REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PNL recurge la artileria grea! Vasile Blaga a participat la primul miting al partidului

PNL recurge la artileria grea! Vasile Blaga a participat la primul miting al partidului

Replica API 8 mai 2019 | 00:00 391

PNL este în competiţie electorală şi cu cei din opoziţie în această campanie, nu are prieteni şi trebuie să demonstreze că este cel mai mare partid politic din România, a declarat candidatul de pe poziţia a patra a listei liberalilor pentru europarlamentare, Vasile Blaga, la mitingul de marţi, de la Suceava, la care au participat câteva mii de persoane.

''Noi suntem în competiţie electorală, în aceste alegeri, şi cu cei din opoziţie. N-avem prieteni în această campanie electorală. Suntem în bătălie cu toţi, pentru că un partid are o singură zestre: numărul de voturi. Altceva n-are şi atunci ne vom număra merele după alegeri. Unii cu sacul, alţii cu batista, fiecare cu ce are'', a spus Blaga, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In spatele blocurilor MG 29 si MG 31 din Mangalia, sunt doi smecheri care si-au facut pensiuni turistice si, daca se darama garajele nici pu-lea nu mai vine la ei. Pe locatari i-au inebunit! Parcari si-asa putine ocupate de turisti din toata tara, basca chiolhanuri in curte! Don primar de Mangalia, Don Radu Cristian, daramati urgent garajele si lasati smecherii ca se descurca ei! Asta daca va doare si de amaratii carora le-ati dat 72 de ore sa-si demoleze singuri garajele in timp ce astora nici 172 de zile nu le-au fost sufficiente!!! Umblam iar cu OCAUA MICA domn primar!
1
0
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?
2
0
asta nu era in pdl?
0
0
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
7
0
Cine pupa cur de codruta scapa de mititica, nu-i asa, Sile?
1
1
pdl ,,,pnl,,tva ,25%,,salarii taiate cu 25%,,pensii taiate cu 250 in 3 ani ,udrea furt trei milioane euroi,,Besscu vandut flota,,Neamtu vinde padurile.
5
2
de artileria grea Blaga,ne trage un partz noi tragem pe nas si gata votam toti pedelepre lui gura de cal,Ha,ha ce m-am ras!
5
3
Daca Blaga a hotarat sa intre in campanie , PNL castiga alegerile europarlamentare , stie buldogul ce face !
4
7
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje pe Bld Callatis, in spatele blocurilor MG 29 - 31. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
8
0
ce prosti sunteti , va joaca pdl-istii ! blaga , flutur , falca si uratenia pamantului isi fac loc in fata , printre voi . Poporul nu a uitat ca madam turcan , blaga , boc , videanu , au fost artizanii taierii salariilor ! lipseste udrea , dar poate vine.....
5
3
daca au fost pe scena Blaga, Flutur Lungu este clar ce penelisti au fost la miting Nu a mai scris Flutur cu oile pe munte ? Asteptau vreo 7000 si au venit 3 mii ,adusi cu arcanul din mai multe judete si multi erau din firmele de constructii ,abonatele primariei lui Lungu Cand aduci in discursul politic atacul la persoana la familie ,cand incerci sa-l albesti pe Flutur de dosarele penale cand tu insuti Orbane esti amnistiat de DNA este normal sa nu vina lumea la miting sau sa va voteze lumea mai pedelistilor vopsiti Pe Na Li !
5
1
pdl-ul prine curaj cu ajutorul fraierilor manipulati care striga muie psd dar uita ca blaga a fost unul din aia care a taiat salariile cu 25 la suta ca a marit tva ul de la 19 la 24 la suta si alte chestii din astea, e adevarat a fost ocolit de dna si iertat de mafia justitiei dar romanul are minte scurta si deaiai o duce prost de 30 de ani
5
5
Foarte bine! Cu d-ul Blaga in frunte, vom avea voturi multe!
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108