REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dosar pentru UCIDERE DIN CULPĂ după moartea judecătoarei Mihaela Șerban

Dosar pentru UCIDERE DIN CULPĂ după moartea judecătoarei Mihaela Șerban

Replica API 25 martie 2019 | 15:31 2291

ACCIDENT GROAZNIC în centrul Constanței

ACCIDENT GROAZNIC în centrul Constanței

O apreciată judecătoare a Curții de Apel Constanța, Iuliana Mihaela Șerban, s-a stins din viață, în urma unui teribil accident rutier care a avut loc, sâmbătă după-amiază, 23 martie a.c., în zona centrală a municipiului Constanța. Apropiații deplâng trecerea în neființă a magistratului, despre care spun că a avut un caracter puternic și era o fire optimistă. În timpul acesta, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier care a dus la moartea femeii.

Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au demarat cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier în urma căruia judecătoarea Iuliana Mihaela Șerban, în vârstă de 44 de ani, și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite.

Incidentul rutier a avut loc sâmbătă, 23 martie a.c., în jurul orei 16,15, în zona centrală a municipiului Constanța, mai exact la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu. În accident au fost implicate două autoturisme, respectiv un Volkswagen și un taxi marca Renault, și un triciclu.

Din primele informații, potrivit oamenilor legii, triciclul venea pe strada Constantin Brătescu, dinspre B-dul Tomis, iar ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu taxiul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Ferdinand, dar și cu cel de al doilea autoturism, Volkswagen-ul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Mamaia. Se impune precizat, însă, că persoane care au fost martore la accident au afirmat că taxiul a intrat în intersecție dinspre strada Nicolae Brătescu. Aceste aspecte urmează să fie cercetate în cadrul anchetei penale.

Triciclul era condus de polițistul Marian Cotlenco, de 32 de ani, agent de poliție de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța, iar pasageră pe autovehicul era judecătoarea Iuliana Mihaela Șerban, de 44 de ani. În urma impactului, pasagera a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autovehiculelor în zonă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că femeia era inconștientă și suferise un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație. Mai mult, la fața locului a fost solicitată și prezența pompierilor, căci după impact, triciclul a fost cuprins de flăcări, pentru stingerea focului intervenind inclusiv martorii la accident.

Traficul în zonă a fost blocat de oamenii legii, imediat după accident, pentru a se putea interveni.

Martor la accident: „Am intervenit cu extinctorul pe care îl aveam în mașină”

Unul dintre martorii la accident, cel care de altfel a și intervenit primul pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră triciclul, a relatat pentru „Replica de Constanța”: „Când am ajuns la fața locului, mopedul fumega, ulterior luând foc. Am intervenit cu extinctorul pe care îl aveam în mașină. Nefiind suficient pentru stingerea focului, am cerut și celorlalte persoane care opriseră (pentru a se holba!) să mai aducă extinctoare. În timp ce stingeam focul, am încercat să port un dialog cu șoferul mopedului, pentru a rămâne conștient. Femeia, care era pasagera mopedului, era inconștientă, iar bărbatul încerca să o trezească, strigând-o: „Alina, Alina, nu face așa!”. Aceasta scotea niște zgomote de sufocare, probabil, fiind despicată abdominal în urma impactului. După ce am reușit să sting incendiul, am vorbit cu șoferul taxiului, care mi-a spus că venea de pe strada Constantin Brătescu, unde avea indicatorul STOP și că celelalte vehicule nu au oprit, coliziunea fiind iminentă, intrând în plin în moped, aruncându-i pe cei doi de pe el, apoi ricoșând în cealaltă mașină. Primii la fața locului au fost pompierii, apoi primul echipaj SMURD. M-am dus la aceștia, spunându-le de femeia inconștientă. Apoi au sosit alte două echipaje SMURD și mai multe mașini de poliție”, a afirmat martorul accidentului.

