6.4° Constanța Mar., 6 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6204
6.4° Constanța Marți, 6 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6204

Poliția Transporturi se mută în fostul sediu al Bursei de Mărfuri! Video

Virgil STOIAN 24 noiembrie 2022 2242

Sărbătorile vin cu un sediu nou pentru polițiștii de la Secția Regională a Poliției Transporturi Constanța. Astfel, aceștia vor părăsi sediul localizat pe strada Mihai Eminescu, numărul 33, după ce acesta a fost câștigat în instanță de moștenitorii fostului proprietar. Poliția Transporturi va fi relocată în fostul sediu al Bursei de Mărfuri, de pe Bulevardul 1 decembrie 1918, lucrul care se va întâmpla, potrivit informațiilor noastre, în următoarele 2-3 săptămâni.

Noul sediu                                                                            Vechiul sediu

Potrivit informațiilor noastre, imobilul din strada Mihai Eminescu este în litigiu de ani buni, moștenitorii fostului proprietar reușind într-un final să câștige o parte din imobil.

Noul sediu al Poliției Transporturi

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Din această cauză, Secția Regională a Poliției Transporturi Constanța a trebuit să își caute un alt sediu pe care l-a găsit, potrivit informațiilor noastre, cu ajutorul Ministerului Transporturilor. Este vorba despre fostul sediu al Bursei de Mărfuri, de pe Bulevardul 1 decembrie 1918, unde a funcționat și supermarketul Dramex.

Fostul sediu al Bursei de Mărfuri

Conform informațiilor noastre, noul sediu este mai mare, însă mai compartimentat, lucru care nu prea ajută la desfășurarea activității. În privința mutării, se preconizează că aceasta se va face în 2-3 săptămâni, fiind mult aspecte de luat în calcul precum logistică, armament și alte obiecte specifice activității.

Fostul sediu al Bursei de Mărfuri

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Ala este sediu CFR Marfa! Cum au ajuns tinerii pensionari in locatia aia? Sa falimentam totul si sa mai deschidem niste birouri pentru bugetari. Ne mai miram ca nu ne primesc astia in spatiul european..
2
1
Ptr Leo sfatul meu este sa soogi împreună T.M.G cel pe care tatăl meu Stefan Vasile îl așteaptă la cimitirul Energia.Locatia este la 2 m adâncime.
3
3
Multi p****i pe aici..care se dau cunoscători.labagii
3
4
E bine ca e la strada, o sa iasa P(r) ostea sa faca rutiera, ca in fata garii s-au apucat de ceva timp, si-au schimbat domeniul de activitate, vagoanele curg de cereale si el vrea amenzi la boschetari si rutiera in fata garii!
5
1
Cum spune proverbul românesc...Țiganul întâi îsi omoară tatăl când ajunge politist.Am dreptate Marius Gabriel?
6
4
Cati killerii,bombardieri,interlopi și proxeneti din judetul Constanta le-au făcut dosare politia transporturi?.Atunci care este explicația dle Țiței Marius Gabriel capul răutăților din transporturi.
9
4
Daca nu ar fi telefonia asta, cum ar mai face baietii astia muncă de poliție. Oricum ei se iau de soricei, nu aud de adevaratii șobolani infractori....
9
4
Până îmi așez toate sistemele de ascultarea a proștilor care vorbesc în telefoane o sa dureze câteva zile.
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
362723143843
5/49
32410352725
joker
8194117188