REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Polițiștii locali, între a fi luați în serios și a fi luați la mișto! VIDEO

Polițiștii locali, între a fi luați în serios și a fi luați la mișto! VIDEO

Replica API 15 aprilie 2020 | 20:45 7203

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție, un echipaj din cadrul Poliției Locale Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, într-o stație de autobuz, două persoane, dintre care una (bărbatul) care consuma băuturi alcoolice.

Polițiștii locali au legitimat persoanele în cauză și au verificat respectarea prevederilor O.M. 3/2020, ocazie cu care s-a constatat faptul că femeia avea declarație pe propria răspundere, iar bărbatul nu a putut prezenta niciun document prin care să justifice deplasarea. Mai mult, bărbatul a devenit recalcitrant și a avut o atitudine ostilă la adresa polițiștilor locali, adresându-le injurii. Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor O.M. 3/2020, precum și la Legea 61/1991, pentru adresarea de injurii și consum de băuturi alcoolice în spațiul public, cu amendă în valoare de 3.600 de lei.

VEZI VIDEO AICI:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA FIE POLITIE LOCALASI SA MAI FACA ANGAJARI. SA DEA AMENZI LA DERBEDEI SI LICHELE CARE NICI AICI NU SE POTOLESC.
1
1
PENTRU nu pune lupu paznic la oI ESTI PROST CU CLASE nu a pastrat distanta auzi, face parte din dosar!Pulitistul te a vazut de la distanta si sa luat de brebenelul tau ,,si a facut treaba si te a verificat boule sa vada daca respecti Ordonanta Militara o obligatie care trebuie respectata de toata lumea ca sa nu ne moara cei dragi!
1
0
Sa zica mersi boschetu ca n-a fost calcat pe cap, mordina probabil ca e foarte mindra de el.
3
0
peostule ce sunt?
0
0
da-l cu capu"de asfalt, asa fac adevaratii politisti americani !!!!!! nu se supune si nu coopereaza paru'pe el, urmaririti filmele amricane...ca marinar pensionar m-am "lovit"de democratia polistilor din SUA. CINSTE LOR !!!!!!
7
4
Acel imputit trebuia arestat.
6
3
Intr un stat civilizat politistul trebuie respectat. Daca se intampla asa ceva in vest sau America, ghertoiul ala care a facut figuri era de mult la mititica, dupa gratii
13
6
Trebuia mai mare amenda!!!
11
3
..niste mizerii si jeguri umane.. dupa comportament,poti concluziona ca,scoala a fost cam departe de ei...caractere mizerabile,elemente descompuse..priveam astazi prin piata FALEZA..din Cernavoda...erau niste umflati in pene,cracanati,gata de scandal...erau cativa batranei care stateau cu frica in oase ..stiau ca indivizii cracanati si cu tupeu le vor cere vreo hartie,ceva cu care sa-i potcoveasca de vreo amenda...ce bucurosi se intorc la culcusul lor cu dosarul plin de amenzi...bucuria este mare...direct proportionala cu blestemul celor in cauza.
21
1
da Victore numai ca babuinii sunt de fapt militienii!
5
2
ADIO Vela umfla vela !!!
3
2
Foarte bine au procedat politistii.Daca se tavaleau cu el sarea lumea ca e abuz.
10
3
Daca lumea e nesimtita si nu respecta regulile, e normal sa fie amendata. Nu exista situatie de preventie cand sti ca ai gresit, platesti. Problema e abuzul si faptul ca acesti purtatori de uniforma nu stiu sa vorbeasca, si ei insisi sunt niste nesimtiti care nu respecta regulile! Ce deranjeaza pe multi e faptul ca astia nu aplica sanctiuni tuturor in egala masura si se iau de cei vulnerabili. Tiganii, bombardierii sau alte persoane de care se simt intimidati sunt lasati in pace. Sunt foarte slabi pregatiti si nu vor fi respectati daca ii victimizati voi sau ii laudati pe-aici!
12
4
Cocalarul recalcitrant trebuia sa fie incatusat si in duba rupt cu bataia.
10
7
o sa castige respectul meu P.L. cand o sa dea amenzi si chiar bataie la ciori,bisnitari si cocalari.
13
1
Vorba alora de la Parazitii: esti prost , fa-te politist.
12
5
Stai sa vezi cand o sa fie luati la bataie!!!
10
3
politia locala analfabeti, umflati,jeguri,scursuri,cheltuitori ai banului public pusi sa aduca bani la bugetul primariei. preventie 0 doar amenzi
17
8
Bagat la puscarie idiotu care nu se su0une
3
5