Atât femeia, care era în comă, cât și alte trei victime ale accidentului, care au suferit răni, au fost transportați la spital. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, care a suferit un traumatism la un braț, fiind conștient, un bărbat de 47 de ani, care a suferit un traumatism lombar și o rană la un picior și un bărbat de 32 de ani, care a suferit un traumatism cranian și un traumatism la nivelul piciorului.

„Un caracter puternic, un om devotat și de încredere”

Judecătoarea Iuliana Mihaela Șerban a fost supusă unei intervenții chirurgicale de îndată ce a fost transpotată la spital, dar la puțin timp după ce a fost scoasă din sala de operație și transferată pe Secția de Terapie Intensivă s-a stins din viață, rănile suferite fiind considerabile.

Vestea morții ei a fost un șoc pentru cei care au cunoscut-o. Magistrat de mai bine de două decenii, aceasta era judecător în cadrul Curții de Apel Constanța, Secția a II-a Civilă, Contencios Administrativ și Fiscal, iar apropiații spun că era o persoană optimistă, un caracter puternic și că era pasionată de motoare.

„Colectivul Curții de Apel Constanța a primit cu profund regret vestea încetării din viață a colegei noastre judecător Mihaela Șerban, în urma unui accident ce a avut loc în data de 23 martie 2019. Colegă apropiată, aceasta s-a dedicat profesiei de judecător timp de peste 20 de ani, fiind o persoană optimistă, cu un caracter puternic, un om devotat și de încredere. Toți cei care au avut bucuria de a lucra cu ea îi vor purta o neștearsă amintire. Pe această cale transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul transmis de colegii judecătoarei constănțene.

Totodată, se impune menționat și faptul că persoane din anturajul victimei arată și spre stâlpișorii metalici montați de administrația locală în stabilirea culpei morții acesteia. Și acest aspect urmează să fie anchetat de polițiști, în cadrul cercetărilor demarate.

În trecut, ordin de protecție pe numele polițistului care conducea triciclul

În altă ordine de idei, precizăm că motociclistul implicat în accident agentul de poliție Marian Cotlenco, din cadrul IPJ Constanța, care în trecut s-a aflat în atenția opiniei publice, după ce pe numele lui a fost emis un ordin de protecție, solicitat de soție, care îl acuza, la data respectivă, de violență conjugală. Polițiștii Secției 1, în data de 31 ianuarie, au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că la domiciliu său are loc un scandal în familie. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict verbal, femeia ar fi fost agresată fizic de soțul său. Polițiștii Secției 1 au emis de îndată un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile, bărbatul părăsind domiciliul. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență un familie, ancheta fiind preluată de către procurori. Ulterior, cererea de emitere a unui ordin de protecție a ajuns în instanță, fiind înregistrată la Judecătoria Constanța pe 1 februarie.

Pe 4 februarie, judecătorii au decis: ”Emite prezentul ordin de protecţie pentru o perioada de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că: - dispune evacuarea pârâtului din locuinţa imobil situat în .... - interzice pârâtului să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de reclamantă, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a ambelor părţi în faţa unor instanţe de judecată sau a altor instituţii şi autorităţi publice; - interzice pârâtului să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de domiciliul reclamantei; - interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta”, potrivit minutei judecătorești.

R.C.

VIDEO:

Citește și:

CARAMBOL ÎN CENTRUL CONSTANȚEI, CU PATRU RĂNIȚI! O judecătoare, pasageră în triciclu, în COMĂ! VIDEO

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE de la locul CARAMBOLULUI DIN CENTRUL CONSTANȚEI

Ea este JUDECĂTOAREA care a MURIT în accidentul din centrul Constanței!

A MURIT judecătoarea rănită în accidentul din centrul Constanței. A fost proiectată într-un stâlpișor metalic!

