelian Bădulescu, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

Întrebat de ce a minţit în faţa procurorilor, Bădulescu a replicat: "Pentru că sunt un mincinos şi ca să apar un partid care acum mă exclude... de aia. Ca să-l apăr pe Codrin Ştefănescu, ca să apăr democraţia, ca să fie bine", a completat viceprimarul.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
5
0
Muie PNL si Sica Mandolina
0
6
Liviu Dragnea si-a dorit o armata, Carmen Dan i-a oferit Jandarmeria. Liviu Dracnea foloseste Jandarmeria si Ministerul de Interne pentru a-si impune vointa si pentru a controla opozitia, dar si propriul partid. Carmen Dan va face tot ce-i sta in putere pentru a bloca ancheta procurilor in Dosarul "10 August" si a-l proteja pe DRACnea cel care a pregatit diversiunea.
7
2
Baietii aia pasnici care aruncau duios cu sticle incendiare si care dadeau cu bucati de borduri si cacat in jandarmi meritau un tratament mai omenos. In loc sa fie serviti decent cu placinte calde,cafea,apa mineral si bere,mici,ei au dat cu gaze,nenorocitii ! Oamenii destepti veniti cu copii la demonstratii ca sa participa la educarea prin injuraturi in dulcea limba romaneasca au ramas stupefiati. Sarmanul Soros,om bun si sufletist a cheltuit bani ca tinerii destoinici sa poata umili guvernantii,sa ocupe sediul guvernului si chiar sa duca genialul Ciolos din nou si niste jandarmi i-au oprit.
5
7
si-a batut joc de ....celebrul ziarist cu batista , rares bogdan !!!! nu va declara la parchet decat ca l-a mintit pe rares bogdan pentru ca este cel nemernic ziarist , trimis in romania ....stie el de cine ! Bravo domnule badulescu , acolo sunt doi atotstiitori , rares bogdan si moise guran . Daca-i pui sa faca ei ceva iti raspund ca ei sunt doar barfitori , nu sunt capabili de altceva .....doi ziaristi complexati .
3
8
Am sa ma duc la parchet si am sa i dau pe mana procurorilor. Au belit poola. Asta va face Badulescu. Dragnea e atat de destept incat si a pus curva din tinerete, Dan Carmen,sa se manjeasca pe maini. Dar daca curva, ca e curva pan la urma,de frica vomita tot.... olelele sa te ti atunci. Dar e suficient sa se desecretizeze documentele. Toate. Si at e belita treaba!
10
7
Badulescu acum spui adevarul , cand te-au dat astia afara din Psd , pana acum iti era bine in partid !
10
10
Esti prost vrei sa faci si tu ceva si il bagi pe Dragnea in fata.boule
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108