REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Polițistă din Constanța, cercetată după ce s-a relaxat pe plajă în Mamaia!

Polițistă din Constanța, cercetată după ce s-a relaxat pe plajă în Mamaia!

Replica API 13 mai 2020 | 00:01 201604

O polițistă din Constanța s-a fotografiat în timp se relaxa pe plajă, alături de o prietenă, și apoi a postat poza pe internet.

Acum, tânăra polițistă este verificată de șefi, după ce un cetățean a trimis imaginile chiar la Poliție, arătând că tânăra încalcă restricțiile de circulație, fiind pe plajă, în timpul liber. Femeia este angajată a Secției 1 de Poliție, iar pozele au fost făcute marți, 12 mai, în stațiunea Mamaia.

"Urmare a sesizării făcute de un cetățean referitoare la apariția în spațiul public a unor imagini în care apare o agentă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Constanța, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea I.P.J. Constanța prin Biroul Control Intern, pentru a se stabili dacă a fost încălcată legislația în vigoare și luarea măsurilor care se impun.", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maimutza trebuia sa iasa cu coada sus,ca s-o vada toata lumea ca e gagica de interlop.Huooo!
2
1
Cat de "politista" sa fii, sa iti pui pe retele de socializare ce faci in timpul liber? Asa legi, asa politie! Sa te fereasca al de sus sa te intalnesti pe strada cu o fufa ca asta!
6
2
tote piti si toti cocalarii care nu isi gaseau de lucru in alta parte au ajuns la politia locala
4
4
Foarte bine au facut, corona, abureala de mas media si de Vela
5
4
Dati pe-afara de frustrari si noroc cu articolul asta, ca puteti si voi sa scoateti mizeriile din voi, dar tot cu caracter infect ramaneti. Vorbiti doar sa va aflati in treaba, fara sa cunoasteti omul. Strugurii sunt acri cand nu ajungi la ei. Si pentru voi, vor ramane acri, frustratilor!
13
12
din poza pare o taranca amatoare de care trag toti.
27
10
Fii convins ca o sa dea in judecata .Invidie,rautate,struguri acrii.,,.Asa e cand e frumoasa si isteata!!Nu o cunosc si nici nu vreau..dar e smechera femeia..
15
20
Al dracu securist...
18
6
Inainte de a publica stirea, Replica a verificat in vreun mod informatia? Cum a stabilit ca fotografia a fost facuta pe 12 mai. Putea fi facuta oricand si postata pe 12 mai. In fine, publicatia merita data in judecata pentru ca a favorizat denigrarea politistei, inaunte de a se stabili vinovatia acesteia. Mai mult, posteaza fotografia acesteia, fara a fi blurata. Infractorii au mai multe drepturi. Nu le posteaza foto niciodata. Sa dea Replica in judecata si apoi vor discerne altfel inainte de a publica stiri neverificate. Replica - ciorna de kkt.
38
20
Ganditi-va astia care-i luati apararea ca proasta asta maine va da amenda ca n-ati respectat ordonantele pulii! Unde mai e legea?
59
16
tu ai habar de sarmanul om care s-a indepartat de curte sub 10 metri doar ca sa-si bage oile ce-i scapase din curte?
36
28
iar in continuarea domnului Dan, de aici nu se poate trage decat o singura concluzie, si anume, legile sunt doar pentru prosti !
26
7
Oare cate amenzi a cate 200 milioane o fi dat spre exemplu doar la pensionari, ca-i prinsese la ora 13:10 pe strada.. , in drumul ei spre relaxare in Mamaia.. noroc ca va salveaza tot specialii
45
19
Te descurci tu cum stii tu cel mai bine cu gurita