Surpriză! Iată cine este motociclistul implicat în accidentul din centrul Constanței!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai oameni buni, voi uitati pe cine aveti prim ministru? Si atunci ce pretentii aveti de la absolventii de Hyperion? S-a vazut ce o reprezenta pe decedata, motociclistii! Ea nu iubea cu sufletul, iubea trupeste. De cate ori nu a disparut cu cate vreun pusti, cand a fost maritata! Stiu doar cei care o cunosc. Din pacate devenise o sursa de muls bani. Platea placerea. Placerea de conduce motoare, de ... Pacat ca nu o sa aiba cine sa o planga. Oare de ce era singura, nu s-a intrebat nimeni? D-zeu sa o ierte. Amin!
7
0
pt Coleg @08.53 ziceti ca avea terminat Hyperion?pai in contul ei de facebook de ce este scris UniversitateaOvidius?ceva nu se potriveste.Si dumneata cum poti avea atatea greseli gramaticale, dumneata fiind un om care inteleg ca are carte si lucreaza ca coleg al acestei judecatoare,e strigator la cer cand vezi cum altii care au merite ENORMEajung sa faca menajul sau sa spele farfurii in tari straine si oameni ca dumneata ocupa ABUZIV un loc care nici nu-l meritati,nu va judec dar nu credeti ca e o nedreptate faptul ca ocupati ABUZIV un loc pe care nu-l meritati?despre judecatoare numai de bine
5
8
Stiri voi pe cn iubea ea .Doar cei apropiati stiu pe cine avea in suflet
3
0
Pentru "Coleg" de mai jos: In esenta, deci d.p.d.v. al fondului problemei, aveti perfecta dreptate. Cei care scriu aici lucruri urate si se exprima jignitor sunt niste copii fara minte. Daca judecam forma in care ati scris, vai de mama noastra! Deci, daca dvs sunteti coleg de breasla al doamnei care a murit in accident, am incurcat-o toti! Aveti o exprimare in scris jalnica: "mortii", "dintro", "intro"... Of, of, of! Despre virgulite lipsa nu mai vorbim... Deci unii ca dvs sunt chemati sa ne judece pe unii ca noi...
8
5
Condoleante familiei ! Nu o mai criticati, de mortii numai de bine! Provine dintro familie respectabila de muncitori si din pacate nu mai are pe nimeni. Poate ati observat ca in toate pozele este singura. Doar cine a cunoscut-o stie cat a tocit si s-a straduit sa ajunga unde a fost. Esuata into casnicie si in mai multe relatii paguboase, isi descarca andrenalina conducand motoare si iubind cu pasiune barbati tineri. Ce este gresit in asta? Nu a studiat chiar 20 de ani dar are facultatea Hyperion terminat. Drum lin Miha!
6
3
a cumparat placere peste tot, si-n Dubai, si-n America, si-n multe alte locuri, si mai rau este ca i-a stricat si familia acelui gabor, cumparatoare de placeri, si pe gaborul ala il cumparase
10
2
Cat de josnic?! O judecatoare care ar fi trebuit sa impuna corectitudine, respect.... Ce sa vezi, domnisoara Serban este o dama care cumparat placere peste tot, fara sa tina cont ca distruge familii si fura copiilor copilaria. Urat pt traditia asta de a sparge familii!
9
0
Sa faca dosar penal si viceprimarului Babu care are ca principal obiecti montarea de stalpisori pe toate trotuarele , stalpi achizitionati de la firma lui, asa cum au facut dosar penal lui Nicusor Constantinescu ptr ca a cazut elicopterul in lac. Dar parcari...parcari cand faceti?
4
0
A fost aruncata de pe triciclu in stalpisorii primariei. I-a intrat un stalp in burta si i-a scos matele. Daca ar fi cazut pe asfalt probabil ar fi fost vie. Super oras, fara locuri de parcare dar cu stalpisori si borduri inalte.
4