Da prostului putere si intai o f..e pe ma-sa! Se vede cum ii ardeti pe toti,mai este un pas pana va bate lumea in strada! Si chiar crezi ca toata populatia v-o suge,chiar asa de buni sunteti? Un gunoi cu o gandire ca a ta face de rahat toata institutia, 4 M
11
3
adevarat ca au ramas vanatori de babe cu patrunjel. pacat !
15
4
Mai ramanea sa scrieti ca i-a dat si 3 pumni in cap politistului dar nu se vede ca a trecut autobuzul. Ziaristi de 2 lei, stiri de 2 lei, "politisti" de 2 lei ....
8
4
Respectul fata de populatie ti-l impui printr-un respect reciproc. Insa profesionalismul de care a dat dovada politia locala inca de la infiintare folosind putina forta care le-a fost atribuita prin lege doar in avantajul institutiei lor uitand faptul ca institutiile statului duc in general munca de indrumare,popularizare a legislatiei si de prevenire,ei aplicand doar sanctiuni ,masuri cu scop coercitiv fara a aplica masuri de preventie cum este de regula un avertisment,nu au facut decat sa atraga indignarea populatiei!
13
3
Populatia romaneasca a sufera un proces de degradare severa ,se salbaticire. Autoritatile sunt ca si cele din tarile bananiere,dialogul nu poate avea loc intre indivizi care nu mai inteleg sensul cuvintelor rostite. Bine ca avem telefoane inteligente. Cum sa ceri unui babuin sa se comporte dupa reguli? Se supari babuinul si-ti arata curul,se pisa in jurul lui ,marcheaza teritoriul cu bale ,muci si injuraturi.
15
2
Desfiintati politia locala-o adunatura de prosti!
23
14
Bine ca nu avem microbi
0
0
Daca nu se lua de ei comenta ca nu-si fac treaba, daca s-a luat dc s-a luat.... un incult frustrat ascuns dupa rochita mamicii, pardon, perdea, isi epateaza impotenta mintala, presupunand cu inteligenta unei euglene, ca .... ca ce!!!??? Problema grava este ca toti prostii si dobitocii au dreptul de a-si exprima ineptiile.
7
2
in America lua direct un glonte in cap !
10
12
Moarte ciorilor!
15
3
Stiri la fel de inteligente ca voi .
15
2
Nu ne facem bine.cetateanul care a filmat a stat in casa dupa perdea, un las, un frustrat. A filmat ce, ca politistii locali si-au facut datoria. Ce este in neregula ? Trebuia ca cel oprit, de catre politisti, sa-i arunce cu cutia de bere in geam sau sa intre peste el in casa sa-l violeze. Atunci intelegeam nemultumirea acestuia. In aceasta situatie ii urez celui cu filmarea la mai multe orgasme cand se va intalni cu astfel de golani care consuma bauturi alcoolice in spatiul public. Sa vezi atunci stire.
26
3
Cum dracu acesti inculti sunt lasati sa isi bata joc de oamenii
22
3
si pe mine m-a oprit ieri politia locala.am prezentat declaratia,buletinul,bonurile fiscale care dovedeau ca am fost,am dat explicatii de ce am fost si i am lasat in urma,like a boss.doar ca,ala care m a oprit este faptuitor intr un dosar penal in care eu sunt persoana vatamata iar faptuitorul trebuie sa pastreze distanta fata de persoana vatamata dosar.ceea ce nu s-a intamplat ieri.ca atare,avand in vedere calitatea pe care o are el zilele urmatoare o sa scriu concluzii despre ce s-a intamplat,in temeiul art.81,al.1,lit.B,CPP si le prezint procurorului de caz la dosarul 4_4_.P.2019
9
8
Nu va este rusine sa scrieti astfel de articole? "Cetateanul" ala ofuscat a fost sanctionat pentru tot circul ala facut. Toti parlitii au inceput sa aibe glas in fata politistilor desi n-au doua idei in cap. Rusine Replica!
19
7
Ce sa i ceri prostului ?
7
7
Tu, nici acasa nu poti! Si acasa esti victima! Toti patru clasistii s-au facut gardieni publici, ca pe astia nici militieni nu ii poti numi! Paznicii locali sunt zero!!!!!
18
12
ai filmat cu pix-u ?
15
2
sa faceti filmari prin poarta 6 sa vedeti cum trece locala pe langa boschetarii care beau in fata bodegilor iar locala nu le fac nimic , frica domnilor frica , faceti reportaje mai multe cu bodegile din p6
35
8
Mamaaa cel calcam pe cap si il boxam daca facea asa la mine azi am spart nasul unui cioroi care incerca sa sparga o masina si ieri am batut cap in cap 2 cersetori care se plimbau fara masca.
29
26
ce stire de cacat si deasupra floricele
22
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212