REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Poliţistul Marian Cotlenco, CONDAMNAT în cazul MORŢII judecătoarei Mihaela Şerban

Poliţistul Marian Cotlenco, CONDAMNAT în cazul MORŢII judecătoarei Mihaela Şerban

Replica API 28 mai 2021 | 16:12 13596

Instanţa a admis acordul de recunoaştere încheiat între Marian Cotlenco şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, în dosarul privind moartea judecătoarei Mihaela Şerban. Fostul poliţist s-a ales cu doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Sentinţa a fost dată pe 3 martie 2021.

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 32 de ani a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre B-dul Tomis și ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un taxi, marca Renault, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Ferdinand, dar și cu un al doilea autoturism, un Volkswagen, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Mamaia. Triciclul era condus de polițistul Marian Cotlenco, de 32 de ani, agent de poliție de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța, iar pasageră pe autovehicul era judecătoarea Iuliana Mihaela Șerban, de 44 de ani. În urma impactului, pasagera a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autovehiculelor în zonă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că femeia era inconștientă și suferise un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație.

Apelul se va judeca pe data de 3 iunie.

Citeşte şi CERCETĂRILE în cazul MORȚII judecătoarei Șerban, aproape de FINAL! Cotlenco, citat ca INCULPAT

CAZUL JUDECĂTOAREI MOARTE într-un ACCIDENT de MOTOCICLETĂ, la FINAL!

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
traim intr-o tara in care daca furi un ou iei 5 ani cu executare si daca omori un om iei cu suspendare . fratilor suntem lumea a 3a
1
0
Pai cum, era pasagera PE masina sau IN masina? Reporterilor de weekend
0
1
Oare tot cu suspendare lua taximetristul tamponat daca el intra pe interzis si omora judecatoarea?.
4
1
multumim stalpului metalic
5
3
Rusine ...magistratilor
12
4
O pensie speciala mai putin
7
6
... de judecatoare-i placea sa sa harjoneasca cu un barbat casatorit cu copii si nevasta acasa ! Justitia divina ... nu iarta pe nimeni !
22
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218