31
5
Si daca se intoarce roata ce faci praduitorule
19
8
Paraciosu...... O sa primeasca o decoratie de la KWI pentru vigilenta ....
23
12
Fata locuieste acolo la 50 de m de plaja, are voie activitate in jurul casei. Dar din ce vad in comentarii e plin de labari refuzati probabil.
37
34
Va dati seama ce e in capul acestei fete? Ce cauta asta in politie. Ce ii invata la scoala. De discretie n-au auzit,de acoperire . Cine ne apara si ne amendeaza. Pentru Politie trebuie sa fii facut, nu sa ai doar un serviciu.
68
19
poza este de anul trecut
30
45
Ce sa-i faci: este politista. Trebuie aratat pe fb ce "antrenamente" face pentru a se mentine in functie!
30
10
Turnatoria este cea mai josnica forma de convietuire. Oare cei care toarna, nu le este rusine de calitatea de vierme?
58
22
A fost o scapare din partea ei. Nu a omorat pe nimeni.
67
23
Toti retardatii si toate proastele orasului isi dau cu parerea...Vedeti va bai saracilor de viata voastra...Va freaca grija de altii...Iar panarama asta de replica,verifica ti inainte sa dati o stire.Ziar si ziaristi de 2 lei...
31
31
Bine va zice Dana Budeanu ca sunteti niste FATALAI obositi! Bah, taranilor, stiti vorba aia cu vulpea care nu ajunge la struguri? Ai dreaq, toti sunteti potenti.... numai laude pe aici! Nu mai vorbiti prostii, jeguri de oameni care aveti curaj doar cand sunteti in spatele ecranului! Bah javrelor, fata asta e foarte competenta in meseria pe care o practica, fata asta nu a pus niciodata tigara in gura, dar-mite droguri si fata asta mereu si-a vazut de viata ei! MARS
51
46
Toti barbatii stim ca strugurii sunt acrii!
41
27
ce ma?politia romana siguranta si incredere?pai ce siguranta si incredere imi poate arata mie tipa asta? cum ma sa ai persoane asa in politie?
43
15
Va ardeti toti in bostan,inclusiv subieectu!
9
32
Vai de capul ei de soseta.
24
23
Au aparut pe fb poze cu ea pe pagina de la replica. Arata bine in politista wow
29
9
Toti bulangii frustrati si toate uratele proaste isi dau cu parerea...La barfa nu va intrece nimeni...Comunistilor...
25
26
ca sa ajungi in politie, mai ales la locala trebuie sa ai abilitati deosebite ...
17
12
Care noi stam in casa ? Toata lumea e afara cu catel si purcel ce va mai cacati pe voi. Da Doamne o molima sa ia toti prostii ca atunci sigur ne imputinam
37
9
Asteptam masurile luate de conducerea politiei...
32
9
La capitolul aruncat cu noroi si facut rau suntem primii, mai rau stam la capitolul fapte bune, pt frustratii de mai jos:Ati verificat voi afirmatiile pe care le faceti sau doar asa pe vorbe?
39
18
Locuieste la 5 metri de plaja, nu vad nicio incalcare a ordonantei, cat despre viata ei privata, nu ne priveste pe niciunul dintre noi.
57
28
toate pitipoancele si escortele lucreaza la stat ...
62
10
Vai de voi
21
9
M-am uitat peste comentarii si remarc ca foarte multa lume o stie pe Roxi. I-am dat acum 12 ani cam asa, cand doar ce scosese capul din Harsova si aparuse prin Cta. A evoluat de atunci haha
39
5
E poza veche... Unde e problema? E frumoasa si mondena, insa asta nu inseamna ca trebuie cercetata pentru ca a facut o poza prin jurul propriei locuinte...
16
25
Cand lucrezi pentru EI nu poti sa fi si cu NOI ca te ai dus sa le iei banii blestemati!
14
5
Sa o amendeze si pe ea si pe cealalta
27
10
DA! Exact asta a facut!
16
5
