REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Polițiștii și jandarmii constănțeni au împânzit stațiunea Mamaia!

Polițiștii și jandarmii constănțeni au împânzit stațiunea Mamaia!

Replica API 28 iunie 2019 | 03:01 449

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța, la data de 26 iunie a.c., au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, acționând pentru creșterea gradului de siguranță personală, a bunurilor și valorilor turiștilor din unitățile de cazare, pe raza stațiunii Mamaia.

În acest context, polițiștii constănțeni au vorbit atât cu administratorii, cât și cu personalul hotelurilor, în vederea adoptării unor măsuri de siguranță în ceea ce privește combaterea infracțiunilor de furt din camerele de hotel, oferindu-le recomandări și sfaturi preventive. Astfel, administratorii au fost sfătuiți să asigure afișarea materialelor preventive în locuri vizibile, frecventate de turiști, în vederea informării acestora cu privire la riscurile la care se pot expune, dacă nu adoptă măsuri minime de siguranță. Acțiunea face parte din Programul local ,,Litoral 2019”.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e bine deloc. Mamaia oricum gazduieste indivizi in stare sa cheltuiasca mult pentru fala proprie,deci castigati oricum dar nu prin munca cu adevarat cinstita. Aia,cocalarii sa fie lasati in zemurile lor,e mai bine asa si pentru consumatia in locatiile de acolo. Astia de trebuie sa vegheze populatia normal sa umble naibii prin restul statiunilor,ca e cam varza peste tot ,sa lase naibii cocalarimea care are oricum smardoi platiti si orice ar fi,javrele nu patesc mai nimic in tara asta ,in schimb cei cu adevarat fara aparare si platitori de taxe sunt talhariti si batuti peste tot.
4
0
Cea mai mare densitate de infractori nu o gasiti in piata Chiliei,si la Primarie!Si Prefectura.Acolo sint hotii,tilharii,smenarii,borfasii!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108