REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Poliţia Capitalei: A fost recuperat pistolul sustras la protestul din 10 august

Poliţia Capitalei: A fost recuperat pistolul sustras la protestul din 10 august

Replica API 20 august 2018 | 00:00 215

Pistolul sustras la protestul din seara de 10 august de la jandarmul agresat a fost recuperat în urmă cu scurt timp, informează luni Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, acest lucru s-a produs în urma activităţilor continue desfăşurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi DGPMB.

Marţea trecută, Judecătoria sectorului 1 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului care a sustras pistolul jandarmeriţei rănite la protestele din 10 august. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată, însă este executorie.

În vârstă de 32 de ani, bărbatul este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jandarmii inscrisi in scenariul Dragnea, C.Dan si compania, au ascuns un timp arma si acum o scot la suprafata.
0
0
Este cea mai buna dovada a intentiei jandarilor criminali de a folosi arme letale impotriva populatiei ! La zid si executati impreuna cu handicapata sef!
1
0
Bine ma, neidiotule, ca esti tu elevat!!!
3
3
Popor de idioti, stati toata ziua cu muia si cu pula in gura.
6
7
Madam carmencita faceti public un test psihologic al jandarmeritei necesar uzului de arma de foc ??? Hai carmencita cu jandara la control ca nu obtine aia nici jumatate din punctaj.Fa debilo, nu iti e teama ca jandarmerita fara pic de simt de raspundere pt arma luata pe semnatura iti fute un glont asa ...sa vada si ea cum e reculul.In jandarmerie se constata ca sunt iresponsabili care dau arme unora care niciun bat nu trebuie sa aiba in dotare ptr ca se automutileaza.Unde ii intra batul jandarmeritei impiedicate????
7
2
Aoleu, este in doliu! Ce sa caute acolo?
2
1
La carmen dan in mizda
3
2
Daca nici un pistol nu au fost in stare sa fure atunci pentru ce pula mea au mai venit??
3
2
Era tot la jandarmi.
7
3
1.Ori e furt 2. ori e nerespectarea regimului armelor si munitiilor.Sunt doua lucruri diferite.De neglijenta in folosirea si pastrarea armei din dotare nu s- a auzit?
8
3
Scroafa jandarmerita trebuie sa aiba dosar penal.A fost dotata cu arma de foc.Ce cauta cu arma de foc la protest? Era la razboi? Bine ca pramatiile jandarmeriei au aruncat arma in lac si au pus politia s-o caute.Asa dispar arme de foc la jandarmerie fara sa faca puscarie cineva.Spun ca s-a furat arma unei scroafe topmodel.Si parca minciuna jandarmeriei era ca sunt doua arme furate.Si le-au furat si predat singuri.Sa paralizati jandarmi dar nu ca zvon de la purtatorul de cuvant.
17
7
Pistolul respectiv nici macar nu a disparut, a fost o manipulare, acum se fac ca l-au gasit.
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108