Dar cu garsoniera aia de o inchiriaza, la mamaia cu ziua si nu plateste taxe, cum ramane?
34
14
Cine poate, oase roade! Valabil in toate timpurile.
15
9
Suntem un popor de gunoaie...ce dracu a facut fata asta asa de rau?????? Doar simplu fapt ca este politista inseamna ca l- a omorat pe Dumnezeu?
43
24
Are voie sa incalce legea ca e politista ,la fel cum are voie sa distruga si casnicii nu-i asa Dnsoara roxana?
43
3
Cum ai ajuns Roxy tu in politie? Spune tu cu cuvintele tale ca noi stim. Inca putin si se deschid cluburile si iti trece supararea, bei pana cazi si gata
35
4
Politia are voie sa se relaxeze iar prostimea stati in casa.Executarea !!!
36
10
O scapa fracsu care lucreaza la SIPI
20
11
Cetateanul era potent? Precis e un nespalat frustrat ca altfel se facea ca nu vede! Sau i s-au parut strugurii prea acri!
29
26
au iesit cu masinile la plimbare prin oras...baremi fata asta era in pustietate...apropo pe ce plaja sunt facute pozele??
15
8
din cand in cand organu' trebuie sa se relaxeze....singur sau in compania cuiva..pe plaja sau..oriunde..
19
3
Ce va mai place sifoneala. Ce v a dat domnisoara cu seen la mesaje la toti labagii si v a deranjat? Vedeti dreaq de saracia voastra bulangiilor
32
26
Oare de ce oare nu ma mira?
17
3
Poza este de astazi postata. Nu de anul trecut. Am vazut-o si eu azi dar a sters-o repede.
21
6
O scapa sefii si colegii.Se uita ...
24
4
ati prins reprezentanta bashinilor in cta. Sunt curios ce masuri se vor lua, sper ca nu 5% din salariu!bravo celui care a fotografiat! trebuie sa inceteze odata parveneala asta de 2 lei din cta, putem sa punem primar pe Papa, daca noi nu respectam legi si nu suntem civilizati, orasul si societatea va ramane la fel.
23
4
ce am ajuns frate! pitipoance si cocalari in uniforme de politist! Vai de noi!
38
4
Daca nu a cazut pe sula niciunui sef burtos pina acum , de data asta cade sigur , ha ha
26
6
S-a relaxat sau s-a "infipt" pe acolo ?!
16
6
sunt inca militieni care pentru ei, a fi organ, inseamna sa fii prost si sa fii mai presus de lege. Atat!
20
6
Cand faci poza apare data si ora pe poza. Exista si detector de minciuni. Din pacate, sectia 1 este o rusine cu asa angajate. Nu cred vreuna sa poata trece de testul psihologic.
19
6
Nu mai fiti sifoane!
13
15
Se vede clar ca e de anul trecut
6
14
Cand ii tragea sedan din piata Chiliei oare se simtea bine
17
4
Nu e vb despre turnatorie . Hotii striga hotii asta se intampla la noi
15
5
Stiti ce e ciudat, ca poza si-a sters-o de pe Fb marea politista.
20
5
Si cum ar putea sa dovedeasca cetatenii turnatori sau sefii care nu stiu altceva decat sa isi terorizeze si cercetezii propri subordonati ca poza postata nu este de anul trecut sau de acum 2-3 ani!?!? Simplu NU POT..caz inchis
17
14
Asta are apartament in mamaia si tot pune anunt ca il inchitiaza. Numai in cluburi sta in weekend.Numai politista nu e.
42
5
Este smechera ea ma , are relatii Hahahhaaa
24
9
Si noi stam in casa ca prostii
24
6
Si ce masuri luati?parasutele astea pline de ele cind oprescmasoni at trebuie trase'n teapa,da' s-ar putea sa le pleaca!Inca odata vedem in exemplu de parvenitism si de curvasareala maxima!adica pentru ele nu e izolare,situatie de urgenta,etc,etc?imputitele dracului,pline de basini!
29
9
Suntem cei mai buni pozari si turnatori
38
14

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212