REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

PNL se ”bate” să-l mențină în funcție pe prefectul COȘA, iar pe NICULESCU să-l trimită la București

PNL se ”bate” să-l mențină în funcție pe prefectul COȘA, iar pe NICULESCU să-l trimită la București

Replica API 9 ianuarie 2021 | 02:08 4225

Liderii coaliției de guvernare au tot discutat despre sistemul de împărțire a județelor în care partidele membre, PNL, USR-PLUS și UDMR, își vor nominaliza prefecții. S-a decis un sistem de trageri pe model european a județelor care revin fiecărei formațiuni. PNL va face primul tragerile, urmat de USR și apoi de UDMR. Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, speră ca județul Constanța să fie tras de PNL, astfel încât să-l mențină în funcție pe Silviu Coșa prefectul Constanței. Are planuri şi pentru George Niculescu.

Numărul prefecților care revine fiecărui partid, agreat în coaliție, este următorul: PNL - 23 de prefecți, USR PLUS - 14 prefecți, UDMR - 5 prefecți. S-a decis un sistem de 'trageri' pe model european a județelor care revin fiecărei formațiuni. PNL va face primul tragerile, urmat de USR și apoi de UDMR. Liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, își dorește ca județul Constanța să revină formațiunii din care face parte, însă șansele sunt ca la loto. ”Ne batem să rămână Silviu Coșa prefect. Însă, vedem în funcție de cum se fac tragerile. Putem să tragem Constanța sau putem să nu tragem Constanța”, a declarat, pentru Replica, Bogdan Huțucă. Săptămâna viitoare se va face împărțirea prefecturilor.

Silviu Coşa, Şenol Ali şi Aura Bozdoacă

Cât despre subprefecţi, cel mai probabil, Aura Bozdoacă, numită la începutul anului trecut în funcţie, la sugestia PMP, va fi schimbată. Şenol Ali, UDTR, este foarte probabil să rămână pe funcţie.

George Niculescu

Huțucă vrea un post la București pentru George Niculescu

Totodată, Huțucă își dorește un post și pentru George Niculescu, unul dintre cei mai valoroși oameni ai PNL –ului de la Constanța. Numai că, Niculescu nu va accepta orice post, doar pentru a ajunge la București, cine unul pe care este specializat.

”Nu acceptă o funcție decât pe zona pe care este specializat, energie și turism. Suntem într-o coaliție, este prea devreme să ne pronunțăm”, a conchis Huțucă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De cand e prefect Cosa, altfel cu o prestatie onorabila si de apreciat, am impresia mediocritatii lui Niculescu.
3
1
De Bola cand scapati ,este un cui in plus si neagreat de ff multi !
2
2
Mai Hutuca, daca pe Niculescu il pui la energie "ca acolo vrea el", daca pe Enache Bucovala l-ai pus in CA la Spital ca meseria de ospatar e strans legata cu aia de medic atunci pune-l si pe Stelica la muzeu ca cam asta e logica competentelor in capul tau!!!
15
1
Cea mai mare parte din romani nu au iesit la vot,tocmai ca se vedea limpede cine candideaza. Tara e cuprinsa de o scarba generalizata fata de politicieni,de institutiile statului,de asa zisele autoritati,de fapt niste catei asmutiti impotriva poporului. Care e problema ca acum niste indivizi se cearta pentru ciolan?S-o faca si sa ne lase in pace. Tara nu mai are sanse,din pacate. Gata.
15
1
In data de 21.12.2020 la DRDP Constanta a fost numit director, ec. Ichim Marian, specialist in drumuri, fost vicepresedinte judetean PSD Calarasi, consilier judetean PSD Calarasi, din data de 18.11.202. membru PNL, de bucurie ca au pierdut alegerile in Calarasi, si datorita acestui individ. Oare, dl Ludovic Orban o stie ceva de aceasta numire? Oare, dl Ludovic Orban o stie de Nelu Iordache?
9
0
coruptiaucide
10
2
La ce fatza are Cosa mai bine sa poarte masca
17
1
Specializat in energie! Niculescu si gasca, tind la un post pe care pot face combinatii grele. Omul este zero barat, nu a avut nicio realizare, doar s a casatorit.
24
1
Foame de deconcentrate, posturi guvernamentale, de putere.
21
0
Hutuca ia-ti valorosii si pleaca acasa, ai facut praf filiala!
27
1
nu-l ia nimeni la bucuresti? ca a facut atatea lucruri bune la mangalia...
20
1
Ajung maimutele astea in functie de genul? Sistemul e corupt , prost gandit, si plin de incompetenti si marionete precum acest Niculescu, cred ca a luat herpes la cate buci a pupat.
24
1
Ar fi de rasu plansu sa avem prefect UDMR in urma loterie !
17
2
..cum veti promova competenta, profesionalismul...cum ati facut si la Arsvom, institutie aflata acum la pamant...condusa in prezent de un ageamiu fara abilitati manageriale, inconjurat de o sleahta de nulitati
19
1
De noi! In cateva saptamani, Guvernul si a dat arama pe fata si cred ca asta este doar inceputul. Legat de competenta acestor doua personaje, nu sunt mai prejos ca tot ce inseamna actuala clasa politica de la guvernare. Ce i caraterizeaza? Incompetenta, coruptia si apararea intereselor personale sau a celor de grup. Cu alte cuvinte, se vede un viitor luminos!
22
2
Niculescu, acest Tit Brailoiu al PNL. O nulitate cu pretentii.
31
1
Doua nulitati. Astia sunt pusi in functii ca sa execute anumite ordine, in rest niste nulitati
25
2
Doi poponari sa i ia dracu pe amindoi sa aduca un om serios , panaramelor ce sunteti !!!!
22
1
Mai bine la BARBUT ca ma bag si eu la un post
10
2
Babaeti, luati in calcul ca am putea pica si la UDMR. M-as tavali de ras dar ar fi bine. Poate numai asa vor intelege cate unii ce anume au votat.
16
2
Daca pnl al metine in functie pe acest slinos" Cosa" este clar ca sunt interese mari! Cum poti sa apari in fata Constantei cu acest individ renumit pt spagile si golaniile facute la Anaf? Constsnta trezeste te!!!!
33
5
Penele se bate pe ciolanele
24
2
Mai oameni buni cum sa tragi la sorti functia de prefect a unui judet ca la loto. Prefectii sunt inalti functionari publici cu studii in administratie, management si situatii de urgenta, nu mai vorbim ca in judetul C-ta trebuie pregatire diplomatica si de strategie militara. Sunt socat! In cazuri speciale, catastrofe, incidente militare sau accidente in domeniile petrolier sau nuclear trebuie un raspuns rapid si la obiect pt limitarea distrugerilor.
37
1
Daca asta este unul dintre cei mai ,,valorosi",oare cum sunt restul?
32
1
Doamne, am trait s-o aud si p-asta: NICULESCU ESTE UNUL DINTRE CEI MAI VALOROSI MEMBRI PNL! Incredibil!!!!
57
2
energia cu turismul se vede pe fata lui ce tantalau este specializat in tantalogie
39
1
Specializat pe turism si energie??!! Bre Hutuca, clanul Bucovala te-a inghitit cu totul!! Daca carciumarul Enache Bucovala e in CA la Spitalul Judetean, de ce n-ar fi si Niculescu Bucovala specialist la energie!! Pacat de PNL Constanta! Amirale, a venit timpul sa preiei conducerea!
52
2
Specializat???...pe bune??. Asta??
50
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468