REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CAZUL JUDECĂTOAREI MOARTE într-un ACCIDENT de MOTOCICLETĂ, la FINAL!

CAZUL JUDECĂTOAREI MOARTE într-un ACCIDENT de MOTOCICLETĂ, la FINAL!

Replica API 1 septembrie 2020 | 00:49 7324

În urmă cu 1 an și jumătate, un accident teribil şoca locuitorii Constanței. Iuliana Mihaela Șerban, judecătoare la Curtea de Apel Constanța, s-a stins din viață într-un accident nefericit produs în centrul orașului, mai exact la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu. În accident au fost implicate două autoturisme, respectiv un Volkswagen și un taxi marca Renault, și un triciclu. Triciclul era condus de polițistul Marian Cotlenco, de 32 de ani, agent de poliție de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța, iar pasagera triciclului era chiar judecătoarea. Accidentul s-a soldat cu 4 victime, în afară de femeie, care, la acel moment, a fost transportată la spital în comă, fiind și alte trei victime: bărbat de 43 de ani, care a suferit un traumatism la un braț, fiind conștient, un bărbat de 47 de ani, care a suferit un traumatism lombar și o rană la un picior și un bărbat de 32 de ani, care a suferit un traumatism cranian și un traumatism la nivelul piciorului.

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 32 de ani a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre B-dul Tomis și ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un taxi, marca Renault, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Ferdinand, dar și cu un al doilea autoturism, un Volkswagen, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Mamaia.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier care a dus la moartea femeii.

Video:

Dosarul se apropie de final

Potrivit informațiilor noastre, dosarul aflat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța se apropie de final, în perioada imediat următoare urmând ca Marian Cotlenco să ajungă în faţa judecătorilor.

Citește și Dosar pentru UCIDERE DIN CULPĂ după moartea judecătoarei Mihaela Șerban

Surpriză! Iată cine este motociclistul implicat în accidentul din centrul Constanței!

CARAMBOL ÎN CENTRUL CONSTANȚEI, CU PATRU RĂNIȚI! O judecătoare, pasageră în triciclu, în COMĂ! VIDEO

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ii iau apararea lui Cotlenco, isi duce singur crucea si va plati pt ce a facut..Dar madame? se zice ca pe morti sa ii vorbesti numai de bine, dar uite ca sunt "n" persoane care comenteaza urat despre mamaia Mihaela. De ce? pt ca , pe langa functia pe care o avea, mai avea un al2-lea job. Despartea familii si racola barbati tineri pe care ii platea pt a intretine relatii sexuale cu dansa. Este chiar injositor . Unde e prestanta ? cine ne-a reprezentat pe noi ? o femeie de moravuri usoare care se distra prin tari straine cu x persoane , orgii. OF,OF......adevarul doare?
1
0
Mai dragos , crezi tu ca daca ti se va intampla ceva asemanator, o sa dai like la commentul tau?
1
0
Dute bre inspre...stalpii nostrii ! Cand este sa mori , mori !
1
0
ce scria in pagina ei de facebook, ca daca nu stii in ce port vrei sa ajungi nici un vant nu-ti este prielnic, ei uite ca partzul, pardon partzarul asta de Cotlenco i-a fost favorabil si a stiut ea in ce port, pardon stalpisor sa se infiga ca sa-si verse matele pe asfalt.Atatia oameni capabili in tara asta, absolventi de la universitati de stat nu au un loc de munca si merg care-n cotro in pribegie,dar uite ca una de Hyperion ajunge judecator si nu oriunde,pe ce criterii?RUSINE, mi-e scarba de cum a ajuns Romania
9
2
importanta ce facultate a terminat. Dar voi comentatorilor n ati facut niciuna. Ca daca faceati stiati cum se ajunge judecator sau procuror. Nu va spun. Va las prosti ca trebuie sa fie si unii care sa ne traga ciubotele. Hai rupeti va carca daca nu v a placut scoala.
3
6
Cat de muisti sunteti sa comentati ca prostii, despre un om care a murit nevinovat? Cat de jegosi sunteti sa tineti partea unui politist ratat si drogat, care si-a abandonat familia pentru faima de a sta in compania unui judecator? Sper sa isi ia o condamnare, pe masura statutului sau de gigolo ratat.
15
0
Atunci cand a avut loc accidentul se discuta despre stalpii metalici din trotuar, instalati ilegal, probabil de cei care locuiesc in zona. Cauza decesului fiind chiar acesti stalpi instalati fara nivi un fel de autorizatie. Nu se mai pomeneste nmk despre acestia ... Cu toate ca in afara de cei montati de Primarie, apar tot mai des astfel de stalpi !
8
4
N-a fost in stare sa intre la Bucuresti sau Ovidius unde am intrat eu, a preferat sa faca fac la cu plata si fara frecventa, o incompetenta
12
6
dar cei de la laboratorul IML spuneau ca decedatei si militianului golan le-a fost gasita in sange metamfetamina... stiau si cei de la cercetare criminalastica , dar acum se cauta...hartiile ratacite.
17
2
D-zeu sa o ierte. Si ce daca a terminat Hyperion? Nu era o judecatoare buna? Sunt o multime absolventi de Hyperion, Spiru, Saguna, si nu comenteaza nimeni. Ce daca ii placea plua tanara? Ce este prima? V-a mancat banii vostri? Pacat ca nu mai are pe nimeni sa o planga. Nu parinti, nu copii. Pacat de guritza ei!
8
10
Dumnezeu sa o adihneasca in pace,a fost un om deoasebit.
9
4
dupa 1 an si jumatate incepe procesul. super!
17
0
Faceti dreptate judecatorilor ca va blesteama lumea daca luati spaga si dati sentinte ne drepte
20
2
Poate ca va lua si el o pedeapsa cu executare sau ...?
11
2
vaca asta de judecatoare era o curva in limba numai dupa barbati tineri, absolventa de Hyperion, o tufa de Venetia, uitati-va si voi cine ajunge sa fie pus judecator si cine va judeca, o nulitate vagaboanta care intr-un final a primit de la viata ceea ce a meritat
21
10
Cei mai slabi elevi se duc la facultatea de drept, ce te astepti sa iasa din ei. In cazul de fata pe judecatoare o manca fofoloanca, noroc cu marean baiat fin, i-a dat sa zaca.
23
8
Poftim cine decide soarta a mii de oameni ! Una pe care o mancau hormonii si a gasit un militica care avea probleme cu legea ca o batea pe nevasta-sa ! A mai fost o judecatoare MISA care juca in filme porno ! Asta de acum , ditamai judecatoarea de la Curtea de Apel era calare pe o ... motoreta si din pacate a murit ! Probitate morala ... ce mai !
29
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218