REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Poliția Rutieră începe să ridice maşinile parcate neregulamentar pe trotuar!

Poliția Rutieră începe să ridice maşinile parcate neregulamentar pe trotuar!

Mirela PASCAL 15 noiembrie 2022 | 15:11 2811

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Poliţia Rutieră poate dispune ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar. Proiectul de lege a fost iniţiat de liderul USR Cătălin Drulă şi elimină totodată condiţia staţionării neregulamentare pe partea carosabilă.

„Poliţia Rutieră poate dispune ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar. Ridicarea şi depozitarea vehiculelor în locuri special amenajate se realizează de către administraţiile publice locale sau de către administratorul drumului public, după caz”, prevede legea promulgată.
 

Ridicarea şi depozitarea acestora în locuri special amenajate se va realiza de către administraţiile publice locale sau de către administratorul drumului public, de la caz la caz. Actul normativ se referă în mod special la vehiculele parcate pe trotuar, autorul iniţiativei, deputatul Cătălin Drulă, afirmând că că legea vine în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi, al persoanelor însoţite de copii mici, care sunt nevoite să meargă pe carosabil, din cauză că trotuarele sunt ocupate de maşini parcate ilegal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt locuri de parcare peste tot, doar ca suntem lenesi si nu vrem sa ne deplasam cateva sute de metri de casa, Vrem sa intram cu masina in casa. As obliga pe toti care stau la curte si au garaj sa-si bage masinile in curte, nu sa le lase pe domeniul public.
1
0
imi permiti sa mi cumpar tv dar nu imi dai curent? cam asa e si cu parcarile. ti ai d r e de smecheri, se parcheaza pe trotuar ca nu ai unde, nu ca s smecher etc
2
0
Am masina, stau la casa, platesc inpozit pe proprietate cvadruplu fata de un apartament, zona a de impozitare, nu am niciun loc de parcare disponibil decat dupa 11 noaptea. Platesc parcare la Tomis 3600 lei pe an. De ce ar trebui sa faca primaria sa imi faca parcare? M-a fortat primaria sa imi iau masina. Am ales eu. Vreti masina, asigurati-va ca aveti unde sa parcati si ca va permiteti sa parcati. In orice tara civilizata (mai putin America) masina e un mare lux.
6
6
Sati dam la mwie, noi toti care parcam acolo. Unde pwla mea vrei sa parcam, avem parcari si nu parcam? Hai, mancati kakat ca la asta sunteti buni
7
6
Asteapta domnișoara, o sa-ți crească barba alba
2
1
Astept cu nerabdare sa dispara toate masinile parcate pe trotuar de pe Strada TULCEA din fata blocului TL2. Seara trebuie sa mergi pe strada, ca altfel cazi, sau iti luxezi piciorul in denivelarile de pe trotuar. Masinile obtureaza lumina care vine dispre trotuarul de peste drum si nu poti vedea nimic, iara daca mai trece si o masina efectiv te orbesc farurile...
6
6
ridicati ba inainte rablele abandonate,masinile fara numere!
12
2
gangster de renume mondial in acvariul de proxeneți din Cernavodă aflat sub protecția poliției Române,ANAF,justiție,diias DIICOT,speciale,transporturi declar că parchez unde vrea plmea și pe trecerea de pietoni de la complexul de vile din strada Ovidiu unde am eu locuință.In tara proștilor eu sunt MAHARUL
3
4
Artista Roxana cu Hyundai i20 de culoare parchează pe trecerea de pietoni din strada Ovidiu Nu știu de ce aceasta bagaboanta nu este sanctionata?Chiar și m**e trebuie data,ce zici ROX ?
5
5
Taxele pe care le plătești tu le plătesc si cei care au masini, si noi vrem parcuri dar vrem si șosele decente, locuri de parcare, si daca tu crezi ca din taxele luate de guvern/ primarii de pe urma mașinilor nu se pot face niste parcari etajate, esti idiot. Si oameni sunt cam multi pe planeta asta, dupa mintea ta ar trebui omorâți jumăt**e ca sa ai tu loc
12
8
vad ca aici comenteaza majoritate de bosorogipachetari votanti de pesede care in viata lor nu au avut macar oo Dacie "zimbetul lui Iliescu "
8
10
Inaspriti legea si triplati taxele locale auto, RCA triplu! Vrem parcuri si aer curat, primaria NU ESTE OBLIGATA sa cheltuie bugetul alimentat din tacele noastre pentru parcarile voastre! Cat tupeu nesimtit pe @sofer.
11
12
Desfiintati trotuarele si spatiile verzi si faceti parcari pentru benveuri ,hai si audiii.
6
7
si cred ca legea este buna in conditiile in care sunt trotuare care sunt complet blocate de masini..circulatul cu masina nu este un drept fundamental ..toti prostanii isi iau acum cate 2-3 tigai si incarca domeniul public cu ele...mai luati si autobuzul bossilor.. de abia astept sa creasca si taxa pentru parcare ..acum este ridicol de mica..s-o faca macar 2.000 lei /an si o sa vedeti cum dispar si tigaile de pe strada/trotuar
12
9
Legea ar fi buna in contextul in care ar fi parcari pentru toate masinile iar unii parchează tot anapoda, dar asa….
13
10

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468