REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Poliția Locală a „descins” în cartierul Anadalchioi! FOTO

Poliția Locală a „descins” în cartierul Anadalchioi! FOTO

Replica API 6 aprilie 2019 | 01:06 602

Gălăgie, mizerie aruncată în stradă și multe persoane care locuiesc în casele RAEDPP-ului fără forme legale – acestea sunt doar câteva dintre reclamațiile care au tot curs, în ultimii ani, cu privire la situația de pe străzile Intrarea Semănătorului și Intrarea Câmpului, din cartierul constănțean Anadalchioi. Acesta este motivul pentru care, în ultima vreme, polițiștii locali alături de alte autorități „descins” periodic în zonă, pentru a se asigura că localnicii respectă regulile de conviețuire în societate!

O astfel de acțiune a avut loc și în dimineața zilei de vineri, 5 aprilie a.c., între orele 8,00 – 10,00, când polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veteriare și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției Generale de Asistență Socială, RAADPP Constanța și reprezentanți ai comunității romilor au ajuns la locuințele de pe cele două străzi.

Scopul acțiunii a fost igienizarea și menținarea curățeniei în zonă, cât și identificarea persoanelor care locuiesc în zonă fără forme legale, precum și pentru verificarea frecvenței școlare a minorilor.

„În timpul controlului efectuat locatarii au fost cooperanți și au colaborat cu oamenii legii, luându-și angajamentul de a păstra curățenia în zonă, de a nu crește animale și de a respecta normele de conviețuire și bună vecinătate, în caz contrar vor suporta consecințele legale. Menționăm faptul că în zonă au fost făcute verificări periodic, iar persoanele fizice s-au conformat măsurilor dispuse de către autorități”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

„Reamintim numerele de telefon la care cetățenii pot apela cu încredere pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp). Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au adăugat reprezentanții Poliției Locale.

Reamintim că joi, 4 aprilie a.c., politiștii locali împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding, lucrători ai Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primariei municipiului Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială, Serviciul de probațiune și reprezentanți ai comunității rromă au continuat programul de ecologizare în zona stadionului Badea Cârțan. La acțiune au fost prezenți și locuitori ai cartierul Henri Coandă și cei de pe strada Semănătorului, precum și reprezentanți din comunitatea rromă. „Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare”, au adăugat reprezentanți ai Poliției Locale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi platim 30 de ani rate la un apartament amarat si ei stau moka la casa, in centru, si politia ii roaga sa faca curat in curte. N-ai forme legale ? La revedere! Da-i afara de acolo. Unde stau? Problema lor.
0
0
Nu are orasul nevoie de oameni la curatenie? Poate ajunge echipa si in zona autogarii sa vada cum PUTE acolo in zona de intrare in oras.
2
0
Ma tu ai auzit de boala numita alergie?sa stii ca este si la munca tu vrei sa lesine tigancile si sa maora.INSENSIBILULE.
2
0
pe strada Intrarea Ion Alexandrescu nu au fost, acolo sunt niste tigani care au cal si trasura. acolo pute vesnic a urina de cal.
5
0
Scoateti-i la munca pe asistatii lui Mazare!Ca stau si freaca berbunca.Nu platesc taxe,impozite,au trasport gratis,bonuri de la primarie si nu dau nimic inapoi .
11
0
dar de ce nu il sunati pe Mazare sa va spuna cum a procedat cum cei din zona peninsulara cand le a facut acest centru? sau poate pe primarul nostru drag
2
0
Prea in centrul orasului este cartierul acesta. Periferia este o zona acceptabila pentru astfel de oameni. Are cineva curaj sa mearga pe strada seara pe acolo?
8
0
Deportatii ma in Covasna si Harghita ca si aia de acolo sunt minoritari asa ca se inteleg ei.
14
0
Doar solutia finala ne mai scapa de cioroii astia! Auzi, sa respecte regulile de convietuire in societate! Acolo se traieste ca in Evul Mediu si ei abereaza cu regulile de convietuire..
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212