1
La politai ii dati numele varsta si multe detalii..ati dat si poze in trecut cand si-a batut nevasta Dar cand au fost prinsi 2 talhari periculosi, nimic. Nici o poza.. Ziar de 2 bani
1
3
corect se scrie futu-va, te-a, ma-tii........... cum cititi voi dosarele? daca nu cunoasteti limba romana,e clar, trebuie sa vi se deie dictare, si sa fiti scosi din posturile care le ocupati ABUZIV, sunt altii mult mai calificati decat voi, uitati-va si voi cine lucreaza in tribunalele din Romania, niste necunoscatori ai limbii romane, pai cum sa inteleaga astia ce scrie intr-un dosar daca ei nu sunt in stare sa scrie si sa citeasca corect.
4
0
Sa ii mancati pizda... Asta meritati, comentatorii lui peste prajit.. Futuva in gat de sclavi...sunt mai jos multi mancatori de cacat... Tu.. Ala care zici ca tea judecat, aceasta judecatoare, chiar esti nevinovat suta la suta? Mars in mortii matii...
3
9
Am fost judecat de femeia asta si de colegele ei. Pe langa faptul ca nu au studiat dosarul si au luat o hotarare neavand habar de dosar, mai fac si abuz de putere si se freaca cu toti gaborii de prin oras care fac tot felul de bagabonteli. Numai "bagabonti" si "bagaboante".Seara ies in club si se imbata, trag pe nas si se lovesc cu gaborii de pe la crima, ziua sunt la jidecatorie si decid soarta oamenilor neavand habar de dosare
10
5
uite ca exista si ceea ce se cheama echilibru cosmic,cei din sistemul mafiot care domneste in Romania s-au tot cacat pe toti si nu le-a pasat decat lor sa le fie bine si restul sa se descurce cum pot.......... uite ca Dumnezeu nu doarme,nu puteti continua sa ne striviti la nesfarsit,ca va vine si voua randul sa fiti striviti in nu stiu ce stalpisor si sa fiti trantiti cu matele pe asfalt,totul la timpul lor,cu randul,doar ca noi nu o sa ne amuzam de necazurile voastre pt ca nu avem placerea voastra bolnava de a distruge oameni si destine.
3
3
aparatorii coaneni mitza motrista sustin ca aceasta avea 20 de ani de scoala,o fi avand,dar e singura care are carte in tara asta?in Romania domneste MERITOCRATIA?sunt altii mult mai capabili si cu un nivel de inteligenta mult mai ridicat si stau pe margine,in tara asta nu conteaza ce stii ci pe cine stii si ce conexiuni ai,traim in tara in care Paranghelie,Elena Udrea,Piedone--fost chelner--sunt pusi la butoane,ei inalta Romania,si restu' ciocu mic si la cules capsuni colo si colo in pribegie,ca acum sunteti voi la putere, jigodiilor
4
3
Ia uite ma ca-s buni si popicii la ceva!
5
4
Brava la taxi , un magistrat corupt care nu va mai primii ca pensie mancarea a zeci de copii lunar , un gabor smecher infidel si corupt si era cat pe ce sa il faca si pe politicianul din WV . merita premiu
14
3
Ce ucidere din culpa bai? Ala e erou ne-a scapat de o tarfa cocotata de rudele ei securiste intr-o functie ce hotareste vietile cetatenilor.Ce judecatoare era aia la 40 de ani cu parul rosu si cvru pe motopartza in amantlac cu un militian ce-si caftea nevasta? De acord nu conteaza cat de lung ai parul important e ce si cum gandesti dar cand esti judecator trebuie o anumita tinuta si prestanta morala si anturaj restrictionat. Adica judecatoria nu e ptr femei si nici ptr orice barbat. Asta era un pericol social! Bine ca am scapat de ea! Sper sa scapam si colegii ei plus slugile lor militienesti!
17
10
Nu Fagadau a montat acesti stalpi. Sunt montati de multi ani. Poate chiar inainte de anul 2000, deci de alegerea lui Mazare. In multe locuri din oras, cred ca i-au montat chiar proprietarii de case. In ideea de a-si proteja zidul de vreo masina scapata de sub control. Dar iata ca ajung sa "supravietuiasca" caramizile si sa moara oameni nevinovati. Femeia ar fi trait, poate cu o mana rupta sau un picior rupt, daca nu erau acesti stalpi. Mai ales ca purta casca, din cate zic martorii. Dumnezeu sa o ierte! Pacat de tineretea ei! Am mai scris astazi, mai jos, un mesaj similar.
8
10
Sper sa crapi tras in teapa pe unul din acesti ''stalpisori''!
4
10
Sunt motociclist. N-ai cum sa nu intri circumspect intr-o intersectie ca aia. Indiferent de indicatoare. Iar cand vezi mizerii de-alea de stalpisori, deja o vezi pe Doamna Moartea cum iti surade dintre ei. Intr-un oras care vrea mobilitate cu biciclete, scutere si transport n comun, n-au ce cauta. Motociclistii ii numesc "masina de tocat". Au murit pusti nevinovati decapitate de-a dreptul, nu numai cu matele p-afara in mizerii de-astea de stalpisori. Boii din constanta sa ia exemplu de la Eforie, unde pe trotuar, pentru blocat parcari neregulamentare, au montat sfere, nu masini de tocat.
16
5
am vazut ieri interviul unui avocat ,unde era descrisa ,,ca o primavara,,.Cat de trist, ce om penibil.Nu era doar o relatie prieteneasca, si mai indeamna la ,,mobizare,, pt o inmormantare crestineasca.
15
2
Marea majoritate a stalpisorilor mai ales pe baba novac sunt montati de proprietarii imobililor poate se ia masuri in privinta asta
6
11
Poate acum judecatorii vor condamna mai rapid primarii si functionarii, nu dupa zeci de ani, faptele de coruptie si hotie care ii afecteaza pe toti. Cu ce a ajutat-o pe ea ca avea salariu 10.000euro? Tot intr-un stalp ruginit montat de mazare a ajuns. Coruptia ucide. iauzi vere! Magistratii tot oameni sunt, matele lor se imprastie la fel pe trotuarele prafuite din kustenge
19
4
Pacat de tineretea femeii,indiferent ce functie detinea!Stalpii montati de Primaria Constanta chiar sunt de folos sa ia vietiile oamenilor.Daca nu era acel stalp femeia scapa cu viata cu anumite zgarieturi ,fracturi dar nu murea .Asa ca ganditi-va bine domnilor ce nenorocirii pot face acesti stalpi.
18
10
Dupa pozitia triciclului, nu cred ca el era de vina..mai degraba taxiul a iesit cam mult in afara strazii Mihai Viteazul si l-a acrosat..zic si eu..
4
23
Stalpii aceia NU impiedica masinile sa parcheze pe trotuar. Uitati-va si la intersectia lui Nicolae Iorga, pe care trec sute de ambulante, cu Mihai Viteazu. Acolo se produc multe accidente. De aceea, proprietarii de case au montat pentru protectia gardurilor si zidurilor acei stalpi. Sau poate au fost montati de o autoritate in domeniu, legal. Cert este ca, in ambele intersectii, stalpii apara niste ziduri de caramida, dar iau viata oamenilor! Femeia supravietuita daca nu se infigea efectiv in acel stalp! Doamne fereste! Sarmana de ea!
16
4
Vedem cine lucreaza ca politai
21
2
Hai sa vedem cum ramane cu stalpisorii. Sunt foarte multi pusi si de persoane particulare. Va rog cu celeritate .... Putem extinde si la fiarele pentru "rezervarea" parcarilor.
12
2
In toata lumea exista sindromul functionarului public spectator care are ambele maini in buzuare, Romania nefiind o exceptie, poate campioana la asa ceva.
6
4
ati inteles.
6
1
Cum era cu datele cu caracter personal?
14
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108